Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Buz Mermisi aslında bildiğimiz Snowpiercer ama garip bir çeviri olduğu için anlaşılmıyor, Amazon’da %40 indirim görünce almak istedim.Diğerleri de okul çıkışı Beşiktaşa yolum düşünce aldığım mangalar, Light novel. Fasikül olan da FREE Comic yazdığını fark eder etmez kasada direkt alabilir miyim dedim en tatlı tonlama ile ve tabiyi duyduğum anda direkt attım poşete.

Hepsiburada 10 TL kupon kazanınca ama 1saatlik olunca ucuz kitaplar arasında en mantıklısı bu olunca 3 TL ödeyerek aldım.

17 Beğeni

Umarım en az benim kadar seversin. :slight_smile:

Snowpiercer’ın Türkçeye kazandırıldığını duymamıştım, hem film uyarlama hem dizi uyarlamasını ayrı severim.

Çeviriyi direkt yapma yerine böyle garip metaforlu bir isim koyarlarsa olacağı budur.Ben de çok sevgili bir abim ile konuşma esnasında öğrenmiştim.

1 Beğeni

Şu anlık en sevdiğim yerli yazar.:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Almadım ama alma aşamasındayım.
1800 TL’lik başka bir alışveriş üzerinden alacağım. .
Trendyol’da İthaki grubu 2 tane 10 TL ve 1 tane 20 TL kupon tanımlamış. Ama sadece bir kupon kullanılıyor. Kitaplar 43 TL’ye geliyor. Bence gayet olumlu bir alışveriş olacak.

6 Beğeni

Bez cilt daha güzel olurmuş. Kağıt yine Alfa’nın bastığı Dumas - Monte Kristo Kontu ile aynı.

Romanın çevirisinde kaynak alınan baskı Cervantes Enstitüsü ve Critica yayınevi işbirliği ile hazırlanan 1998 baskısıymış.

Yayıncının Notu:

31 Beğeni

Tamadres sitesinden ilk defa alışveriş yaptım. Dün sipariş verdim, az önce elime ulaştı. Paketleme de gayet iyiydi. Besteciler raftaki yerini aldı.

33 Beğeni

35 Beğeni

Bkm’den temiz kitaplar.Anlaşılan yine görüşeceğiz.
@epiryanu araya bayram girmedi dostum :slight_smile:

24 Beğeni

Bandrolü muhteşem bir yere yapıştırmışlar :slight_smile:

Thirty Nine Steps 39 Basamak kitabı. Amazon’da 20 TL’ye düşmüştü. Diğeri de 4. Maymun.

26 Beğeni

Haha dostum çok sevindim, keyifli okumalar diliyorum:)

1 Beğeni

Bandrolü sonradan tükürmüşler gibi :rofl::rofl:

2 Beğeni

Hayırlı olsun çok şık duruyorlar. Kapaktaki görseli Fatih Terim’e benzeten bir ben miyim? Bu arada hakkaten benziyor:)

2 Beğeni

Mozart’ı Fatih Terim’e benzeterekten adını altın harflerle tarihe yazdırdın bence :innocent::rofl:

3 Beğeni

Başıma bir şey gelmeyecekse…:grinning_face_with_smiling_eyes:

Merak ettiğim bir eserdi Amazon’dan 58,44 ₺ alındı.

21 Beğeni

Amazon sitesinden bugün kargom geldi. :smiling_face_with_three_hearts:

40 Beğeni

Bende sipariş vermeyi düşünüyordum amazon.us den sipariş verdiniz değil mi?

1 Beğeni

Evet. Sipariş inanılmaz bir hızla geldi. Pazartesi günü siparişi vermiştim bugün elime ulaştı. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni