Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Jelatini açtım, kutuda yırtık var. Bazı ciltlerin sırtında ezilme var ve ciltlerin hepsinde yamulma var. Geri göndereceğim. Umarım jelatinini açmışsınız olmaz demezler.

1 Beğeni

Kinyas ve Kayra iyi ama ben başlangıç için Piç ya da Zargana’yı öneriyorum. Daha hafif ve sürükleyici kitaplar.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim, @isos81 size de teşekkür ediyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

Uzun zamandır Sheakspeare okumak istiyordum satın aldığım seri ve yazarın tamamını alma takıntımdan dolayı maddi anlamda yorucu bir alışveriş oldu satın aldığım platform amazon.com.tr kargo ve ürün kalitesi kusursuzdu

43 Beğeni

Yazarı sevip sevmeyeceğimi bilmeden tüm kitapları almak çok kumar gibi geliyor bana.

8 Beğeni

Katılıyorum düşüncenize, ancak büyük bir kütüphane hayalim olduğu ve forumdaki kitaplığının yüzde ellisini bile okumamış onlarca kişiden biri olduğum için canımı yakmayacaktır. Sheakspeare özelinde daha önce deneyimlediğim bir kaç eseri olduğundan ve orta-yeniçağ Avrupasına oyunlardan kaynaklı bir sempatim olduğu için riski alınabilir bulduğumu belirtmeliyim.

5 Beğeni

Shakespeare’i okurken, Shakespeare sözlüğü de almanızı tavsiye ederim. Ayrıca; Thomas Kyd - Christopher Marlowe - Geoffrey Chaucer - Plutharkos ve özellikle Edmund Spenser okumaları yapmanızı öneririm.

4 Beğeni

Shakespeare’ın çevirisini okuyacak kişiler için Shakespeare Sözlüğü ne kadar elzemdir bilemedim. Birde bakayım dedim İş Bankası ile Kabalcı versiyonları arasında 200 sayfa fark var. Neden acaba?

1 Beğeni

Hicbir fark yok. İkisi de Özdemir Nutku. Öyle bir sözlük değil, Shakespeare evreninde geçen tüm kişiler, yerler, kısaltmalar, hangi kelimenin ne anlamda kullanıldığını gösteren bir sözlük. Elbette çeviriler de mevcut, ancak salt bir sözlük değil.

Kabalcı baskısı neden o kadar para ediyor anlamış değilim.

1 Beğeni

shakespeare okuyan biri olarak bu okumaları neden yapmalıyız acaba?

Shakespeare ve dönemini daha iyi anlamak için. Eğer istiyorsanız.

2 Beğeni

Zaman Çarkı’nı 14 kitap olarak alanları forumda görünce irkiliyorum ben de aynı sebepten…

1 Beğeni

Sepeti 3 kere boşalttım, uygulamayı 2 kere silip yükledim ama kod ve papara derken sonunda aldım. O tedarik ediliyor yazısı biraz beni korkuttu ama umarım bir sorun çıkmaz. 80 TL için 3 saat ne hesaplar yaptım ya… :confused:

17 Beğeni

Dakika 1 başladık iptallere. :confused:

10 Beğeni

Kidega

46 Beğeni

ilknokta %50 indirim dönemi siparişim. Görseldeki tüm serilerde güncele ulaşmış oldum. Planetary tamamlandı :slight_smile:

42 Beğeni

Bende de Old Boy 7 ve 8. cilt iptal oldu :slight_smile:

1 Beğeni

BKM siparişim. 10 gün kadar sürdü gelmesi ama temiz geldi kitaplar.

29 Beğeni

Bende de onu iptal ettiler. Siparişi vermememin ana sebebi oydu aradım müşteri hizmetlerini iptal ettim hepsini. Kidega’dan almayı düşünüyorum çoğu var ve %50 indirimde.

1 Beğeni

İlknokta kampanyasından aldığım kitaplar geldi. :partying_face:

Geçen sene İlknokta’dan Sandman aldığımda oldukça hasarlı elime ulaşmış ve iade etmiştim.Bu sefer paketleme gayet iyiydi, birkaç çizgi romanda yamukluk vardı lakin bunlar paketlemeden değil çizgi romanların baskı kalitesi ile alakalı.

Zaman Çarkı setini komple alacaktım lakin baskı kalitesinden tam anlamıyla emin olamadığım ilk cildi almakla yetindim. :sweat_smile:

35 Beğeni