Kidega ciltli kitaplar kampanyasından aldığım kitaplar geldi.
Yerdeniz de Bkm’dense hasarlı mı hasarsız mı ya da temiz mi kirli mi geldiğini öğrenebilir miyim? Çünkü ben de sipariş vermiştim, şu an kargoda ve hasarlı gelecek diye korkuyorum.
Evet, Bkm’den o. Açıkçası ben de hasarlı gelebileceğini düşünerek söylemiştim ama beklediğimden iyi geldi. Cilt sırtında üstte çok hafif bükülme var ama onun dışında köşeleri falan çok iyi durumda. Üstündeki jelatini yırtıktı, açılmış ve geri konmuş belli. Kitabın altında, sayfaların olduğu yerde belli belirsiz bir parmak izi var ama ben önemsemedim doğrusu. Kod ve papara derken neredeyse 60 liraya geldi zaten. Daha fazlasını beklemiyordum
Bunları görünce biraz rahatladım doğrusu, çok teşekkürler.
Sadece The River’ı Amazon’dan, diğer kitapları ilk defa kullandığım İlknokta’dan satın aldım. Açıkçası Dune ciltli baskı daha önce paylaşılanlar kadar kötü olmasa da baskı tam ortada değil gibi gözüküyor. Kitap alışveriş konusunda Amazon’dan şaşmamam gerektiğini hissediyorum.
Şimdiye kadar Kidega’dan ne aldıysam tertemiz geldi, gene iyi paketleme ve sağlam kitaplar…
Bunlar da BKM… 5 kitabı bir kat patpata yerleştirip poşet içinde göndermişler.
2 kitabın cilt kapak ucunda hafif ezilmeler olmuş, şömizler de gene aynı şekilde ezilmeler olmuş ve biraz kirli geldi. 10 dakikalık mesai sonrasında baya toparladım kitapları.
Kidega’dan verdiğim ilk sipariş elime ulaştı. Fiyat olsun, paketleme olsun herhangi bir konuda sorun yaşamadım. Tek sorun kutunun köşesi resimdeki gibi yırtık geldi. Ancak kitapların tanesi 9 TL’ye geldiği için çok da umursamadım. En kötü koli bandıyla yapıştırırım.
Arkadaşlar şu kesin ki forum sayesinde ben de kitap alma hastalığına yakalandım, ortada bir suçlu varsa hepimiz suçluyuz. Birbirimizi gaza getiriyoruz sanki
Bunlar da Kidega siparişlerim, hepsi tertemiz, jilet gibi geldi. Bu konuda birinci ilknokta, ikincisi Kidega.
1984 hediye olarak verdiler. Bende Can Yayınları baskısı vardı.
Yürüyen Ölüler kutunun üstünden de yürümüşler. Geçtikleri yerlere zarar veriyorlar.
Kidega depoları biraz daha korumaya almalı sanırım.
Ketebe avucumun içi kadar kitaba 38 TL etiket fiyatı koyunca Kitapyurdu puanlarıyla almak mecburiyetinde kaldım. Exlibris serisi çok çok iyi ancak bu fiyatlarla tamamlamam zor gibi.
BKM’den c.tesi günü verdiğim sipariş az önce geldi. Tam " kitaplar dayak yemeden gelmişler" diye sevinecektim ki Beş Paralık Roman kargo poşetinden yaralı çıktı. Bu yaralı kitapla ne yapayım şimdi? Pembe Ranger’ı BKM ile kavgaya gönderdim, ona şans dileyin. Dondurmamı üstüme dökmüşler gibi sinirliyim.
Reisin bakışa dikkat çekmek isterim
Bu ara çok kitap aldım ama gelir gelmez rafa koyduğumdan paylaşamadım.
Son ilknokta siparişim. Unutulmuş Diyarlar ve Ejderha Mızrağı setlerim Laika, Arkabahçe ve Ankira Yayınlarından tam set olarak varlar ancak İthakileri de almamak olmaz. Zaten İthaki’den ilerliyorum Unutulmuş Diyarlar’a.
Power Rangers aşkım hazır depreşmişken Arkabahçenin zamanında filmin gazına gelip sonradan da film yerlerde süründürülüp iptal gelince devam filmlerine onların da iptal ettiği çizgi roman serisinin ilk cildini hem koleksiyonu hem de merak ettiğimden piyasada da bitmeden ki 2017 den kalma cilt Amazondan aldım.
Havuz problemi çözüyor gibi hissediyorum. İki musluk var. Bir yandan kitaplığımda kitap birikmesin gibi bir düşüncem ve diğer tarafta havuzu dolduran kitap alım hızım. Eksikler tamamlandı. Yeni serilere bulaşıldı. Ocağa incir ağacı dikildi. Diğer siparişler bekleniyor. Loading…