Benimde bu indirimden aldıklarım daha fazlasına cüzdanımda, kart limitimde yetmiyor Siteler sırasıyla Amazon, BKM, Kitapsepeti
Ejderha dövmeli kız serisi, 5 kitap değil, 6 kitaptan oluşuyor. 1 kitaplık daha zararınız var.
Evet biliyorum. 5 li set güzel indirime girince aldım, ben aldığımda 5li sette kampanya vardı. Acaba kampanyasız 6 lı set mi alsaydım diye düşündüm. Sonrada arkadaş önce birinci kitabı okuyayım da 5 veya 6. kitabı daha sonra düşünürüm dedim. Zaten böyle basit kutusu olan kitapların kutusunu saklamıyorum.
İlknokta siparişim de geldi. Artık iyice kitap alma hastalığına yakalandım. Onu da bugün paylaşırım.
Edward gibbon’un kitaplarının Türkçe çevirisini çok kötü bulduğumdan aldığıma pişman olmuştum. Karbon kitaplarda ingilizcesini görünce varolanları aldım. Beklediğimden baya büyük çıktı kitaplar. Boyutlarına bakmamıştım.

Edit: the history of the decline and fall… Olması gerek. O kadar övdük arka kapaktan kaybettik. Of nerede karbon kitap

Nadirden aldığım kitaplardan ikisi bugün geldi.
Mind Parasites’ın üzerinde yazdığı üzere Lovecraft geleneğini devam ettirmesiyle ve konusu ile oldukça ilgimi çekti. Türkiyede (Diyarbakırda ) yapılan arkeolojik bir kazı alanında, arkeologlar insanların zihinlerinde gizlenen Zihin Parazitlerini keşfeder. Bu parazitlerle savaşmada kullanılacak tek silah da beynin kendisidir. Böylece insanlık beyninin ve zihinsel kapasitesinin zınırlarını zorlamaya başlar.
Mind Parasites’ı 15TL’ye Orphans Of The Sky’ı 10 TL’ye edindim.
Ocak Şubat zamanı kitaplık yaptırırım, yaptırmadan önce biraz kitap alırım diye çıktığım yolculuk çılgın bir hal aldı.
Eskiden cahil ve mutluydum. Bu forumu öğrenmeden önce tek bildiğim ve 10 yıldır alışveriş yaptığım kitap sitesi Kitapyurdu idi. Ne Kidega, ne İlknokta, ne Bkmkitap bilirdim.
Kitapların kampanyaya girdiğini bilmezdim. Ancak son zamanlarda oluşan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı kitaplık yaptırmadan alabileceğim kadar kitap alayım düşüncesine soktu. Pek sağlıklı bir düşünce değil ama yaşıyoruz işte.
Bir iki aydır forumda arkadaşların tavsiye ettiği İthaki kitaplarını İlknokta sepetinde biriktiriyordum. Geçen günlerde olan indirimde hepsini satın aldım. Tabii her zamanki İlknokta, kitaplar tertemiz, jilet gibi. Bkmkitap kitap siparişimde pişman olmuş, ilknokta jilet gibi gönderir demiştim. Sağ olsun İlknokta şaşırtmadı beni.
Nasıl böyle hatalar yapabiliyorlar anlam veremiyorum. Kitabın içinden bir sayfa atabilir misiniz puntosuna bakmak için?
Temmuzdan bu yana paylaşmamışım aldıklarımı. Amazon - BKM - Kitap Sepeti karışık siparişlerim bunlar, aklıma gelenleri toparladım şimdilik:)
Abe şov yapmışsın resmen. Keyifli okumalar.
2 yıllık stok var orada Keyifli okumalar dilerim
Üstat şov değil de sanki artık psikolojik sıkıntı gibi.
Çok teşekkür ederim.
@MelihAntepli çok teşekkürler üstat.
Şu şekilde bakıyorum:
Güzel günlerde okuyun Forum size de atmış zehirli oku, cüzdanı biraz yakar ama kargo açılımı ve okuma kısmı çok keyiflidir. Hayırlı olsun.
Foruma girdiğim vakit aynı zehirli oku ben de yiyorum. Her kitaptan keyif almanız dileğiyle. Unutmuştum tekrar hatırlatmış oldunuz bu arada, O Silmarillion’un ters yazısını görünce kalbim tekledi.
Prime sayesinde Amazon 24 saati geçirmeden getirdi. Tek günde getirmesi gerçekten benim için diğer siteleri çekilmez kılıyor artık. 5 kitap sadece 44,32 TL tuttu. Scalzi kitapları tanesi 9 liraya geldi ve benim bulabildiğim en ucuz yer olarak gözüküyordu. Forumu takip ettikçe kitap alasım geliyor özellikle zamların kaçınılmaz olduğunu bilince.
Pardayanlardan ilk birkaç sayfayı paylaşabilir misiniz? Çevirisini merak ediyorum.
İkinci İlknokta siparişim bugün geldi. Kitaplar yine tertemiz. Siparişlerimi üçe bölmüştüm, şimdi üçüncü siparişimin gelmesini bekliyorum.
Arkadaşlar hay ve modern klasikler toplu kitap satın alacağım. Kidega da %50 indirim var. Kidega’dan hiç alışveriş yapmadım. Nasıldır? Kitapları geç ya da hasarlı gönderebilirler mi? Farklı sorunlarla karşılaşır mıyım? Böyle uygun fiyata başka siteler var mı? Deneyimi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.