Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Üstat son zamanlarda toplam 2 bin liralık sipariş verdim. Hepsi temiz ve hasarsız geldi. Temin konusunda bir tek çizgi roman festivalinde 10 gün falan bekletmişlerdi.
Son 2 gündür yaptıkları kampanyalardan 2 sipariş daha verdim. Tahminim güzel gelir.

3 Beğeni

Teşekkür ederim. Aşağı yukarı bende aynı miktarda sipariş vereceğim.

1 Beğeni

Kitap alışverişimde Amazon birinci tercihim olsa da son zamanlarda epey sıkıntılı süreçler yaşadım. Ancak sıkıntıların çözümü noktasında da hızlılar. Çözemedikleri tek şey, gelen kitapların kondisyonu ve temizliği. Dün gelen siparişlerimde iki kitap ağır şekilde hasarlıydı. İletişime geçtiğim müşteri hizmetleri benden hasarın görselini talep etti. Ardından para iadesi yapmaya karar verdi. Hediye çeki rica etmiştim ancak taksitli alışveriş olduğu için banka hesabıma taksit taksit iade gerçekleşecek sanırım. Diğer tüm kitaplar da kir içindeydi, bunu da belirttim. Geçen ay yine aynı durumu yaşamıştım. Bu olaylar beni düşündürdü açıkçası. Bir de siparişleri yavaş ve hasarlı gönderenler var. Amazon hala şükür sebebi mi bilemiyorum. Bu kadar zor mu gerçekten?

8 Beğeni

Amazon bir süredir sürekli kirli ve hasarlı kitap gönderiyor maalesef. Bkm’yle arasındaki fark hızlı olması ve müşteri hizmetlerinin çözüm odaklı olması.

3 Beğeni

30 Beğeni

BKM çok yavaş ve gerçekten kötü bir müşteri hizmetleri var. İki yıl önce hasarlı bir kitap değişiminde WP üzerinden iletişime geçmiştim. 24 saatlik bir süre tanıyorlar. Form doldurma vs. uğraş Allah uğraş.

3 Beğeni

Kesinlikle öyle, o yüzden Amazon hala tercih edilebilir.

1 Beğeni

Bkm’den ilk posta geldi. Tarih Kitabı’nda biraz hasar var onun dışında temiz. Geldikçe güncelleyeceğim, 3 siparişim daha var…

38 Beğeni

Amazon’dan sipariş verdim. Zamir, sitede satışa çıksaydı onu da alıp yazara ondan başlayacaktım, ama nasip değilmiş. Daha önceden aldığım Kinyas ve Kayra ile başlayıp kronolojik sırayla okuyacağım. Arada sipariş etmediğim Malafa var, onu da stokta yok diye alamadım.

22 Beğeni

Amazon.com.tr üzerinden kızıma kitap alırken, kendime de fotoğraftaki kitapları aldım. Kitaplarda deformasyon yok, yalnız çok kirliler. Diğer kitap siteleri indirim yaptıkça Amazon kendi stoğunda bulunan bazı kitaplara aynı indirimi uyguluyor galiba. Agatha Christie kitaplarında Çiğdem Öztekin çevirilerini biriktiriyorum.

Not : Artık Kasım ayının bitmesi gerekiyor :slight_smile:

35 Beğeni

Kidega siparişim. Alfalar indirimdeydi. Alışverişin esas sebepleri onlar. Beyaz kapaklı Orwelllar Karşıyaka’daki evde kalınca burada da dursun diye aldım. Gerçi "Hayvan Çiftliği"nin ciltli basımı çıkmıştı, esas onu alacaktım ama ah işte dalgınlığıma geldi bunu almışım :woman_facepalming:. R.U.R.'yi ise sırf yazarı merak ettiğim için aldım.

Pembe Ranger BKM ile karşılaşmasından hüsranla döndü. Kendi konuştu, kendi dinledi. Karşısında derdini anlatacak birini bile bulamadı, sadece whatsapp’dan verilmiş iade kodu ve 5 gün içinde gönderin uyarısı, o kadar. Aramız pek iyi değil şimdi :cry: " Fotoğrafımı çekme! Senin için gelmedim" dedi, “Sadece kitapları korumak için buradayım. Bir daha, iade veya değişim için beni uğraştırma”

BKM’den bir sipariş daha beklediğimi söyleyemedim :speak_no_evil:. Olmadı, Güçlü Şirin’i çağırırım.

32 Beğeni

HB 4 kitap 50 TL kampanyasından.

43 Beğeni

Yapıyorsun bu sporu. :slight_smile:

4 Beğeni

Uğraştırma kızcağızı,zaten başlarında Troy adlı bir buzhane var kırmızı ranger olarak.Oyuncu olarak süpermodel koyup,üstüne bu çocuk yakışıklı,iki üç bakış atsın yeter karakterizasyonu verilince değil kırmızı sonradan eklenen 6.Ranger bile olamaz.Ahh nerede bir Wes Collins,bir Carter Grayson ki işin komiği bu adamlar da yakışıklılardı yani zamanında,hiç öyle Süpermodel ajansından falan da gelmemişlerdi yani.Kısaca Model oyuncuları sırf model diye almayın,bakın var mı yetenek sonra .

4 Beğeni

Hans Fallada ve Haruki Murakama’,nın kitaplar çok güzel görünüyor. Bende Sahaflardan almıştım Hans Fallada’nın kitaplarını, Haruki’nin kitaplarını da letgodan…İyi okumalar diliyorum…

4 Beğeni

Hepsiburada’nın bu kampanyası devam ediyor mu? Baktım ama bulamadım.

1 Beğeni

Geçen forumda paylaşılmıştı ben de öyle haberdar oldum.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/dogan-kitap-4-kitap-50-tl

3 Beğeni

İlk zehirli oku kim attı bilmiyorum ama şu iki kitapla başladım seriyi almaya. Bir göz atınca içindekilere güzel bir batağa saplanmış da çıkmak istemiyor gibi seri arayışlarına girdim. Ne ilk ve ne son der gibiyim.

30 Beğeni

İlknokta ve Nadirkitap alışverişlerim.

İlknokta’da Kenan Yarar kitabını imzalı olarak görünce Sönmez Karakurt’un kitabı ile birlikte satın aldım. Kenan Yarar taa H.B.R. Maymun dergisinden bu yana takip ettiğim çok kaliteli bir çizer.

Sönmez Karakurt’un ilk dört kitabına oranla son çıkan kitabı çok pahalı hale gelmiş. 100 TL civarı neredeyse, ki diğer kitap fiyatlarına göre bu kadar pahalı olmasına anlam veremedim. Seriyi tamamlamak için satın alacaktım, bu vesileyle indirimlerden de faydalanarak onu da edindim.

Nadirkitap’ta da Orhan Umut Gökçek’in baskısı biten "Tuş"una rastlayınca sahafı didikledim. Kitabı Karakarga basmayı düşünmüyormuş, telifinin bitmesine de 3 yıl var daha. Bu yüzden okumak isteyen varsa ve halen bulunabiliyorken acele edip almalarını öneririm bu harika kitabı. Hala iki tane görünüyor Nadirkitap’daki satıcının dükkanında. Fiyatı 70 TL. Uzun süre daha baskısı olmayacak. Hem zor bulunuyor hem de fiyatı artıyor sürekli.

Tatlı Rüyalar çok sevdiğim bir ilk kitap. Kitaplığımda birkaç baskısı var aslında ama 5 TL olunca birine hediye ederim diye tekrar satın aldım. Nail Gaiman ve diğerlerini de görünce “gerekeni yaptım” :slightly_smiling_face:

29 Beğeni

BKM siparişim bu sefer hızlı teslim edildi. Kolinin içine korumasız bir şekilde koyup gönderseler de toz hariç bir sorun olmamış. Biz Beş Kişiyiz sırt baskısı hafif sorunlu ama çok da önemli bir durum değil. Sadece Halka’yı eski kapakla değilde kuyulu yeni kapakla gönderselerdi çok daha iyi olurdu :cry:

36 Beğeni