İdefix’ten 25 tl’lik hediye çekim vardı, onunla J.D. Barker’ın 6. Yaramaz Çocuk kitabını sipariş verdim.
Hobbit’i almak planımda vardı fakat diğer ikisi çok ani oldu. Aslında uzun süredir forumda görüyorum ‘‘Döngü’den Hikayeler’’ ve ‘‘Sanal Ülke’’ kitaplarını ama almayı düşünmemiştim. Biraz daha araştırınca içerisindeki görsellere aşık oldum. Amazon üzerinde de uygun fiyata görünce kaçırmak istemedim. Yine sizlerin sayesinde yeni yeni kitaplardan haberdar oluyorum. Seviyorum rıhtımı.
Güle güle okuyun. Acaba Döngü’den Hikayer’e geniş kısımdan yandan baktığında dalgalanma var mı?
Teşekkürler. Evet aslında bunu belirtmeyi unutmuşum. Her ikisinde de dalgalanma mevcut.
Çok teşekkür ederim. Ben de iade düşünüyordum ama hepsi aynıysa artık şansımı fuarda standda denerim.
Gençler Kidega’dan Oğlak Yayınları İlahi Komedya ve birkaç kitap almıştım ki içinde 5 iş günde tedarik yazan kitap bile vardı ki onlar 1 iş gününde tedarik edilirken 2 iş günü yazan İlahi Komedya hala tedarik aşamasında. Acaba kitabın stoğunda mı bir sorun var çünkü çoğu sitede zaten tükenmiş.
Kitaptan kitaba değişebilir fakat benim tedarik süresi 2-3 gün yazan bir siparişimi 1 haftada kargoladılar daha yeni. Olağandır belki.
Benim siparişimde olan “Teneke Trampet” kitabı da iptal edilmiş. Kitap sepeti’nde yüzde 50 indirim olduğu için oradan yeniden aldım.
Evet geçen gün başıma geldi. Orhan Kemal’in Bereketli Topraklar Üzerinde kitabını almıştım. 4 gün tedarik sürecinde olarak beklettiler, pazar günü kitabı satışa kapatıp siparişimi iptal ettiler. Pazartesi sabahı tekrar satışa açtılar ve tekrar sipariş verdim. Şu an kargoda.
Evet benim de 3 kitabımı iptal ettiler. Aradaki Borges de iptal olacak muhtemelen.
Lavinia başka sitelerde var ama niye iptal oldu anlamadım.
Saçmalık. Şu an benim de yeni basılan 3 kitap siparişim var. Henüz yeni basılan kitapları nasıl iptal ediyorlar anlamış değilim.
Benim siparişimdeki Teneke Trampet tedarik sürecinde görünüyor ama iptal olacak demek ki. Sipariş tutarı 100 TL altına ineceği için de Enpara kampanyasından da yararlanamam. Şimdiye kadar hiç iptal görmemiştim sanırım Kidega’da .
Yeni bir sipariş verip o 25’i almam lazım
Bende de bir kitap iptal edildi Kidega. Sordum da cevap verilmedi. Enteresan.
Maillere dönmüyorlar arayın. Ben inat ettiğim için, bilgisayarda çalışırken telefonu yana koydum, bağlanmayı bekledim. Yine bir 7-8 dakika oyaladılar, beklettiler orada da. Numaraları bu: +908508118534
Bende Atlas dururken Alçaklığın Evrensel Tarihi iptal edildi. Beni arayarak kitabı temin edemiyoruz diye bilgi verdiler ama.
Bize Sorun kısmından yazınca telefonla aradılar ve kitabın baskısı olmadığını söyledir. Enpara kampanyası ile ilgili olarak da ya kitabın tutarı kadar hesabınıza para tanımlayalım ya da tamamen iptal edelim dediler. Ben de tamamen iptali seçtim, yeniden sipariş geçeceğim.
Aynı durumda olan varsa bilgisine.
Beni kimse aramadı Direkt iptal edip parayı iade etmişler hesabıma.
Şimdi arayıp Atlas’ı da temin edemediklerini söylediler. Enpara kampanyasından faydalandığım için ücret iadesi yaparlarsa kampanya şartını yerine getirmemiş olacağımdan arayıp isterseniz iade yerine hediye çeki verelim diyorlar. Sizde öyle bir durum yoksa direkt iade yapmışlardır belki.