Hocam inanın ben de anlamadım nasıl bir düzenleri olduğunu. Umarım ulaşır sizinki de en yakın zamanda.
Hocam indirimi haber veren alamıyor galiba
Benim iptal edildi ama tekrar sipariş ettim bakalım. Deneyelim bir kaç kere
Ben de ilk iptalimi aldım. Merak içindeyim kaç iptalle alacağım veya bu fiyata alabilecek miyim diye.
Anladığım kadarıyla üzerinde işlem yapılmayan siparişleri sistem otomatik olarak iptal ediyor. Herhalde “Personel işlem yapmıyorsa sistem iptal etsin o zaman.” gibi bir yöntem izliyorlar.
Evet benimki de bu sabah iptal edilmiş, tekrar sipariş ettim. Umarım biz alana kadar fiyat yükselmez . Tedarik sorunu yaşamalarına rağmen satışı da kapatmıyorlar saçma sapan bir sistem.
Bu kitabı ben de aldım kesinlikle her kütüphanede bulunması gereken bir eser .Filmini de tavsiye ederim.
Kesinlikle çok haklısınız.
Bu kapağın iki farklı baskısı var. Alacaksanız dikkat etmenizi öneririm. Benim aldığım ciltli özel baskı. Diğeri yine aynı kapak tasarımıyla karton baskı.
İptal edilen siparişiniz kartınıza yansıdı mı? Benim de iptal edilmiş ama yansımadı bir şey. Bir daha sipariş ettim stokta görünüyor. Bakalım mücadeleye devam
Bu kadar kitabın hasarsız gelmesi harika! keyifle okuyun
kaç günde geldiler kitaplar
Çok teşekkürler, BKM’den son siparişlerim gerçekten sorunsuzdu.
@Yusuf_Citir fotoğrafta 3 siparişin toplamı var. 05.11/07.11/08.11 tarihlerinde sipariş vermiştim.
Sabah siparişi iptal etmişlerdi. Öğlen tekrar sipariş ettim faturası kesildi. 3 saate buldular galiba kitabı.
Selamlar. Daha önce Kitapsepeti sitesinden alışveriş yapan var mı? Bir arkadaşım bir haftalığına yurtdışına gidip gelecek, Kıbrıs’tan sipariş vereceğim gelirken getirecek. Bu bir haftalık süreçte kitaplar arkadaşımın adresine ulaşır mı sizce?
Ben çok kez sipariş verdim. Piyasa da normal baskısı bulunan kitapları, açıklamada yazan sürelerde temin ediyorlar.
Çok teşekkür ederim.