Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Az önce baktım, faturası kesilmiş. Sizin de güzel haberlerinizi bekliyoruz :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Vay vay sipariş vereceğim.

2 Beğeni

Müdür kaçırma , çok güzel ve kaliteli baskı.

2 Beğeni

Nasirsahafta takip ettiğim bir kitap satıcısından çok uygun fiyata satın aldım… Kondisyonları gayet iyi… Malum ikinci el kitap satın alıyoruz…

13 Beğeni

Bkm’de %50 indirimliymiş ben de aldım teşekkürler.

2 aydır kitap almıyordum, doğru dürüst okuyamıyordum da; kampanya sayfasına bakıp, “Hıh, bu sefer hiçbir kampanya aklımı çelemez, zaten 10 yıllık kitabım kütüphanemde, irademe Asimov ve Borges bile söz geçiremez, almıyorum kiii” diyordum ki, “Aslında kidegaya bir baksam güzel olacak, aa BKM de kampanya yapmış bir göz gezdireyim” diyerekten iflasın eşiğine gelmiş bulundum. Azmettirici olarak rıhtım bibliyofillerinin isimlerini not ediyorum.

3 Beğeni

Hepimiz birbirimizi fişliyoruz zaten bu konuda :joy: Aramıza hoşgeldin.
Daha önce de çok söyledim yine söylüyorum. Yılbaşından sonra kitap almak eskisi kadar kolay olmayacak. O yüzden şimdi alınmış alınmıştır.
Dün yayınevi sahibi bir arkadaşım telefonda çok dikkat çekici bir şey söyledi.
“Artık kağıt, içindeki yazıdan daha pahalı”
Ve yıl sonuna doğru kendilerinin de mecburi fiyat arttırımına gideceklerini belirtti.

9 Beğeni

:slight_smile:

İptal oldu, geldi gelmedi paylaşımlarından gaza gelip ben de bugün “Hayali Yerler Sözlüğü” aldım. Faturasını kesmişler. :slight_smile:

4 Beğeni

Dayanamayıp ben de Hayali Yerler Sözlüğü’nü aldım artık ve heyecanlı bekleyiş başladı. Bakalım benimki ne olacak :nerd_face:.

5 Beğeni

Zaman çarkı serisini ve bir çok kitabıda bana aldırdılar. Yatacakları yer yok bu zalımların. İncir ve bilimum meyveleri diktiler ocağıma… Bende zor tutuyorum kendimi BKM’de güzel indirimler vardı ve bu sefer sağlam durdum hiç bır kitap almadım…

2 Beğeni

Ama çok güzel ya. Her kitaplıkta olması lazım. Tıpkı şey gibi, neeey gibi dicem ama sende olmayan bişey gelmedi aklıma alman için gaz vereyim. :joy:

1 Beğeni

Arkadaşlar bu Hayali Yerler Sözlüğü bakıyorum herkes alıyor ama merak ettim ne var bu kitapta. Mesela Harry Potter örneği verecek olursam Hogwarts ile ilgili benim bilmediğim neyi anlatıyor ya da bilmediğim başka şeyleri mi açıklıyor? Aydınlatırsanız sevinirim :upside_down_face:

3 Beğeni

Al bence al mutlaka al. :joy::joy:

Sitelerden arka yazısına baktım ama hiçbir şey anlamadım :joy: Alanları kobay olarak kullanmaya karar verdim. Severlerse almayı düşüneceğim :sweat_smile: Şu an kitaplıkta çok kitap biriktiği için onları okuyup bitirmeye çalışıyorum. Şimdi ben 1-1.5 ay sonra alışveriş yapmaya kalkayım kampanyanın k’si olmaz bunu da biliyorum :joy:

3 Beğeni

Şaka bir yana bildiğiniz kitaplardan ziyade daha çok yeni ve es geçtiğimiz kitapları keşfetmek için iyi bir eser.

3 Beğeni

Bilgi için teşekkürler hocam :slight_smile: :pray:

Listeye aldım ama bakalım almaya ne zaman sıra gelecek. Forumda alan arkadaşlar bu süreci hızlandırır ya da yavaşlatır :joy: Listemdeki kitapları alamadan daha bir yandan yeni kitaplar çıkıyor. Neyi alıp almayacağımı şaşırıyorum, listede ikilemde kalıyorum çıkar, ekle yaparken :man_shrugging: :sweat_smile:

1 Beğeni

Tek siparişte geldiği için şanslıyım sanırım.

19 Beğeni

Ben mesela evde şöyle koydum. Almak zorunda değilsin, fikir vermek açısından. :joy::joy:

21 Beğeni

Güzel duruyor :drooling_face: Tamam, almaya çalışacağım :sweat_smile:

Ben yazacaktım, siz daha önce yazmışsınız. Benim siparişin de faturası kesilmiş. Gelene kadar aldığıma inanamayacağım.

1 Beğeni

İki YKY BKM’den diğerleri Kidega’dan…

Saat 9 olmuş kargocular hâlâ çalışıyor.

26 Beğeni