Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kargoculara gerçekten Allah kolaylık versin çok çalışıyorlar.

4 Beğeni

Hayali Yerler Sözlüğünü ben de sipariş vermiştim 4-5 gün önce. Sabah iptal maili geldi. Mailden sonra siteye girdim ve halen satışta olunca bir daha sipariş verdim. Akşama paketlendi maili geldi :confused:
Çok acayip çalışıyor bu idefix.

2 Beğeni

Benim asıl merak ettiğim şey, idefix’in neden bu kitabı bütün Kayıp Rıhtım’a aldırmaya çalıştığı. Hepimiz almadan yüzde 70 indirimi kaldırmayacaklar sanırım.

4 Beğeni

Yaptık bir çılgınlık :slight_smile: İlknokta’dan üçüncü siparişim de bugün geldi. Yalnız sayfalar bana pek kaliteli gelmedi. Bilemiyorum, belki de bana öyle gelmiştir.

İlknokta’ya bir övgü, bu siparişimde de bundan önceki siparişimde de kitapları üçerli dörderli hâlde baloncuklu poşetlere yerleştirip koliye koymuşlar. Bazı siteler gibi direkt poşete koyup göndermemişler. Güzel bir davranış.

47 Beğeni

Sayfa kalitesi için çok kaliteli veyahut çok kötü diyemem ama benden geçer not aldı.Açıkçası söz konusu İthaki olunca daha zayıf bir baskı kalitesi bekliyordum lakin umduğum gibi çıkmadı.İyi okumalar. :grin:

3 Beğeni

Kağıt dediğin baklava yufkası gibi olmalı. Baktığın zaman arkadaki sayfada neler yazdığını görmelisin. Bence İthaki bu konuda DEX’i örnek almalı. Geçen aldığım Kan ve Külden kitabını okurken fark ettim ki sayfanın arkasını da okuyabiliyorum. Bu büyük bir hizmet. Zamandan tasarruf da bir devrim. :smiley:

11 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum, olması gereken bu, çok tasarruf sağlar. :money_mouth_face: Dune ciltli 300 tlye satılıyor mesela bir hayli istiyordum aldım lakin kalitesi gerçekten çok kötü hani “baştan savma” yaptıkları çok belli.Tabi bunlar hep tasarruf için o yüzden hiç problem değil…:grin:

Dediğim gibi belki de bana öyle gelmiştir. Birazdan başka kitaplarla karşılaştırıp test ederiz. Teşekkür ederim bu arada :blush:

@Who_Sametto Drizzt kitaplarıyla ve son BKK kitabı Geri Giden Saat’le karşılaştırıyorum ZÇ’nin kâğıdı bir tık ince geldi bana. Neyse, çok önemli değildir sanırım :slight_smile:

2 Beğeni

Bana hediye olarak geldi. :smiling_face_with_three_hearts: :blush: Benimkiler iyi ya.(Bedava sirke baldan tatlıdır. :sweat_smile:) Sırtındaki kum solucanı deseninde de herhangi bir silinme vs yok. Kağıt kalitesine gelirsek karton kapağın aynısı sanırım. Belki bir tık daha iyidir diyeceğim ama hiç ümidim yok. :face_with_hand_over_mouth:

O halde “Hayali Yerler Sözlüğü” okuma etkinliği yapalım. :slight_smile:

2 Beğeni

Kağıt kalitesinden çok cilt kalitesine takıldım, kalitesiz olduğunu rahatlıkla anlıyorsun.Keşke çok daha özenli bir baskı olsaydı ama eldekiyle yetinmek gerekiyor.Tabi bedavaya alsaydım bu yorumu yapar mıydım bilmiyorum. :laughing:

1 Beğeni

Yapmazdın ve cilt kalitesine övgüler dizerdin. :stuck_out_tongue:

2 Beğeni

Dune ciltli kitaplarda cilt kalitesi konusunda ne tür bir sorun var.

Sonradan Ekleme: Forumda yazılanları buldum, kum solucanı deseninde silinmeler varmış.

2 Beğeni

Amazon ve kidega karışık, işe başlamam ve bu indirimler hiç iyi olmadı :grimacing:

36 Beğeni

Bu devirde sayfa kalitesi mi kaldı arkadaşlar? Sayfaya basılı kitap bulduğumuz günleri anacakmışız gibi hissediyorum. Şu an piyasanın her alanında daha ucuza ne var arayışı var. Sentetik domates yapsalar, işlev aynı olsa daha ucuz diye onu organik olarak satarlar.

6 Beğeni

Satın Alamadığınız (Ve içinizde ukte kalan) Yeni kitaplar diye bir başlık açılmasını talep ediyorum :raised_hand:t2:

11 Beğeni

Buradaki yorumlardan yola çıkarak 2 gün önce Hayali Yerler Sözlüğü’nü aldım. Yanına kargo bedava olsun diye İthaki’den çıkan Silsile kitabını da ekledim. İki gündür hareket yok. Burada, benden sonra sipariş verenlerin kitapları bile gönderildi benimkinde tık yok. Ayrı olarak dün gece kredi kartıyla (önceki sipariş banka kartıyla yapıldı) ve kargo bedava koduyla sadece Hayali Yerler Sözlüğü’nü aldım. Faturası kesildi gözüküyor. Garip idefix’in garip işleri. :joy:

4 Beğeni

Bizden kaynaklı olmayan okuyamadığımız kitaplar, ( baskısı olmayan, yazarının yazamadığı) ve bizden kaynaklı sürekli okumayı ertelediğimiz kitaplar başlığı da açılabilir.

6 Beğeni

İlk sıraya Patrick Rothfuss’u eklerim.

1 Beğeni

Benim de ilk iki sıram Rothfuss ve G.R.R Martin olurdu.

2 Beğeni