Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kidega.

Metis de yüzde 50 görürse Ursula eksiklerim tamamlanacak inşallah.

41 Beğeni

Everest Açıkhavalardan denemelik üç tane aldım. Kitaplar avuç içi kadar. Ben beğendim. Muhtemelen yavaş yavaş Amazon kampanya yaptıkça alırım. Fiyatları 9,90 etiket iyi ama indirimsiz satıldığı için bir tık fazla geldi bana. :slight_smile:

25 Beğeni

Üstat yakında sizin kitaplar tavana değecek :slight_smile:

2 Beğeni

Benim kitaplık tavanla bütünleşti çoktan ama seyreltiyorum yavaştan. :expressionless:

2 Beğeni

Aldım hocam ya bunu da aldım. :sweat_smile: :sweat_smile: Durduramıyorum kendimi

1 Beğeni

Mükemmel seçim 🤌🏻 :ok_hand:t2: :joy::joy:

13 - 14 gün önce Bkmkitap.com sitesinden 2 farklı sipariş vermiştim. Çoğu Alfa Yayınları olan ilk siparişteki kitaplar teslim edildiğinde neredeyse hepsinin deforme olmuş, problemli olduğunu belirtmiştim. Bende verdiğim diğer sipariş gelsin daha Bkm kullanmam diye düşünmüştüm.

Ancak üstte fotoğrafı bulunan ve yeni gelen 2. Sipariş şaşırtıcı temiz geldi. Kitaplar tozlu ancak hiçbiri deforme olmuş veya eskimiş kitaplar değil. Siparişte Harlan Coben Set 1 olmak üzere birkaç sipariş iptal oldu ama dert değil.
Bkm 4 siparişin 3 tanesinde mutluluk 1 tanesinde hayal kırıklılığı yarattı.

Kitaplarda Cansu Canan özgenin kitabını okumam. Kendisinin tarih kitabı yazabilecek bir potansiyeli olduğunu düşünmüyorum :slight_smile: Set çok ucuz olduğu için mecburen set içinde almış oldum.

Harlan Coben setinde ise flaştan dolayı fotoğrafta görünmeyen bir komiklik var. Kitapların 3 tanesi siyah iken 2 tanesi gri diyebileceğimiz kadar açık renkte :slight_smile:

30 Beğeni

Yalnız o kitapta Cansu Canan Özgen editör ve röportajcı şeklinde. Kitap soru cevap şeklinde. Kitapta Ahmet Taşağıl, İlber Ortaylı, Emre Safa Gürkan, Feridun Emecen vb kişilere soruları ve onların yanıtları yer alıyor.

5 Beğeni

Alsancak’ta yol üstü güzel bir tesadüf.

43 Beğeni

Nasıl ya, çantada o kitapla mı geziyordun yoksa imza günü filan mı vardı? :slight_smile:

5 Beğeni

O zaman bir kurcalanır. :slight_smile: Ama yine de tvde gördüğüm, konuyu bilmemesini geçtim, karşısındaki kişiye nasıl soru sorulacağını dahi bilmeyen gazeteci görünümlü ekran ikonu olduğu için sebepsiz bir gıcıklığım var.

@erdo Benim en kitaplarını en çok sevdiğim Türk. Hatta geçenlerde youtube’da bir video görmüştüm. İhsan Bey sokak röportajına denk geliyor. Röportajı yapan arkadaş tanımıyor ama İhsan Bey inanılmaz bir mütevazılık göstererek çok güzel bir konuşma yapıyor.

1 Beğeni

Bu tesadüfü yaşamak için uçak bileti alırdım.

2 Beğeni

Bana neden hiç böyle güzel tesadüfler denk gelmiyor :unamused:

2 Beğeni

Alper Canıgüz imzası için Alsancak Yakın kitabevine gelmiştim. Bir baktım İhsan hoca eşiyle kapıda oturup çay içiyor. Hazırlıksız olmam sebebiyle hemen içeriden bir kitabını alıp soluğu yanında aldım. :slightly_smiling_face: çok güzel bir anı ve tesadüf oldu.

18 Beğeni

Bir taşla iki kuş olmuş. Çok sevindim. :slight_smile:

3 Beğeni

Bu fiyatlar karşısında sayfa kalitesinin daha iyi olması beklenir. Tabii ki her şey kötüye gidiyor, sayfa ve kapak kaliteleri düşüyor, fiyatlar artıyor vs. Ama bunları niye dile getirmeyelim ki?
Şöyle diyelim o zaman; bu devirde kitap boyutu mu kaldı arkadaşlar? Farklı boyutlarda basılmış Sanderson kitapları bulduğumuza şükredelim :slight_smile:

3 Beğeni

Bir Bakışta Psikoloji’den içerik atabilir misin? Alfa DK benzeri bir çalışma yapmışlar sanırım.

1 Beğeni

Ocakta kitap fiyatlarının inanılmaz yerlere geleceğini düşündüğümden artık yüzde elli gördüm mü listemi eritiyorum. Amazon hız konusunda aşmış artık. Gece sipariş verdim sonraki akşam elimdeydi. Kidega siparişimi iptal ettim, çoğu kitap aynı fiyata amazon’da vardı zaten, Kidega’nın keyfini bekleyecek değilim, stoksuz çalışan sitelerden sipariş vermeyeceğim bundan sonra asla.

41 Beğeni

Resmen kitabın kendisinden çok gönderilecek mi acaba diye merak ediyordum ve faturası kesilmiş :upside_down_face:.

4 Beğeni

Sizin özelinizde bu kitabı alıp hala eline ulaşamayan herkese bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Eğer faturası kesilip kargoya verilip kargo şehrinize ulaşsa bile elinize ulaşmama olasılığı çok yüksek. İdefix daha önce, aldığım bir kitabı kargo, bana ulaştırmak üzere dağıtıma çıkarmışken kargo görevlisini cep telefonundan aratıp kitap bana ulaşmadan ve beni bilgilendirmeden iptal etti. Dediğim gibi fiziksel olarak elimde tutmadığım sürece aldığıma inanamayacağım.

4 Beğeni