Abi ulaşmaz. Kitaplar hep geliyor, stoklu çalışıyorlar genelde ama 13-14 günü buluyor.
Rüyamda ciltli modern klasiklerim vardı hepsi yepyeni mis gibi kokan
Uzun süredir kitap almıyor ve Bkm indirimlerinden yararlanmamış olmam etkiledi galiba…
Benim BKM’ler sorunsuz geldi. 5 Kasımda vermişim, 15 Kasımda geldi. Hepsi bubble a sarılı şekilde poşette geldi, kargoist ile 2. tecrübem de sorunsuz olmuş oldu. Kod + 15 TL Papara Cashback + %50 indirimler ile ben bu alışverişe okeyim .
Amazon siparişim ile Vakıf ve Galaktik İmparatorluk serilerini tamamladım. 30 TL indirim kuponu ile 144 TL’ye geldi. Artık sıra çıkacak Robot Serisi’nde . Umarım yıl sonu bitmeden kitaplara zam gelmez de biraz daha stok yapabilirim
.
Amazon siparişlerim artık çok fazla hasarlı gelmeye başladı. Önceleri hasarlı kitap sizde kalsın biz yenisini göndeririz diyorlardı şimdi MNG kargo ile iade istiyorlar. MNG kargo bana da epey uzak. Olmadı amazon olmadı…
Yukarıda olan iki kitap dışında olan kitapların sorumluluğunu kabul etmiyorum.
Sen acaba yayınevlerinin insanlara kitap aldırmakla görevli bir ajanı olabilir misin?
Galiba öyleyim ve daha kötüsü bana da kitap aldırıyorlar.
Abi maddi olarak ikisi kalanların 5 katı falan
Amazon’dan aldığım iki kitaptan biri hasarlı gelmeye başladı. Çok abarttılar bu işi ve evet iade konusunda da eskisi gibi değiller. Başka bir sıkıntı da kitapların inanılmaz pis gelmesi. Üzerlerinde yapış yapış ve çıkmayan şeyler oluyor genelde. Özellikle İş Bankası kitaplarında çok fazla hasar veya baskı hatası gözüme batmaya başladı. Acaba defolu ürünleri toplayıp mı satıyorlar gibi saçma sapan teoriler de üretmeye başladım.
Hangi kodları kullandınız acaba?
20 lira otomatik kendi verdi Amazon (PRIME20), bir de MAPP30 Kodunu kullandım.
Görkemli, heybetli…
Sonsuzluğun Sonu eksik gibi sanki ama
Geliyor geliyor. Bir arkadaşım aldı kitapyurdundan benim için. Haftaiçi kısa metraj bi buluşmada ona da kavuşurum.
Tam bu yazımın üzerine Amazon’dan bir gol daha geldi. 2 cilt takım yazan ürüne ve üzerinde CİLT 2 yazmasına rağmen arkadaşlar sağolsunlar sadece ikinci cildi göndermişler. Tebrik ediyorum kendilerini
Tozlu, pis, siyah el izli kitaplar amazon standardı oldu galiba.