Amazon %50. Umarım ilerleyen kitaplarda Nesbo’dan sıkılıp bu kadar kitabını aldığıma pişman olmam.
Önceki yıl ben de Nesbo’ları aynen böyle toplu almıştım. Bir de Tess Gerritsen’leri. İkisinin de tarzını seviyorum. Umarım siz de keyifle okursunuz.
@Akahige neye kızdınız böyle
@Akahige anladım, zaten emojiler birbirine çok yakın olunca arada böyle olabiliyor. Ben de diyorum ne yazdım ki kızacak
Prime20 ve mapp30 beraber kullanılabiliyor mu?
Yok beraber değil, iki ayrı sipariş verdim.
Erdal bey, bu kodu kullanabilmek için farklı bir e-mail adresi ve farklı bir telefon numarası mı gerekiyor?
Artık çulsuz biriyim ve böylelikle ayı kapatmaya çalışıyorum. Sanırım, onu al bunu al artık rahatladım. Ama sanmıyorum. 🥲 Part #1
Ben kayıtta farklı mail ve telefon kullandım. İsim ve adres aynıydı. Siparişi geçerken normal telefonumu girdim.
2 part halinde BKM’en aldım. Hepsi baya gıcır geldi. En sevindiğim Komünün Lanetlileri. İndirim olmasaydı mecbur ciltsizini alacaktım ama ciltlisini aldım.
Sonunda ikinci bir hesaptan kullandığım kodla alışveriş yapabildim. Hep hata veriyordu daha önceleri. Teşekkür ederim.
Kızdığımı siz yazınca fark ettim. Nasıl attığımı bile bilmiyorum. Demin biraz baktım ama mobilden değiştirmedim.
Kitap sepetnden %50 indirimle aldıklarım geldi. Genel olarak temizlerdi. Sadece punpunun ön kapağında hafif lekeler vardı ama onuda çıkardım
Yalnız değilsin (20 karakter)
BKM Kitap alışverişimden gelenler…
Son seferki alışverişimde olduğu gibi poşet içine baloncuğa sarılmış halde geldi. Kitapların dışındaki ufak ezikler ve kılcal çizikler hiç sıkıntı değil ama o kirlilik nedir arkadaş! Bunu nasıl temizleyebilirim? Önerilerinizi alabilir miyim?
Sihirli sünger olarak geçen ürünler mevcut, kitap temizliğinde senede bir işimi görüyor. Öneririm size de.
Geçmiş olsun arkadaşım. Emin olmamakla beraber çok ince su zımparası deniliyordu sanırım.
Teşekkür ederim, sanırım siparişi veremeyeceğim. Hep böyle oluyor… Hiçbir kampanyadan yararlanamıyorum
Nalburdan alınacak 800 ve üstü kum, su zımparası ile kitapları alttan üsten sıkıştırmak suretiyle biraz zımparalarsanız yenisinden bile güzel olur.
İdefix siparişim .Yitirilen cennet ve kayıp dünya Amazon’dan . Frankenstein kitabını ithakiden okumaya çalışmıştım yarıda bıraktım tabi haliyle iş bankası baskısına yöneldim .En baştaki boyalı kuş isimli kitabın aynı isimde filmini izlemiştim izlediğim en sert filmlerinden biriydi kitabı nasıl diye merak edip aldım .