4.Maymun kitabını görünce canım sıkılıyor. Büyük bir indirimle BKM den ciltli halini almıştım sonrasında 5. Cinayet ve 6. Yaramaz çocuk isimli kitapları olduğunu öğrendim. Yayınevine diğer kitapların ciltli hali ne zaman basılacak diye sorduğumda ise ciltli hali basılmayacak cevabını aldım
Timescape’i buldum
Rahat 3 senedir arıyordum, kısmet bugüneymiş
Timescape, 1980 yılında Nebula ödülünü alan, kendisi de aslında bir bilim insanı olan Gregory Benford’un Zaman Yolculuğu temalı, Hard Sci-Fi türündeki bir bilimkurgu romanı.
Hercules Text de çoktandır aradığım bir kitaptı. Yazarın Engines Of God kitabını okumuş, çok beğenmiştim. Yazarın kısmen ünlendiği kitap bu olduğu için o zamandan beri arıyordum. Uzaylılar ile yapılan bir “İlk Temas” hikayesini konu alıyor. Locus ve PKD ödülleri de mevcut.
The Sands Of Mars, Şafak Projesi Phobos ismiyle Baskan Yayınları tarafından basılmış.
Mother Night, Vonnegut’ın Gece Ana isimli kitabı.
Childhood’s End, İthaki BK serisi içinde yayınlanan Çocukluğun Sonu. Bu kitabın son yapılan baskılarından elimde vardı fakat Arthur C. Clarke 1990 yılında kitabın ilk bölümünü komple değiştirdiği için elimde 1990 yılına kadar yayınlanan, değişmemiş eski baskı da olsun istedim.
Shock 1 ve 2, Ben Efsane kitabından tanıdığımız Richard Matheson’ın bilimkurgu, korku, fantastik türlerindeki öykülerinin bulunduğu derlemeler.
Forumdaki bazı arkadaşlar set olarak almış ben parça parça topluyorum, bunları da Kitapyurdundan aldım.
BKM’den ayın beşinde verdiğim sipariş 11 gün sonra ulaşmış oldu. Baloncuğa sarıp, kutusuz bir şekilde kargo poşeti ile gönderilmiş. Bir iki kitapta köşelerde göz ardı edebileceğim ufak çarpmalar hariç sağlam durumdalar.
Bunun harici 3 tane daha siparişim var BKM’den aynı tarihlerde ama onlar halen tedarik veya iptal aşamasındalar. Tamamı çizgi roman olduğu için biraz sıkıntılı o siparişler.
Bende az kalsa aynı şeyi yapıyordum son anda sadece 4. Maymun kitabının ciltli olduğunu farkettim.Gerçekten anlamıyorum bir yayınevi neden böyle birşey yapar.
Hocam kitaplığınız kimlere miras kalacaksa çok şanslılar.
Buzdağının bir kısmı daha geldi. Hepsi parça parça geliyor. Kargo şirketleri naptı bu kız gömü mü buldu diye düşünebilir. Ama hayır, tüm bursunu yedi. Bu da part#2 olsun. Daha gelecek manga ve çizgi romanlarım var. Umarım hasarsız gelirler. Bunları da gelecek sene okuma niyetiyle aldım. Ama üstteki arkadaş için sanırım bu söz konusu olmayacak.

Kesin seneye kadar beklersin.
Ben o niyetle aldım ama. Arka iki raf yılın sonuna kadar beni bekliyor o da olabilirse tabi. Biriken çizgi roman ve mangalarım olmasa olurdu. Ve uğraşılan vizeler.
@Ozgur Hoca’dan aldığım Zaman Çarkı serisi geldi. Her birini ayrı ayrı paketlemiş, tertemiz geldi valla cillop. Uygun fiyata verdiği yetmemiş yanına da Hobbit Resimleri’ni hediye olarak koymuş. Pamuk gibi olduk.
Teşekkürler Kral.
Akşama doğru kidega’dan mail geldi kitaplarınız teslim edildi diye. Kargocu - Aras- güvenliğe bırakmış aramamış. Diğerleri bırakırken arayıp haber veriyor.
İki ayrı sipariş iki ayrı kargoda geldi. Marmara ve Çizgi Düşler siparişlerim.
Dev Avcısı ve Sen de Marvel Tarzı Çiz’in bu şekilde büyük boy olduğunu bilmiyordum. Şeker Canavarı, Black Hammer, God Country, bunların hiçbiri kuşe değil. Fasiküller Rick & Morty 33–40, Spider-man 1, Gizli Kökenler 3 ile Road Runner & Lobo.
Ayrıca Conan fasikül 9-10 ve Vader cilt 3 vardı siparişte ama onlar iptal oldu. Darth Vader 3 olmadan 4ü almış oldum. Onu da bir şekilde halletmem gerekecek.
Black Hammer,God Country kuşe değil mi? Kuşe olmayan çizgi romana 69 tl etiket nedir yahu aldığıma pişman oldum şu an.
Kitapları dilendiriyorlar mıydı? Bu ne toz toprak? Valla bu kitapları BKM’den kurtararak büyük sevaba girmişsiniz.
Bildiğim kadarıyla 4. Maymun’u da karton kapak bastılar.
Ayrıca 5. Cinayet kitabında çok fazla editörük hatası var. Olayların tarihlerini yanlış yazmışlar, bölüm başlıklarını falan birbirine karıştırmışlar. 2. Baskıyı yaptı mı? Yaptıysa düzeltildi mi? bilmiyorum.
Kitapsepeti, Kidega ve Amazon karışık… Hepsi hasarsız ve temiz geldi. Özellikle kitapsepeti kargo paketlemesi konusunda Amazon’dan sonra 2. favorim, sonrasında Kidega geliyor. Aradığım kitaplar istediğim indirim oranlarında bu sitelerde indirime girmişse mutlaka buralardan almaya gayret ediyorum.
Vakıf ve Outlander serileri tamamlandı, Fırtınaışığı Arşivi serisinde 2. kitabın yeni baskısını bekleyeceğim.