Hayırlı olsun. Umarım benim başaramadığımı başarır seriyi bitirirsin. =)
Şu Fırtına Işığı arşivine o kadar niyetleniyorum, o kadar özeniyorum ama yayınevinin politikaları yüzünden bir türlü cesaret edip alamıyorum. Serinin yarısına cep boy olarak devam etme kararı alıp almayacaklarından bir türlü emin olamıyorum.
Gerçekten işinin hakkını vermiş tebrik ediyorum. Bende farklı bir ilden sipariş etmiş idim. Dedim ki hasarlı gelmemesi için elinizden ne geliyorsa yapın. Hatta gönderimden önce resmini çekip atar mısınız diye rica ettim onu da sagolsunlar çok görmediler ve resim attılar. O da yetmedi bir seneye yakın adamların deposunda durdu. En sonunda dedim ki yeter gönderimi yapın çünkü o tarafa giden arkadaşım olursa arabası ile getirirse hiç zarar görmeden gelir diye düşünürken olmadı. Bende risk aldım ve gönderimi yapın dedim. Süper kargolamıslar üstüne bir de hediye kitap göndermişler. Çok uzattım malum ciltli kitap ve o kadar para veriyoruz en iyisini istemek hakkımız. İyi günlerde okuyun…
Gerekli’nin yeni kitaplarını ben de aldım, 4 gündür sipariş hazırlandı görünüyor ama hala kargoya vermediler.
Benimkini bakkala bırakıyor. Amazondan kitap dışı şeyler aldım, bakkala bırakma diye arayıp 2 dakika ikna etmek zorunda kaldım. "Abi asansöre koyayım sen yukarıdan alırsın"cı modeli var bir de, düşman başına. Güle güle, güzel günlerde okuyun.
Ya iyi ki asansör yok binada diyordum çünkü eski evde yapıyorlardı onu asansörlü binada işte geçen hangi kargoydu unuttum üşendim abla da bir sepet sarkıt da yukarı çekersin demiş anneme. Ev 2.katta 2.
5 ve 7 katlı asansörsüz binalar kurye ve sucuların kabusudur.
Kasım kampanyalarından aldığım son kitaplarda Kidega’dan geldi. Tedarik uzun sürdü ama kitaplar hasarsız. Kredi kartlarını patlatarak borcumuzu artırarak büyük bir kütüphane topladım.
Amazon çok büyük indirimler yaparsa birkaç kitap daha alırım, yoksa takip ettiğim 2-3 yazar-seri haricinde yakın zamanda daha kitap almam gibi.
Önümüzdeki sene kampanya zamanında Kidega’yı bekler Kidega’dan alırım gibi.
Son günlerde aldıklarım. Alfa mitoloji kitapları %50 +30 tl indirim ile amazondan geldi ve çok beğendim inanılmaz güzel baskıları var. Hayali Yerler Sözlüğü de defalarca stoktan girip çıktıkça dedim artık alayım @silence hocam biraz korkuttu ama benimkiler de geldi şükür. Yanına da Perfect Blue ve Madako Magica 3’ü ekledim.
Orhan Pamuk’lar da dolaptan. Kar ve Kırmızı Saçlı Kadın imzalı üstelik .
Yunan Mitolojisini defalarca sepetime ekleyip çıkardım. Konuya çok uzak olduğum için anlamam diye almadım. İçinden paylaşım yapma imkanınız varsa sevinirim.
Tabii ekliyorum.İçindekiler kısmından göreceğiniz üzere Yunan Mitolojisi’ne dair geniş bir kapsam mevcut ve bolca görsel var her sayfada. Tarihsel bölümler de mevcut hatta filozofları bile gördüm incelerken.
Çok teşekkürler, beklediğimden de güzelmiş
Şimdi baktım, kitabın hem etiket hem de satış fiyatı yükselmiş. 42 liraya satıyordu Bkm, şimdi olmuş 60.
Evet bence de çok güzel bir kitap olmuş çok beğendim. Ben de 60’a aldım görmedim hiç 40’a satıldığını . Bilmemek mutluluktur
. Ama 30 tl kodu kullandığım için aslında Mısır Tanrıları ile beraber 90 a geldi ikisi. Biraz rahatladım
.
Yunan mitolojisini nereden aldınız acaba?
Mısır kitabı ile beraber Amazon’dan aldım.
Teşekkür ederim hocam