Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bkm alışverişim, Yerdeniz kod ve papara ile 66 TL oldu. Bu arada Bkm’nin ANK9 kodu patlamış herhalde başka kod var mı?

31 Beğeni

Kitapsepeti. İlk kez Kitapsepeti’nden aldım, paketleme güzeldi.

29 Beğeni

Uzun süredir toplu kitap siparişi vermiyordum. Yeni çıkanlardan istediklerim birikince kampanya döneminde en çok istediklerimi aradan çıkartmak istedim. Hepsiburada, Kitapsepeti, İdefix ve Amazon’dan ortaya karışık sipariş vermiştim. Nerdeyse hepsi %50 indirimli. 100 Ideas that Changed Art kitabını Amazon’dan 30 TL’ye görünce hemen kaptım. Hayali Yerler Sözlüğü’nün de geleceğine dair pek umudum yoktu ama kargolanması uzun sürse de geldi. :slightly_smiling_face:

32 Beğeni

@Leingrad Alllah Allah ! hocam sende Türkçe kitap var mıydı yaa ? :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Tamam artık bu son oldu. Bütün kredimi hem de fazlası ile harcadım. Çok uçuk bir indirim olmadıkça artık çoklu bir alışveriş yapmam sanırım. Ve evet Vaiz setini iki yerden almış oldum. Amazon’un 30 tl ek indirimine ve taksit imkanına dayanamadım maalesef. BKM’den gelecek seti göndereceğim :frowning: .
Bir de kitap değil ama seneye intern nöbetlerimde kullanırım diye termos aldım. Stanley’ler baya uyguna geliyor Amazon’da ,normal fiyatına göre, ihtiyacı olanlar bakabilir.

17 Beğeni

Cadılar ve Cadı Avı nasıl bir kitap ?

2 Beğeni

İdefix ve Kidega

41 Beğeni

100 Ideas Amazon’dan 30 TL’ye almıştım. Bu indirim döneminin yüzümü güldüren tek kitabı bu oldu. Türkçesi 100 küsür TL’ye satılıyor. Alfalar Kidega indiriminden. Caravaggio’nun etiket fiyatı malesef 150 TL ve Alfa’nın diğer ciltli basımlarından bir farklı yok. Artık Alfa ciltli kitaplarda fiyatlandırmayı bu şekilde yapacak gibi gözüküyor yani %50 indirim, kod, çek çük kullanmadan kitap alınamacayak duruma geldik.

29 Beğeni

Bendeki ciltli / karton kapak kitapları sattıktan sonra yeni kapaklı seriyi toplamak istedim. Bkmkitap’tan aldım ama fotolarda da görülebileceği üzere neredeyse tamamında sorun var. Ya sağından solundan kırışmış ya başka bir şey.

Ben daha önce de yazmıştım pek sallamıyorum bunları ama forumda birçok arkadaş değişime gönderecek kadar rahatsız olurdu, bundan eminim. Bkm’den alırken bir kez daha düşünmekte fayda var. Gerçekten de Agape’nin dediği gibi defolu ürünleri yüksek indirimle normal ürün gibi kakalıyorlar diye düşünüyorum artık.

Bir de 3. cildin ithaki logosunun olduğu yerdeki siyah şerit diğerlerinden kısa. Mesela o niye öyle, baskı hatası mı, tüm kitaplar mı böyle… Şu şeritti, çizgiydi bunları aynı hizaya getirmek ne kadar zor olabilir ki diye düşünmeden edemiyor insan. Herifler uzaya gönderdiği roketi Dünya’ya geri getirip piste iniş yaptırıyor, biz iki tane yatay çizgi çekemiyoruz.

48 Beğeni
  1. Maymun, araya karışmış. Diğer kitapların hepsi idefix’ten son aldıklarım.

37 Beğeni

Şu an hatırlamıyorum ama ilgili konuda bir kitap ya da dergiyi okurken kaynakçasında görmüştüm. Daha önceden Dost ve Phoenix basmış ama ikisinde de tükenmişti ben baktığımda. İkinci el fiyatları da çok uçuktu. Okuduğum yorumlara göre bu konuda dilimizde yazılan ender kaynaklardan biri olduğu için ve içerik olarak da zengin olduğu için önemli bir kitap olarak görülüyor. O yüzden Alfa’nın bastığını görünce hemen aldım ben de.
İçerik olarak da 100 sayfadan fazla bir kaynakça ve notlar bölümü olduğunu söylesem yeterli olur sanırım. İçindekileri ve örnek sayfalaları ilgili konu başlığında paylaşıp sizi etiketleyeyim. :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Şimdi gördüm teşekkür ederim .

1 Beğeni

25 Beğeni

Kitapsepeti siparişim geldi. Genelde yeni çıkanları aldığım için temin süreci biraz uzadı ama jilet gibi ulaştılar elime. Özellikle Punpun ve Akira için çok heyecanlıyım. Bütün baskılar yine harika. Gerekli Şeyler sevdiğim bir yayınevi, eksikleri olsa da.

29 Beğeni

Bu başlıkta paylaşımlar yavaş yavaş azalmaya başlayacak gibi duruyor gidişata baktığımızda :pensive:
Her neyse ülke gündeminden uzaklaşalım :roll_eyes:
Amazon’dan 30tl indirim uygulayan MAPP30 kodu ile ben de gelen zamlarla bir daha alamam herhalde dediğim Vakıf serisini aldım, %55 üzerine bir de 30 tl kod ile 96 tl tuttu 5 kitap, iki kitap daha eksik tükendiği için alamadım onları da Trendyol kuponlarıyla tamamlayacağız artık :grinning_face_with_smiling_eyes:
Bu arada bu kitapların içinden ayraç çıkıyor mu normalde? Hiç birinden ayraç çıkmadı da =/

38 Beğeni

Ayraç yok normalde de.

1 Beğeni

30 Beğeni

İhanete Uğrayan Sevgi ile Sahte Tanrılar söz öbeklerinin bağlantısını gram çözemedim.Acaba iki kitap birleşik mi?

Arno Gruen in empatinin yitimi adlı kitabını okumuştum kayıtsızlık politikası üzerine harika bir kitaptı. Bu kitabı ise sevgiyi her kabul etmediğimiz de ya da sevmekten her korktuğumuzda kendi sahte tanrilarimizi yaratıp durmak ile alakalı . Çok derin bir psikoloji kitabı . Yazarı şiddetle öneririm :+1:

2 Beğeni

Son zamanlarda aldığım kitaplar . (Aralarında paylaştığım varsa hatırlamıyorum bu yüzden şimdiden özür dilerim. ) BKM , Amazon ve sahaftan alışveriş yaptım.

37 Beğeni