Hocam ile karşılıklı hediyeleştik. Kendisinin isteğim üzerine bana aldıkları.
Evet, “kitabı imha edin” diyorlar bana hahaha.
D&R’dan yaptığım küçük bir alışveriş. Sis ve Gece’nin baskısını çok beğendim. Güzel baskısının yanında bir de numaralı baskıymış. Sahafların eline düşmeden kütüphanemizde eklemenizi öneriyorum.
Şimdiden sahaf gönderilerini görebiliyorum: “5000 adet sınırlı ve numaralı baskı, ultra nadir”
Tartışma büyümüş ve kavgaya dönüşmüş anladığım kadarıyla. Kitabı birbirlerine fırlatmışlar
Geçmiş olsun. Bu şekil kitabı nasıl gönderebiliyorlar hayret.
Teşekkürler ancak bu kitabı kargoya vermek de ayrı bir cesaret veya vicdan işi ya da yorgunluktan veya çalışma temposundan artık duyarsızlaşan arkadaşların dikkatsizliği.
Kidega siparişimden 10 gün sonra Tarihin Doğal Deneylerini iptal etti. Aynı gün Amazon’dan sipariş ettim ve bir gün sonra elimde. Kidega da Decameron’u göndermiş sağ olsun. Bulamadık dedikleri kitap hala satışta ama indirimi 50 değil 35 olarak güncellemişler. İsimsiz Dağların Tanrısını da Amazon siparişine sıkıştırdım. Ne zamandır istiyordum. Bahadırhan Dinçaslan hem forum yazarlarından, hem de sosyal medyadan severek takip ettiğim bir kişi. Kalemi de çok kuvvetli. Uzun zamandır şiir okumuyordum hasret gideririm.
İnanılmaz bir baskı: Kapak,sayfa düzeni, resimler, gravürler, masallar, masalların hemen yanına konulmuş masal literatürü hakkında doyurucu açıklamalar… Belli ki emek harcanmış.
Tekinsiz Kadınlar kitabını 150 lira etiket fiyatı nedeniyle almak istemiyordum ama N11 - İdefix mağazasında indirim ve Hediye çekiyle 54 liraya gelince kaçırmak istemedim. Bir Bakışta Psikoloji henüz zamsız fiyatıyla ve %50 olunca Amazondan aldım.
Yarın sınavım var ve bunun gerginliğiyle yapılan bir alışveriş. Öncelikle alışverişe @Leingrad vesile olduğu için teşekkürler. N11 de Esir Şehrin İnsanları serisi ve Joseph Campbell seti eski fiyatlardan %40 indirim ile satılıyor. 150/30 kodu + Papara cashback de kullandım ve bunları eski fiyattan gibi almış oldum, güzel oldu. İptal ettiklerimi sınıra ulaşmak için alıp iptal ettim bir fırsatları yoktu çünkü.
İlknokta’dan alsam 150 tl tutuyorlardı. N11 sen 100 tl’ye aldım. Joseph Campbell seti orada 54 tl ama n11 de Kemal Tahir üçlemesini de indirimli alma şansım varken kod ile orayı tercih ettim.
(Çok uzun yazmışım .)
Bilmem kaç yaşında kitapları tek baskı yapıyor ve numaralı olarak basılıyor. Dediğiniz gibi kitapların baskısı bitince 2. elde fiyatları çok yüksek satılıyor.
Bu kitapların genelde baskısı ilk yıl bitiyor. Cilt çok iyi olmuyor ama ebat ve numaralı baskı olması nedeniyle koleksiyon seven okurlar için alınabilir baskılar.
Benim kaçırdıklarımdan birisi olan "Kürk Mantolu Madonna 70 Yaşında " Bu ara Nadir de 250- 280 arasında satılıyor.
Kitap bildiğin kırılmış. Alçıya almak lazım
Soldan 4 kitap Kırmızıkedi mağazasından, sağdaki 2 kitap ise İş Kültür mağazasından. Aslında ben 8-9 gün olmuştur Isaac Asimovları topladığımı sanıyordum ama yanılmışım. Geçen arkadaş okuduğu kitaplarda görsel paylaşmış, kimdi hatırlamıyorum ama bana o kitabı görünce kitapçı yolu gözüktü. Sonra bir de İş Bankası Mağazasına girip bakayım deyince işte böyle oldu
Bu gün çeşitli sitelerden aldığım kitaplar geldi. İngilizceler amazondan toplam 180₺ tuttu.
Diğer Tükçeler ise Kitapsepetinden %50 indirimle almıştım.
Vallahi Ephesus ve Martıyı tebrik ediyorum. Fiyatlar bu derece zamlı iken yine de makul fiyatlara ciltli çıkarmak süper. Her ne kadar kalitesi mükemmel olmasa da iyi iş çıkarıyorlar.
Şiddetli Hazlar’ın kapağı çok güzel görünüyor. İsmi de ilgi çekici. Bir bakayım şuna.
Pardayanlar Kitapyurdu
Din ve Mitolojiler Amazon
Okült, Leviathan, Chiristophe BKM
Dış politika ve diğerleri N11/İdefix
Her seferinde son desem de sonlar başlangıç olmakta. Artan fiyatlarda hafif panik alımları olsa da kitap fiyatları tavan yapmadan alımlar bir süre devam edecek gibi…
Kitap kampanyaları için vesile olan, duyuru yapan, bilgi veren herkese sonsuz teşekkürler.
Pardayanların kalitesi nasıl acaba? Kitapları Alfa’da çıkaracak ama onların çıkaracağı fiyatlara alabileceğimi sanmıyorum. Kült bir seri olduğu için de okumak istiyorum ama.
Ben de Alfa’dan almak istiyordum ancak şu fiyatlarla almak istemeyeceğim için Dedalus baskısına yöneldim. Kağıt hamuru güzel ve asla basit ve ucuz durmuyor ancak kitap puntosu bana küçük gibi geldi. Örneğin YKY kitapları diyelim ki 12 punto kullanıyorsa bu 10 punto kullanmış.
İçerik için ise detaylı bir yorum yapamayacağım ancak çevirmenler fena bir iş çıkarmamış. Çünkü kitap içi diyaloglar, sözcükleri yapay kullanmamaları ve akıcı üslubu nedeniyle olumsuz yorum yapamayacağım. Tabii ki daha detaylı okunup incelendiğinde daha keskin yorumlar yapılabilir.
Ben yapı kredinin puntolarını çok ideal bulurum. Belki daha küçüğü de olabilir ama en iyisi inceleyip almak. Sağolun yorumunuz için.