Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kitapyurdu siparişim. Aslında kitaplar geçen hafta gelmişti ama Kemal Tahir’in Köy Üçlemesi hasarlı olduğu için değişime göndermiştim. KY 10 tl de indirim tanımladığı için 53 tl gibi çok uygun bir fiyata gelmiş oldu. Şu anda sanırım 88 tl.

İrlandalı polisiye yazarı John Banville ayrıca Benjamin Black takma adıyla kitaplar yazıyordu. Siyah Gözlü Sarışın, Günahların Gölgesi ve Gümüş Kuğu bu isimle yazdığı dedektiflik öyküleriydi. Yazar artık bu isimle öykü yazmayacağını açıklamıştı. En üstteki kitap John Banville’in son kitabı. Bu arada, Günahların Gölgesi’ni internet üzerinden bir sahaftan aldım.

Runik Kitap’ın Bilgi Serisini toplamaya devam ediyorum.

31 Beğeni

Perşembe Günü Cinayet Kulübü’nün Kidega indiriminde sepeti 100 liraya tamamlayamadığım için alamamıştım. @matma 'nın bilgilendirmesiyle kargo sınırı 49₺ olan kitapsepeti’nden sipariş ettim. Biz, çok uzun zamandır listemdeydi açıkçası bu kadar geç okuyacağım için üzgünüm. İnanılmaz’ın konusunu beğenmiştim ama diziyi bir bölüm bile izleyememiştim, sanırım okumak daha kolay olacak benim için. Saplantı, kitap sepetindeki siparişimden iptal edilince Amazon’a baktım ve yazarın diğer kitabını da sipariş ettim. Çünkü bir kitap aklıma girince onu almadan durabilmek çok zor. :pensive:

image

19 Beğeni

Bu bilgi serileri o konu ile ilgili hiç ya da az bilgiye sahip birisi için uygun mu? Alıp okurken zevk alabilir miyim?

1 Beğeni

Zaten kitapların birçoğu nispeten az bilgiye sahip olan okuyucular için basılıyor ve bence oldukça yararlı. Konuları çok derinlemesine işlemiyor, ancak çok da basit bir dille yazılmamışlar. Puntolar küçük. Kitabı bitirdiğinizde konu hakkında yeterli bilgiye sahip oluyorsunuz diyebilirim. Bir seferde birden fazla kitap almaktansa, ilk etapta ilginizi çeken bir konu hakkındaki kitabı sipariş verip denemenizi öneririm.

1 Beğeni

Vizelerim iyi gelince yabancıların “treating yourself” Türkçe meali olarak kendine ne istiyorsan al, yap olayını uyguladım. Carlos Zafon kitabı zaten forumda almayan kişi oluyorsa Deadshot kiralanıp tek kurşunla öldürülecek kıvamda popüler. Diğer kitabı da bir Telegram grubunda adı geçince baktım, fiyat iyiymiş dedim ve aldım Amazondan. Ayrıca kitap stoğu yapmayayım yapmayayım diyordum ama ekonominin durumu falan derken yap stoğu kız Işıl yap moduna girdim.

16 Beğeni

Teşekkürler. (20202020)

1 Beğeni

Arkadaşlar Kitapyurdu’nda var mı kod falan? :slight_smile:

1 Beğeni

Kitapyurdu’nda kod şimdiye kadar hiç görmedim. Büyük ihtimalle yoktur.

yeğenimin istediği DGS kitapları orada, abi inanılmaz pahalı ya. 10-20 ne varsa bakayım bari dedim. Ama ben de bulamadım. :slight_smile:

1 Beğeni

Ne yazık ki öyle, benim yeğen de ders kitaplarının, soru bankalarının fiyatları çok yüksek diyor hep. Demek ki daha da artacak. Bu fiyatlar karşısında ne yapacaklar bilemiyorum.

Abi yıl 2004, lise ikiye gidiyorum. Babamdan 150 lira almıştım. Yemin ederim tüm derslerin hem soru bankasını almıştım hem de bir çok dersin konu anlatımını. Üstüne de döner yemiştim :slight_smile:

3 Beğeni

Şimdi o parayla sanırım sadece iki soru bankası alınabiliyor :slight_smile: Memleket ne hale gelmiş.

1 Beğeni

Ben bu tarihte konuşamayan 2 yaşında bir bebektim ve aslında ülkenin en kötü döneminin başlangıç yıllarında doğduğumdan habersizdim. Valla çocukluğum ve 18 yaş sonramın bu hallerde geçeceğini bilsem içeri geri sokun beni,2050 de falan en erken geri çıkartın derdim :rofl: :rofl:

2 Beğeni

Şurada içimi dökerim ama neyse yeri burası değil. :slight_smile: Z kuşağı bu ülkenin kurtarıcısı, diyeceklerim bu kadar.

4 Beğeni

Valiant eserlerini merak etmeye başladım bir süredir ve birkaç eseri Türkçe olarak yarım da olsa basılmış görünce almak istedim ki aşırı ucuzlardı zaten ama durumları hiç beklediğim gibi değil.Bir kere Amazon resmen kutunun içine atmış kitapları, bir parça kağıt bile yoktu. Ondan mıdır bilinmez ama bazıların durumu cidden çok kötü. Bayağı soyulmuşlar var.Sizce bunları iade etmeli miyim? Kararsız kaldım bayağı.

12 Beğeni

İyi ki son güne kadar beklemişim. Kargo ücretsiz tutarını 75’ten 50’ye indirmeleri çok güzel oldu.

16 Beğeni

Yaklaşık bir senedir almak isteyip kulak arkası yaptığım kitaplar. Satın aldığım kişi buralardaysa hiç şaşırmam😊

29 Beğeni

Witcher evrenine giriş…

33 Beğeni

Siparişlerin bir kısmını arkadaşım gelirken getirdi, darısı akraba evlerinde bekleyen diğer kitaplara umarım. Zaman Çarkı serisinden 9, 10, 13, 14 ve Yeni Bahar kitaplarını satın aldım ama elime ulaşıncaya kadar rahat etmeyeceğim. :slightly_smiling_face:

31 Beğeni

2 hafta sonra nihayet geldi Kidega. Bugünün fiyatlarıyla alamazdım belki.

46 Beğeni