Bu bilgi serileri o konu ile ilgili hiç ya da az bilgiye sahip birisi için uygun mu? Alıp okurken zevk alabilir miyim?
Zaten kitapların birçoğu nispeten az bilgiye sahip olan okuyucular için basılıyor ve bence oldukça yararlı. Konuları çok derinlemesine işlemiyor, ancak çok da basit bir dille yazılmamışlar. Puntolar küçük. Kitabı bitirdiğinizde konu hakkında yeterli bilgiye sahip oluyorsunuz diyebilirim. Bir seferde birden fazla kitap almaktansa, ilk etapta ilginizi çeken bir konu hakkındaki kitabı sipariş verip denemenizi öneririm.
Vizelerim iyi gelince yabancıların “treating yourself” Türkçe meali olarak kendine ne istiyorsan al, yap olayını uyguladım. Carlos Zafon kitabı zaten forumda almayan kişi oluyorsa Deadshot kiralanıp tek kurşunla öldürülecek kıvamda popüler. Diğer kitabı da bir Telegram grubunda adı geçince baktım, fiyat iyiymiş dedim ve aldım Amazondan. Ayrıca kitap stoğu yapmayayım yapmayayım diyordum ama ekonominin durumu falan derken yap stoğu kız Işıl yap moduna girdim.
Teşekkürler. (20202020)
Arkadaşlar Kitapyurdu’nda var mı kod falan? 
Kitapyurdu’nda kod şimdiye kadar hiç görmedim. Büyük ihtimalle yoktur.
yeğenimin istediği DGS kitapları orada, abi inanılmaz pahalı ya. 10-20 ne varsa bakayım bari dedim. Ama ben de bulamadım. 
Ne yazık ki öyle, benim yeğen de ders kitaplarının, soru bankalarının fiyatları çok yüksek diyor hep. Demek ki daha da artacak. Bu fiyatlar karşısında ne yapacaklar bilemiyorum.
Abi yıl 2004, lise ikiye gidiyorum. Babamdan 150 lira almıştım. Yemin ederim tüm derslerin hem soru bankasını almıştım hem de bir çok dersin konu anlatımını. Üstüne de döner yemiştim 
Şimdi o parayla sanırım sadece iki soru bankası alınabiliyor
Memleket ne hale gelmiş.
Ben bu tarihte konuşamayan 2 yaşında bir bebektim ve aslında ülkenin en kötü döneminin başlangıç yıllarında doğduğumdan habersizdim. Valla çocukluğum ve 18 yaş sonramın bu hallerde geçeceğini bilsem içeri geri sokun beni,2050 de falan en erken geri çıkartın derdim
![]()
Şurada içimi dökerim ama neyse yeri burası değil.
Z kuşağı bu ülkenin kurtarıcısı, diyeceklerim bu kadar.
Valiant eserlerini merak etmeye başladım bir süredir ve birkaç eseri Türkçe olarak yarım da olsa basılmış görünce almak istedim ki aşırı ucuzlardı zaten ama durumları hiç beklediğim gibi değil.Bir kere Amazon resmen kutunun içine atmış kitapları, bir parça kağıt bile yoktu. Ondan mıdır bilinmez ama bazıların durumu cidden çok kötü. Bayağı soyulmuşlar var.Sizce bunları iade etmeli miyim? Kararsız kaldım bayağı.
Yaklaşık bir senedir almak isteyip kulak arkası yaptığım kitaplar. Satın aldığım kişi buralardaysa hiç şaşırmam😊
Siparişlerin bir kısmını arkadaşım gelirken getirdi, darısı akraba evlerinde bekleyen diğer kitaplara umarım. Zaman Çarkı serisinden 9, 10, 13, 14 ve Yeni Bahar kitaplarını satın aldım ama elime ulaşıncaya kadar rahat etmeyeceğim.
Zaman Çarkı’nın ciltleri nasıl? Bu seriden almayı düşünüyorum da ciltlisinden mi yoksa bu baskıdan mı alsam karar veremedim.