Vol 9 sonunda elime ulaştı, geriye çıkacak 5 kitap kaldı.
Zaman Çarkı’nın ciltleri nasıl? Bu seriden almayı düşünüyorum da ciltlisinden mi yoksa bu baskıdan mı alsam karar veremedim.
Ben bu baskıları ciltli baskılardan daha kullanışlı buldum. Kitaplıkta yer açısından da daha tasarruflu. Kalitesi ise bence gayet iyi.
Bence 500 sayfadan sonra kitaplar ciltli olmalı çünkü 500 den sonra karton sırt sayfaların ağırlığını taşıyamıyor ve çatır çatır çatlıyor.
Ben onu demiyorum,sırtta dümdüz çatlaklar oluyor ya kitabı açarken,o.
Anladım ama ona benzer sıkıntılar da bu şekilde ciltli kitaplarda olabiliyor demek istemiştim.
Bu tip kitapların daha geniş kitlerere ulaşabilmesi için ilk iş Açıköğretim ders kitabı görüntüsünden kurtarmak gerekli olduğunu düşünüyorum. Malesef Ötüken de böyle yapmış. Çok albenili olmasa da eskilerine nazaran daha iyi. Baskı kalitesi de güzel.
Eee bu bayağı şey ya
Yaşar Çoruhlu hoca konusunun uzmanı, değerli bir hocadır. Kitabın eski baskısı vardı ama epeydir bulamıyorum, yer değiştirdi galiba Bu baskısını da almam gerekiyor. Siz hangi siteden kaç TL’ye aldınız?
Kitapsepetinden aldım, %50 indirimdeydi.
Kitapsepeti’nde ücretsiz kargo kodu var mı?
Bkm’de de %50 indirimde. Orada kargo ücreti yok sanırsam.
BKM her zaman risktir sizin de bildiğiniz gibi, hasarlı falan gelir uğraşmak istemiyorum. Yine de teşekkürler.
Bir süredir para biriktiriyordum bir tane figür için ama para tamamlanana kadar istediğim hem tükendi hem de olanların fiyatı artınca elimdeki parayı başka şeylerde kullanmaya karar verdim. Daha önce 2 tane denemelik almıştım Power Rangers fasikülü ama hem kaliteleri mükemmel olunca hem de artan kur nedeniyle daha fazla oynamadan fiyatları bulabildiğimi aldım. Bir yerden para bekliyorum, eğer o da gelirse birkaç tane daha almak istiyorum. En üstteki DC fasikülü ise hediye olarak geldi.
Neyi aldım değil de neyi alacağım:
Öncelikle ne ara bu kadar kitap almışım ben.
Vakıf - Kadim Kanunlar serilerini Amazon ve Hepsiburada’dan tam zam geldiği gün tamamladım indirim kodları ile. Yanlarına da Birimiz Yalan Söylüyor serisini, Ben Kirke’yi vs. aldım . Kemal Tahir ve mitoloji kitaplarını geçen günlerde n11 İthaki mağazasında şans eseri eski fiyatlardan ekstra kod ile aldım.
Wool serisi baya bomba oldu. Dolap’tan sıfır olarak kupon ile 20 tl ye geldi.
Tekinsiz Kadınlar beraber topladığımız kupon ile Trendyol’dan. Aşırı hoşuma gitti böyle güzel baskılarla öykü antolojilerine bayılıyorum. İblis Döngüsü de sıfır olarak Zebramo’dan 90 TL’ye geldi. 174 tl şu an %50 hali ile ve görünce kaptım .
İyi stok yaptım oradan buradan. Hala birkaç siparişim gelecek var ama yeni fiyatları görünce iyi ki almışım diyorum .
İthaki ve alfadan almak istediğim bazı kitaplar haricinde bu fiyatlardan sonra sadecce iş kültürden kitap alacağım sanırım.
Amazon siparişim. Buz ve Ateşin Dünyası 69 TL’ye düşmüştü, MAPP30 kodunu kullanarak 39 tl gibi çok uygun bir fiyata almış oldum. Şunu belirtmeliyim ki çok güzel bir baskıymış, görseller de çok hoş. Ufak tefek hasar var ancak bu fiyata almışken iade etmek olmazdı. Diğer üç kitap da zaten uygun fiyattaydı.