Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Sonradan düzeltilmediyse sırttan açılıyor hocam, okurken dikkat edin. Çok güzel bir baskı değil yani :grinning_face_with_smiling_eyes: uygun almışsınız ama, keyifli okumalar.

1 Beğeni

Doğrusu sırt kısmına çok dikkat etmedim ancak genel olarak iyi bir baskı gibi görünüyor, çizimler falan çok iyi. Gerçi ben hiçbir kitabı böyle çok açarak okumam ama bu dediğinizi mutlaka aklımda tutacağım :slight_smile: Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Ayrıca Kitapsepetinde Dex yayınları %50 indirimde. Kolay kolay girmez normalde.

3 Beğeni

Amazon, İlknokta, İdefix ve Kidega alışverişleri

Henri Troyat biyografi seti tamamlanmak üzere. Ayhan Geçgin, merak ettiğim bir yazardı ve uzun süredir listemdeydi.
Mitoloji kitapları ilk defa alışveriş yaptığım İlknokta sitesinden ve 11 lira kargo ödedim sırf eski fiyattan %50 indirimde diye. Uzun süredir kargo ücretli aldığım iki kitap.
Berna Moran, kalemini sevdiğim bir eleştirmen ve şu kampanyalar süresince onları da topluyorum.

21 Beğeni

14 kasımda sipariş verdiğim kidega siparişim bugün tam 4 iptal ile elime ulaştı. Bu siteyi son kullanışımdı kimsenin de kullanmasını önermiyorum

26 Beğeni

İlk kitabı iyi kötü okumuştum da ikinci kitaba geçince 50 sayfadan ileri gidemedim, sürekli ergen muhabbeti yüzünden seriden soğudum. 🥲 Umarım siz seversiniz de benim gibi boşuna almış olmazsınız. :sweat_smile:

Son 15 gün aldıklarım.
İlahi Komedya Kidega.com, diğer hepsi amazon üzerinden alındı.

Pupa Yelken’i @erdo üstadın tavsiyesiyle çok ucuza aldım, çok güzel bir kitap, çok teşekkür ederim kendisine . Kısmet adlı teknenin bende ayrıca bir hatırası var. Yıllar önce düğün fotoğraflarımızı Koç müzesinde çektirdik. Oradaki en güzel anılarımızdsn biri Kısmet teknesinin önündeki pozumuzdur.

Ayrıksı kitap, Martin Beck serisini İskandinav polisiyesinin temel taşı olarak tanıttığı için biraz kanıp aldım ancak kitapların kapakları çok ince, kuşe kağıttan hallice.
Ancak kitabın içine ekledikleri notları sevdim :slight_smile:
Kitapların kağıt kalitesi punto büyüklüğü okunaklılığı çok iyi ancak kapaklar ince ve kötü tasarımlı. Yeni bir yayınevi olduklarını her türlü fikri istediklerini kitaplara not düşünce, ben de konuyu mail attım, çok güzel şekilde karşıladılar.

Kitaplarda bulunduğunu belirttiğim notlardan bazıları.

35 Beğeni

Güzel bir set yapmışsın, iyi okumalar dilerim dostum.

1 Beğeni

Geçen çok kötü gelen çizgi romanlarımı iade ettim sonra da en azından paketlemede özen gösterin başlıklı bir görüşme yaptım temsilciyle. Kaç tanesi çok kötü durumda dedi, 2 si dedim, ödediğiniz fiyatı 5 e bölüyorum, çıkan iki tanesini toplayıp hesabınıza çek olarak tanımlıyorum dedi 21 TL. Ben de tam tamına neredeyse kullanarak bunları bedavaya aldım.

17 Beğeni

Dayanamayıp Kitantik’ten son kitabı da aldım gayet güzel geldi.

Son görüntü de bu oldu;

Bunlar da en son BKM’den gelenler;

37 Beğeni

Böylece Zaman Çarkı yeni karton kapak tamamlanmış oldu. @SJack’e yardımı için de teşekkür ederim.

Bu da toplu hali.

55 Beğeni

Yeni Bahar eksik sanki?

Uh-lan!
Aslında bir Kayıp Kripto çıkarsak, bunu da forum üyelerinin ellerindeki kitapların değerine endekslesek…
Coşarız lan…

3 Beğeni

İlgimi çekmiyor o kitap. Eskiden de yoktu zaten, o yüzden almadım.

2 Beğeni

Amazon ve İdefix’ten aldım ikisi de çok hızlı bir şekilde geldi.

26 Beğeni

Sahaflardan aldığım kitaplar.

Masks Of Time, Robert Silverberg’ün “Zaman Yolcusu” temalı bilimkurgu kitabı.

Warm Worlds And Otherwise’ın içinde Alice Bradley Sheldon’ın benim çok sevdiğim The Girl Who Was Plugged In (Uzaktan Kumandalı Kız) öyküsünün de dahil olduğu hikayeler bulunuyor.

The Midwich Cuckoos ise John Wyndham’ın Midwich’in Guguk Kuşları adıyla DeliDolu’dan çıkan kitabı.

22 Beğeni

Hikâyeye önemli bir katkısı yok mu yani? Eğer önemi yoksa ben de almayayım.

Hiçbir fikrim yok, okumadım o kitabı. Birkaç kez bahsi geçmişti gerçi ama hatırlayamadım.

1 Beğeni

Seriyi okuyalı epey zaman oldu ama Sıfırıncı kitabı ben de henüz okumadım. 3-5 kez başlayıp nöbette uyuyan askerden ileri gidemedim. Kötü olduğu için değil de seri son bulunca aynı evrene dönemedim. Bence seriyi bitirmeden bir ara vererek sıfırıncı kitabı okumak daha iyi olur.

3 Beğeni

Ben de böyle düşünüyorum tamamen. Seri bitmiş gitmiş, şimdi okusam ne okumasam ne diye düşünüyorum. Ama 0. kitap seride 0. kitap değil. Ona dikkat etmek gerek, ilk kitap olarak okumamak gerek diye biliyorum.

2 Beğeni