Merhaba, Amazon’da Müşterek Dostumuz ne kadardı?
Merhaba. İki cilt 33 ₺
Bilgi için çok teşekkür ederim. İyi okumalar.
Rica ederim. Ben de teşekkür ederim ayrıca
Eyvallah hocam, teşekkür ederim ben de dün görmüştüm. Acaba BKM’den daha uyguna mı verdi diye merak ettim.
Dün 50 küsur liraya gördüm amazonda, kidegadan 33 liraya sipariş verdim ben de.
Müşterek Dostumuz da Hasan Ali Yücel’e gelse artık.
Bu fiyata gerçekten bedava. 2022 yılında Dickens okuyamayacağım. Tüm yılı Bizans, Metin And, Hüseyin Rahmi külliyatı ve sergi kitaplarına ayırdım. 2023’e kısmet diyelim.
Size iyi okumalar diliyorum.
Kitaplar Amazon’dan. HIMYM yeni bitmişken alayım dedim. Yeni yıl ile birlikte Netflix kütüphanesinden de kalkacakken nostalji yaparım arada. Bu arada kitaplar fena değilmiş.
İdefix ve hepsiburada siparişlerim. Sadece idefixden aldığım sandman 9. Cildin sırt kısmında bir hasar var. Onun haricinde bir sıkıntı yok.
Neden mi? Çünkü Akılçelen.
Dune Amazon’dan gerisi sahaflardan…
October First Is Too Late’e Fred Hoyle’un Black Cloud kitabını ararken denk geldim, konusu ilgimi çekti. Ters giden bir bilim projesi sonrası, Yunanistan M.Ö. 500’lerde olduğu, Avrupada 1. dünya savaşı sürdüğü, Amerika’da henüz medeniyet kurulmadığı kısaca dünyanın farklı yerlerinde farklı çağların yaşandığı bir dünyayı konu alıyor.
Dune’un elimde mass market paperback baskısı vardı. Normalde elimde olan kitabı alma huyum hiç yoktur ama ciltli Dune için bir kerelik istisna yaptım. Bunda fiyatı da çok etkili oldu. Geçen hafta aldığımda fiyatı İthaki’nin baskısından ucuzdu. Şimdi baktım nerdeyse 3 katına çıkmış.
David Brin’in Earth ise bilim adamlarının dünyanın çekirdeğinde yarattığı, dünyayı bir sene içinde yavaş yavaş içine çekrek yok edecek olan bir kara deliği temel alıyor. Böyle bir durumda ekosistemin ve toplumun vereceği tepkiler ele alınıyor.
334 ise aşırı popülasyon sonucu kaynakların tükendiği ve aşırı sınıf ayrımların baş gösterdiği bir yakın gelecek kuruglayan distopik bir roman.
Anathem ise Ayrıntı yayınları tarafından Türkçe’ye çevirildi ama baskısı olmadığı için çok uçuk fiyatlara satılıyor sahaflarda.
Kırmızı Balık Cinayeti ve Kuzgun Hanında Geceler idefix’te bulduğum normalde baskısı biten kitaplar.
Hareket İblisi’nin amazon’da 5₺’ye indiğini kitap fırsatları bölümünde haber vermiştim. Kitap sayfaları kalın ve kapağı da içeri doğru dönen şekilde kalın bir kapak. Eski baskı olduğu belli oluyor kalitesinden, bu ekonomide böyle kalın kağıt/kapak kullanan kalmadı.
Vadinin Kahramanları 6₺’ydi. Jonathan Stroud merak ettiğim bir yazardı ancak asıl ünlü olduğu seri yerine bu standalone kitabını okuyarak tanışmış olacağım.
Martin Eden listemdeydi, ciltli olarak almak istiyordum İş Kültür fiyat artış haberi almamda itici güç oldu. Bu arada kitabın baskısı da bitmek üzere.
Behemoth aklımda olan bir kitap değildi ancak trendyol’da 7₺’ye bulunca aldım.
Carmen kitabını ne kadara aldınız?
22 liraya almışım.(202020)