Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Yordam kampanyasından…

50 Beğeni

Mersin YKY - Babil - Amazon - Kitapsepeti - Dolap, 2022 okuma listem budur.

En çok Hüseyin Rahmi külliyatını Papersense’den toplarken zorlandım. YKY’nın çoğunu Mersin şubeden aldım. Tanpınar’ı en son lisede okumuştum. Uygun fiyata buldukça alıp okumak istiyorum. Bazı kitaplar, listemde dahi yoktu çünkü baskıları tükenen kitaplardı. Örneğin;

• Üç yıldız Bir Penaltı
  • Gül
  • Edebi ve Hattı ile Alparslan
  • 2011 Bienal Kataloğu

gibi…

Tarık Dursun K. YKY’dan çıktığı için artık onları da bulmuşken almak istedim. 2022’de yetişir miyim onlara emin değilim. :slight_smile:

Bu seneyi kendime, Metin And ve H. Rahmi Gürpınar yılı olarak belirledim. Bizans ve sergi kitapları genel okuma dünyamı oluşturuyor.

Normalde, 10 Kasım’da yazmışım, 2022 Kasım’a kadar kitap almayacağım diye. :))

Ocak ayında %20/40 arası zam gelecekmiş kitaplara. - off the record bilgi :)) Bu sebeple şimdi almak istedim.

25 Beğeni

Planda 40’tan fazla kitabını Arap alfabesi latin alfabesi değişikliği yaparak yayınlayacaklardı. Calibro tutunamayınca Papersense’de yayıncılığa devam etmedi.

2 Beğeni

Ben de yeni fark ettim 2 ay oluyor. Sanırım burada gördüm. Sonra araştırınca Papersense kapanmış, geçen hafta aradım mesela, açan olmadı.

Cilt kalitesi muazzam. Sadece şu eksiği söyleyebilirim, ciltlerin sırt kısmındaki yazılar okunmuyor. Daha belirgin olabilirdi.

Babil - Amazon’da var hocam şu an. 10-12 lira civarında. Herkese tavsiye ederim.

2 Beğeni

Ben de 2-3 sene önce bu baskılardan ne bulduysam almıştım.

Eski kelimeleri nedeniyle okumak - anlamak biraz zor oluyor ama bence özellikle Edebiyat - Tarih öğrencileri ve ilgilisi için bu kitaplar dönemin dilini latin alfabesi ile okumak için iyi kaynaklar.

2 Beğeni

@Artorias’in gazına gelerek Haşhaş Savaşı’nın karton kapaklı olanını da almıştım. Daha gelmedi. Bunlar da son zamanlarda aldığım diğer kitaplar. Marmara Çizgi, BKM, Amazon, Hepsiburada. Ortaya karışık oldu yine.

30 Beğeni

BKM %50 İthaki indiriminden. Kitaplar bu sefer hem temiz hem de hızlı geldi. Her BKM alışverişimden sonra artık buradan bir şey almam diyorum, sonra %50 indirim görünce belki bu fiyatlara bulamam diye veriyorum siparişi ama bu siparişimde memnun kaldım BKM’den.

36 Beğeni

Şu Monster’ın sürekli normal kitap satış sitelerine düşmesini bekliyorum ki hala düşmedi. Ben de en son Marmara’nın sitesinden alacağım sanırım, başka çare yok.

1 Beğeni

Bekledim ama gelmedi. Şimdiden baskısı tükendi yazıyordu. Fiyatlar katlandıkça katlanıyor. Mağazalarından yaptığım ilk alışverişti memnun kaldım. Düşecek gibi de değil. Oradan almak daha mantıklı. :slightly_smiling_face:

Ben de dayanamadım aldım şimdi eve gelince.Aslında yanına eklediğim bedava kargo çizgi romanı ile aynı fiyata geldi etiket anlamında ama etiket fiyatı vermek daha çok canımı yakıyor :sweat_smile:

BKM Haşhaş Savaşı’nı ne zaman tedarik eder? Ön sipariş tarihi neydi? Hatırlamıyorum.

İlk İdefix alışverişim ve çok memnun kaldım. Kitaplar kusursuz geldi.

28 Beğeni

Keyifle okuyun. İki kodu nasıl yaptınız acaba?

2 Beğeni

Sepeti ikiye bölmüş olabilir, diye düşündüm abi.

Önce YENI40 kodu ile 250 TL hediye çekini 210 liraya alıyorsunuz. Bunun için yeni hesaptan yollamaya gerek yok kendinize yollayabiliyorsunuz. Sonra 290 lira üzeri sepet yapıp yine YENI40 kodunu ve hediye çekini kullanıyorsunuz. Böylece tam 290 liralık aldığınız taktirde 210 lira ödemiş oluyorsunuz.

2 Beğeni

Evet bu şekilde yaptım. Yapmak isteyenler hediye çekini kendi hesabına almasın çünkü KOD kullanımı için şöyle bir ibare dikkatimi çekti; “Her müşteri kampanyadan 1 defa yararlanabilmektedir.”

1 Beğeni

Çok iyi. Hemen alışveriş yapılsın :grinning:

2 Beğeni

Ben kendi hesabıma alıp sonra da sepet için kullandım. Bir sıkıntı olmadı. :slight_smile:

Yılın son alışverişi. Aşağıdakiler eBay, Amazon ve Barnes&Noble; üsttekiler Kitapyurdu.

Herkese keyifli okumalar.

39 Beğeni

Ben de dün akşam aynen @Erdal_01’in az yukarıda belirttiği yöntemle 292 TL’lik sepeti 212 TL’ye indirip sipariş verdim. Bayağı uygun oldu.

1 Beğeni