Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

BKM, Amazon, Idefix karışık siparişler.

33 Beğeni

Geçtiğimiz pazar Amazon, Kırmızı Kedi ve Kidega’dan sipariş vermiştim. Amazon pazartesi teslim etti. Kırmızı Kedi bugün geldi. Ama kitabın birini yanlış göndermişler. Kidega bugün kargoya vermiş.
Üstten iki kitap Amazon, diğerleri Kırmızı Kedi. İnce Memed 3, Asal Kod yerine gelmiş. Facebook üzerinden mesaj attım. Bakalım ne olacak?

Kidega’dan gelecek olanlar:
Çıplak Güneş
Semenderlerle Savaş
Son Ve İlk İnsanlar
Venüs Projesi

9 Beğeni

Amazon siparişim. Tahıl Beyin kitabı annemin, diğer kitaplar benim… :slight_smile:

27 Beğeni

21 Aralıkta verdiğim kidega siparişim bugün elime ulaştı. Kitaplar, çabuk temin edildi. Maymun Pençesi ve Diğer Öyküler’i daha uzun süre bekledim. Satranç kitapları ve çizgi romanlar; D&R mağazadan ve Analiz Yayıncılık’tan alındı.

38 Beğeni

Normalde mangalarda çoğu serimi satıp yeni serilere başlamayacağım gibi bir karar alsam da bazı serileri hala almaya devam ediyorum. Malum fiyatlar da uçunca Limit 2 ve kitaplar Amazon diğer mangalar ise İdefix’te olmak üzere aldım. Kitap serisi de hiç aklımda yoktu yani hep market kitaplarıydı seri ama 22 Tl’ye düşünce üçleme komple al kız al dedim. :joy_cat:

22 Beğeni

2021’in son alışverişi. Faruk Duman merak ettiğim bir yazardı. Sus Barbatus serisini alırken mağaza çalışanı arkadaş yazarın bu kitabı da çok iyidir deyince İncir Tarihi kitabını da almış bulundum. Hayali Yerler Sözlüğü Alanlar Cemiyetine adımı altın harflerle yazmanı rica edeceğim @erdo . Galiba rıhtımdan almayan bir ben kalmıştım, ben de almış oldum :laughing:

Herkese şimdiden iyi, güzel, mutlu bir sene diliyorum, kendime de tabiki :relaxed: :snowflake: :snowman_with_snow: :snowman:

Şuraya da bir SENEYE GÖRÜŞÜRÜZ! bırakıp gideyim :slightly_smiling_face:

33 Beğeni

Ben almadım hala, düşünmüyorum da almayı. :sunglasses::sunglasses:

4 Beğeni

Almayanları kurbağa yapıyorlar söyleyeyim :grimacing:

2 Beğeni

Ben de almadım daha. Ama kurbağa büyüsüne bağışıklığım var. 2 doz Agapevac aşısı oldum.

4 Beğeni

Agapetech olsaydın korurdu belki ama Agapevac pek etkili olmayabilir :grinning:

7 Beğeni

:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
Hâlâ Hayali Yerler Sözlüğü satın almayanlar başlığı açmanın zamanı geldi.

3 Beğeni

Kesinlikle açalım, hor görelim, dışlayalım :smiling_imp: Ben aldım ya almayanları rahatça satışa geçtim :stuck_out_tongue: :rofl:

1 Beğeni

The Time Travellers Almanac kitabını nereden aldınız? @Leingrad dostum sende almıştın sanırım.

Bir kış gecesi masalı serisini de alayım dedim. Hepsi @Artorias’in başından kesinlikle çıkmadı diyemem ,çıktı. :krs: Neyse, Haşhaş Savaşı Üçlemesinin ilk kitabını almıştım bugün geldi. Mevcut durumda kağıtların pahalı olmasını maliyetini anlayabiliyorum. Ama basım kalitesini beğenmedim. Kitabı tutan tutkal emanet gibi. Üzücü. :confused: Merak edenler için harita ve kalitesi.

Özet

32 Beğeni

@Bunn-Y Güzel insan bu kitapların hali ne olacak böyle? Başka birisinin de sayfaları ayrılıyormuş. Üretimde bir hata mı oldu acaba? Yeni yılın bombası Malazan için şimdiden endişelenmeye başladık/m. Akılçelen’in durduğu yerde dökülen kitapları gibi olmaz inşallah ama baskı kalitesi hiç iyi durmuyor. Bakalım ciltlisi nasıl çıkacak.

8 Beğeni

Keşke biraz özen gösterselermiş…Ciltli baskıda da aynı sorun var mı merak ediyorum.

2 Beğeni

eBay’den aldım. Ben Türkiye’de değilim lakin orada da Amazon üzerinden satışta olsa gerek.

1 Beğeni

amazon.tr de var 500 lira görünce dedim belki siz daha uyguna almışsınızdır:)

1 Beğeni

Benim ciltli daha iki saat önce kargoya verildi. Gelince buraya atarım. Muhtemelen 2 Ocak’a kalır.

2 Beğeni

Kitap tutkalla uzaktan selamlaşmış ve uzaklaşmış :slight_smile:

Zeytinli poğaça misali…

13 Beğeni