“Bakın ciltli baskı yaptık” demek için yapılmış bir baskı olmuş…Hani fiyatı Conan ciltli gibi olsa neyse diyeceğim ama fahiş fiyat koyup kalitesiz bir baskı ortaya çıkarmak bildiğin okuyucuya saygısızlık.Almayacağım kesinleşmiş oldu.
Ben en baştan almayacağıma dair karar vermiştim
Ben en azından Dune ciltlileri kadar bir şey bekliyordum ama gördüğüm kadarıyla onlardan bir tık daha kötü bir baskıya sahip. Yine de karton kapaktan iyidir diyorum. Yalnız ben gayet uyguna aldım. Şu anki fiyatı ile asla alınacak bir kitap değil. Yine de ben üçlemeyi ciltli olarak tamamlayacağım. Serileri yarım bırakmamaya özen gösteriyorum.
İç şömizdeki baskı o kadar saçma ki yani yerdeki kadının ki kadınsa neresi neresi belli değil yani
Teşekkürler bu görseller için. Haritayı sanki fotokopi çekmişler de öyle basmışlar gibi duruyor. Sevimsiz bir durum olmuş 🥲
Haritasına takılmadım ben şömiz iyi ama kapakta yer alan görsel çok kötü bir de cilt kalitesi pek iyi değil. Bundan çok daha iyilerini daha önce yaptılar. Sanki malzemen çalınan inşaat gibi olmuş. Sözde 9 şiddetine dayanıklı bir bina ama yoldan tır geçince ev sallanıyor.
İç kapak baskısı İnce Memed gibi bi’şey olmuş. Al kendin yorumla demişler. Bakıp bakıp bir şeyler üretirim artık, gökyüzünde bulut bükmece.
Arka kapaktali görseli koymuşlar ama çok başarısız olmuş, malzeme kalitesini geçtim baskı kalitesi için bile özenmemişler.
Bu ayrık kısmı nasıl tamir ederiz? İade ile uğraşmayacağım hiç… Bu tutkalı az süren çalışanın da bu kitabı bana yollayanın da
O tutkalı makine sürmüştür. Uğraşmaya değer mi bilmiyorum ama ısı tabancası ile tutkalı yumuşatıp cilti çıkarıp yeniden tutkallayabilirsiniz.
Sizin adınıza hem üzüldüm hem sevindim. Öncelikle
çok güzel kitaplar almışsınız ve malesef akılçelen klasiği olan olaya denk gelmişsiniz.
Bu bir süre sonra köşelerden yırtılıp kopar. Bence iade edin.
Bendeki tek cilt Oathbringer’da da aynı problem var. Galiba kısa boylu Akılçelen baskılarının genel bir problemi. Benimki geldiği zaman yoktu, okurken olmuştu gerçi.
Can’lar ve İş Bankası’nın ikisini Zebramo’dan 20 papele aldım. Diğerleri hepsiburada üzerinden bedava.