İç şömizdeki baskı o kadar saçma ki yani yerdeki kadının ki kadınsa neresi neresi belli değil yani 

Teşekkürler bu görseller için. Haritayı sanki fotokopi çekmişler de öyle basmışlar gibi duruyor. Sevimsiz bir durum olmuş 🥲
Haritasına takılmadım ben şömiz iyi ama kapakta yer alan görsel çok kötü bir de cilt kalitesi pek iyi değil. Bundan çok daha iyilerini daha önce yaptılar. Sanki malzemen çalınan inşaat gibi olmuş. Sözde 9 şiddetine dayanıklı bir bina ama yoldan tır geçince ev sallanıyor. 
İç kapak baskısı İnce Memed gibi bi’şey olmuş. Al kendin yorumla demişler. Bakıp bakıp bir şeyler üretirim artık, gökyüzünde bulut bükmece.
Arka kapaktali görseli koymuşlar ama çok başarısız olmuş, malzeme kalitesini geçtim baskı kalitesi için bile özenmemişler.
Bu ayrık kısmı nasıl tamir ederiz? İade ile uğraşmayacağım hiç… Bu tutkalı az süren çalışanın da bu kitabı bana yollayanın da

O tutkalı makine sürmüştür.
Uğraşmaya değer mi bilmiyorum ama ısı tabancası ile tutkalı yumuşatıp cilti çıkarıp yeniden tutkallayabilirsiniz.
Bununla uğraşılmaz hocam
Bence direkt iade et @Artorias
Sizin adınıza hem üzüldüm hem sevindim. Öncelikle
çok güzel kitaplar almışsınız ve malesef akılçelen klasiği olan olaya denk gelmişsiniz.
Bu bir süre sonra köşelerden yırtılıp kopar. Bence iade edin.
Bendeki tek cilt Oathbringer’da da aynı problem var. Galiba kısa boylu Akılçelen baskılarının genel bir problemi. Benimki geldiği zaman yoktu, okurken olmuştu gerçi.
Can’lar ve İş Bankası’nın ikisini Zebramo’dan 20 papele aldım. Diğerleri hepsiburada üzerinden bedava.
Yılın son günü Yordam Kitap alışverişi…
Emile Zola’ların sırt üst taraflarında ufak tefe sıyrıklar var. Uhuyla yapıştırıcam. Onun dışında temiz. 
İdefix siparişim. Kidega faciasından sonra İdefix ilaç gibi geldi desem yeridir. Hızlı kargo ve hasarsız kitaplar. Hoş hasarlı olsalar bile kısa süre içerisinde değişim/iade işlemlerinin yapılacağını bildiğimden içim rahat olurdu. 14-17.11.2021 tarihinde verdiğim siparişlerin içerisindeki bazı kitapların değişimini talep etmiştim, Kidega bey ücret iadesini bugün lütfedip yapmış, neredeyse 2 ay olacak. En azından iadeleri zamanında yapmış olsalardı başka siteden sipariş verirdim, şimdi o fiyatlara bulmak imkânsız tabii.
Kitaplara gelince, Nora Roberts kitabı sert kapak ve şömizliymiş, ben karton kapak sanmıştım bu yüzdem biraz pahalı bulmuştum fiyatını. Ancak fiyatı günümüz şartlarında uygun görünüyor. Güzel bir baskı Epsilon’dan.
Glenn Meade’nin kitabı basılmışken almamak olmazdı tabii. Alfa’nın Jules Verne külliyatını almaya başlayayım dedim. Peyami Safa’yı merak ediyordum, daha önce okumadığım bir yazar. Türk tarihine ilişkin iki değerli yazarın; Erhan Aydın ve Hayrettin İhsan Erkoç’un kitaplarını es geçemezdim.
Kitaplar kodlarla birlikte uygun fiyata gelmiş oldu; 292 liralık sepet 212 liraya indi. Oldukça uygun bence.
Aa kapağı değişmiş. Hiç fark etmemişim.
Geçen sene 13 Aralık’ta Kidega’dan aldığım kitaplar bu sene geldi.
İptal ederler demiştim ama etmemişler. Hasarlı kitap yok lakin Diskdünya kitabında kapak kaymış, ne yapsam bilemedim…
Ekleme: Diskdünya’nın Gerçek kitabı gazetecilik ile alakalıymış. İdealist bir gezeticinin Ankh-Morpork sokaklarındaki macerasını anlatıyor.
Benim yine Diskdünyalarım gelmiş. Gideyim de sırada ne var bakayım.