Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

İdefix siparişim. Kidega faciasından sonra İdefix ilaç gibi geldi desem yeridir. Hızlı kargo ve hasarsız kitaplar. Hoş hasarlı olsalar bile kısa süre içerisinde değişim/iade işlemlerinin yapılacağını bildiğimden içim rahat olurdu. 14-17.11.2021 tarihinde verdiğim siparişlerin içerisindeki bazı kitapların değişimini talep etmiştim, Kidega bey ücret iadesini bugün lütfedip yapmış, neredeyse 2 ay olacak. En azından iadeleri zamanında yapmış olsalardı başka siteden sipariş verirdim, şimdi o fiyatlara bulmak imkânsız tabii.

Kitaplara gelince, Nora Roberts kitabı sert kapak ve şömizliymiş, ben karton kapak sanmıştım bu yüzdem biraz pahalı bulmuştum fiyatını. Ancak fiyatı günümüz şartlarında uygun görünüyor. Güzel bir baskı Epsilon’dan.
Glenn Meade’nin kitabı basılmışken almamak olmazdı tabii. Alfa’nın Jules Verne külliyatını almaya başlayayım dedim. Peyami Safa’yı merak ediyordum, daha önce okumadığım bir yazar. Türk tarihine ilişkin iki değerli yazarın; Erhan Aydın ve Hayrettin İhsan Erkoç’un kitaplarını es geçemezdim.

Kitaplar kodlarla birlikte uygun fiyata gelmiş oldu; 292 liralık sepet 212 liraya indi. Oldukça uygun bence.

35 Beğeni

Aa kapağı değişmiş. Hiç fark etmemişim.

1 Beğeni

Geçen sene 13 Aralık’ta Kidega’dan aldığım kitaplar bu sene geldi. :joy: İptal ederler demiştim ama etmemişler. Hasarlı kitap yok lakin Diskdünya kitabında kapak kaymış, ne yapsam bilemedim…

Ekleme: Diskdünya’nın Gerçek kitabı gazetecilik ile alakalıymış. İdealist bir gezeticinin Ankh-Morpork sokaklarındaki macerasını anlatıyor.

Benim yine Diskdünyalarım gelmiş. Gideyim de sırada ne var bakayım. :buyucu:

27 Beğeni

Ben daha önce görmüştüm. :slight_smile: Fakat sitede görseli değiştirmedikleri için belki ellerinde vardır diye düşünmüştüm.

1 Beğeni

@MelihAntepli @abkaen2 @Leingrad @Akahige Yorumlarınızı dikkate aldım ve iade ettim. Bu da iadeden gelen kitap. İyi ki iade etmişim.

24 Beğeni

Ben mail attım iade için geri dönmediler. Ne yaptınız siz?

Kargo geldiği gibi kitapları kontrol ettim. Vakit kaybetmeden hemen amazon üzerinden hasarlı ürünü seçip iade etmek istiyorum dedim. Son adımda para iadesi mi yoksa birebir değişim mi diye soruyorlar. Ben birebir değişim istiyorum dedim.

Not: Satıcı direkt Amazon olduğu için sanırım böyle ilerliyor. Başka bir satıcıdan alışveriş yaptıysanız onu bilmiyorum.

2 Beğeni

Cillop gibi, iyi okumalar. Ben de sanırım önümüzdeki aylarda alacağım bu seriyi bugün sissoylu başladım müthiş.

Evet, gayet iyi serileri var ama bence ama en iyisi Fırtınaışığı Arşivi. Hayırlısıyla 2. ve 4. kitabın da yeni baskısı çıksaydı da okumaya kaldığım yerden devam edebilseydim. Umarım yeni kitaplara hemen kavuşuruz.

1 Beğeni

Okulda hep bilmediğim kelime olunca Google’dan bakıyordum ama bazı kelimelerde yetersiz kaldığını fark ettim ve evimdeki Laurise ansiklopedileri gibi ağır ve büyük. Ben de Amazondan daha küçüğünü almaya karar verdim ki annem okulla alakalı şeylerimi karşılıyor. Onun için elimde olmayan birkaç İtalyanca alıştırma kitabını attım sepete, annem biraz da imtiyaz tanıyınca 2 de başka kitap atarak sepete %5 artı indirimle aldım hepsini ama onlar tedarik edilmedi hala ki yarına gösteriyor teslimat.

16 Beğeni
  1. Kitap çıktı mıııı? Bu arada evet ben de fırtınayı aşırı merak ediyorum ama cosmer evreninin tamamını okumak istediğim için önce SS üçlemesi ile başlamak istedim.

İdefix siparişim .Bu aralar polisiye gizem kitaplarına merak sardım ,önerilere açığım .:+1:t2:

23 Beğeni

Glenn Meade’nin tüm kitaplarını okudum. Muhteşem bi yazar. Almakla iyi yapmışsınız. Grange’yi de okudum tamamen. Onları da gözünüz kapalı alabilirsiniz.

1 Beğeni

Teşekkür ederim hocam şimdi bakıyorum .

1 Beğeni

Evet 4. kitap yurtdışında çıktı ama Türkçesi henüz çıkmadı. Eli kulağında diye düşünüyorum. Yeni zamlarla birlikte çıkışını yapar. :relaxed:

1 Beğeni

Haşhaş Savaşı - BKM
Tatar Çölü - Idefix
Rüzgargülü ve Metis Ajandası hediye :blush:
OT - Migros

OT’u paylaşma sebebim belki ilgisini çeken olur diye.

Ben poster, ayraç ve takvim LOTR sanarak aldım, clickbait yemiş gibi hissediyorum.
Takvim ve poster aynı sayfada, ayraçlar da lotr değil.
İçeriği de paylaşayım elim değmişken;

28 Beğeni

Çekmez olur mu hiç.

14 Beğeni

Genelde iki poster varsa onlar arkalı önlü olur zaten. :smiley:

Genel bir basım hatası sanırım. Benim elimdeki baskının sırt kısmı aynı şekilde.

12 Beğeni

Yine de o poster için alınır bence. :slight_smile:

5 Beğeni