Yılbaşı öncesi yaptığım ucuzkitapal alışverişim bugün geldi.
Aralıkta kitaplar zamlanacak korkusuyla aldığım kitaplar, ilknokta ve amazon karışık, sherlock holmes kitabını Nadir kitap’dan 55 liraya aldım.
2. resimde mama parasını kitaplara yatırdığım için keyfi kaçmış kızımı görebilirsiniz

Bilsem de alırdım zaten evet ama bilmeden almayı sevmedim.
@artun12 hayır, mesela 2020 Kafasına Göre takvimi arkalı önlü takvimdi.
Bunun bir tarafı takvim bir tarafı poster.
2022nin ilk alışverişi
1 ocak 00.30 saatlerinde indirim devam ediyorsa alıcam etmiyorsa almayacam diyerek girdim siteye ve sonuç Emile Zola %50de 138 liraydı ben o şekilde aldım. Etiket fiyatı 276ydı o zaman şimdi zam yapmışlar 317 olmuş
Valla bu ay ne Yordam yaptı be. Çok sevdiğim bir yayınevi. Benim kitaplığımda çok fazla eseri olmasa da burada gördükçe mutlu oluyorum.
Bkmkitap’tan 76 TL’ye aldım. Nasıl becermişlerse kutuyu yırtık göndermişler. Kitaplarda sorun yok, değişime gerek yok bence. Kutuyu ya yapıştırırım ya da bantlarım(Sizce hangisi daha iyi).
Şu set 76 liraya şu ekonomide iyiymiş cidden.
10 TL Bkm indirimi ve %15 papara geri ödemesi ile ,
Bence süper fiyata almışsınız. Kitapyurdunda birkaç ay önce 150 liraydı. Kitapyurdu hediye çekiyle 100 liraya almıştım. Bence kutusu aman aman bir kutu değil.
Çoktandır aradığım bir kitabı kısmen ucuza bulmanın haklı gururu içindeyim House Of Suns’ı yıllardır arıyordum sonunda bulabildim. Alastair Reynolds’ın ender tek kitaplık romanlarından biri.
Maze amazonda 35TL’ye inmişti. Dünyanın farklı yerlerindeki labirentleri çizimlerle anlatan eğlenceli bir derleme olmuş. Bizde labirent kültürü olmadığı için bizden bir örnek yok ama Shining filmindeki labirente kadar koymuşlar
Okuma listemden(9947437… listem çok uzun ) üç kitap daha kitaplığıma eklendi! Amazon kargom biraz önce geldi. Hepsi temiz ve ayraçları da içinde. (Çok şükür)
Aynen, kutusu kitapların boyutuna göre yapılmamış, hem üstten hem yandan hatrı sayılır bir boşluk var. O yırtık yeri de bantla kapattım, kafam rahat. Bu fiyata zor bulurum bunu.
İki Hepsi Sana Miras kitabı iki sevdiğim İtalyan kitabın yeniden yorumladığı kitaplar olduğu için aldım. Diğerleri de dinozorlar ile alakalı kitap ararken bulduklarım. Birisi çocuk kitabı ama ilgimi çekti konusu, ucuz da olunca aldım şahsen
Yılın ilk siparişleri İstanbul Kitapçısı ve Nadir’den. İstanbul Kitapçısı siparişi uzun zamandır listemde olan kitaplardı, zamlar oraya da yansır düşüncesiyle topluca alayım dedim. Hoş, Türkiye adresine gidecekleri için yaz aylarından önce kavuşamayacağım bunlara. Artık ilk Türkiye ziyaretinde bir valiz hakkını bunlara ayıracağız.
Herkese keyifli okumalar.
Merhaba, güzel kitaplar almışsınız, keyifle okuyun. Bukowski’yi ne kadara aldınız acaba?
Merhaba. Teşekkürler. Bir süredir Nadir’deki Bukowski kopyalarının fiyatları uçmuş durumda. Ben 500’e denk getirdim, ancak takibi ve bu fiyata denk gelmesi belki üç ay sürmüştür.
Farklı bir başlıkta @Mozart Fatih Sultan Mehmed kitabıyla ilgili bir istekte bulunmuştu:
Bu kitabın neden 380TL etiket fiyatı olduğunu anlamaya çalışıyorum, eğer bu kitaba sahip birisi varsa malzeme kalitesini söyleyebilir mi (ayrıca içinden birkaç fotoğrafta atarsanız müteşekkir olurum)?
Kitapla ilgili bilgi ve içerik paylaşırsanız biz de bilgilenmiş oluruz.
Kitaba kavuşmam Ağustos ayından önce mümkün olmayacak maalesef. O zaman halen ihtiyaç duyulursa tabi ki seve seve paylaşırım.