Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Aralık ayında aldığım çizgi romanlar dün elime ulaştı.Sık sık çizgi roman almasamda bunlar radarıma girmeyi başardı .:+1:t2:

32 Beğeni

Klaus’u okuduktan sonra yorumlarsanız sevinirim.

1 Beğeni

29 Beğeni

Tabikide👍🏻 İlk fırsatta onu okuyacağım .

1 Beğeni

12.12.2021 Kidega siparişim.

27 Beğeni

Amcanın Düşü, Nietzsche Ağladığında, Tehlikeli Oyunlar, Gazap Üzümleri ve Serenad okuduklarım arasında. Çok güzel kitaplar tercih etmişsiniz. Keyifli okumalar :slight_smile:

1 Beğeni

Kitapyurdu siparişim. Halide Edib daha önce okumadığım bir yazarımız. Kitapları günümüz Türkçesiyle almayı tercih ettim. Ama öyle tamamen sadeleştirme yapılmamış. Sadece günümüzde pek kullanılmayan sözcükler sadeleştirilmiş. Bu da bence kitabı akıcı hâle getirmiş. Üçüncü kitap ise Runik Bilgi serisine ait. Nasıralı İsa merak ettiğim bir kitaptı. Yalnız kitabın orijinal adında peygamber ibaresi yok sanırım. Bunu neden ekleme ihtiyacı duyuyorlar anlamak zor.

Kitaplarda bir iki ufak kırılma dışında hasar yok. Değişime göndermeyeceğim.

23 Beğeni

44 TL etiket neyine bastınız bunun sayın Uçan Fil yayınları? Hiçbir özelliği yok yok hafif kartonumsu bir kağıda basmaları hariç çocuk kitabını. Verdiğim 26 TL boşa gitti gibi hissediyorum.

12 Beğeni

Kitabı bu sabah saat 10.00’da Amazon üzerinden satın aldım. On dakika önce Agt Kurye kitabı teslim etti. Siparişin üzerinden on iki saat bile geçmedi, resmen ışık hızıyla teslim aldım. Teşekkürler Amazon.

28 Beğeni

Kitapyurdu.
Zaman Çarkı serisinde son 3 kitap.

35 Beğeni

Ben bir yerde almayın diye yazmıştım sanki. :sweat_smile:

Ahh,kurbağalar her zaman doğruyu söylermiş değil mi…

Presstij kutu içeriğine bu sefer ayraç koymamış…:pensive:

Klaus’un keşke şömizi olsaymış, daha iyi olurmuş.

25 Beğeni

Şömizsiz düz sıvama sert kapağa 300 etiket aşırı fazla bence.

Amazon, Kitapyurdu ve Kitapsepeti karışık.

Pardayanlar’da kalite iyice düştü. 350 sayfa kitap neredeyse 200 sayfalık kitaplarla, mangayla falan aynı kalınlıkta. Son kitapta çıksın bitsin diye bekliyorum okumaya başlamak için.

Kronikleri Amazon fiyat artırmadan alıyım istedim. Hala eksiklerim var ama zor alırız artık bu fiyatlarla.

32 Beğeni

BKM’den İthaki %50 + kod + papara 15 TL cashback denk geldiği için Poppy War ı ciltli tercih etmiştim. Üst mesajlarda @Artorias ın değindiği gibi parasını hak eden bir baskı olmamış. Benim kitap kapağın önünden çok ufak bir darbe de almış tepeden. Cildin arka kapağında hava kabarcıkları ve matbaa bıçağının kesmemesinden açılmamış birkaç sayfa falan da denk geldi bana. Yine de kampanyalar sayesinde olabilecek en uygun fiyata aldığımdan çok takılmadım. Amok koşucusunu da 100 TL ye tamamlamak için eklemiştim.

34 Beğeni

Üç Kronik benim de masamda okunmayı bekliyor. Tekinsiz Kadınlar’da bir Sovyet pilotu öyküsü var ve hikayenin kahramanı muhtemelen Leydi Ölüm’ün kişiliğinden esinlenmiş.

1 Beğeni

Ben de aldım :grinning: Presstij’in kargosu efsane ama sipariş limitini 350 TL yapmaları çok kötü oldu. Eganba’dan aldım. 11 Ocak ön sipariş görünüyor. Teşekkürler. İyi okumalar.

1 Beğeni

Sürekli erteliyordum almayı ve yakın zamanda okuyamam muhtemelen ama fiyat çok yükseldiği için aldım bunları. Öncesinde okunacak o kadar çok şey var ki. :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkür ederim, Dostoyevski hariç yazarlar ile ilk karşılaşmam olacak. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni