Rica ederim, umarım seversiniz ve tanışıklığınız da uzun sürer bu yazarlarla
Hayırlı olsun.Evet 350 tllik bir limit koymuşlar çok absürt .Şimdiden keyifli okumalar
Japon Klasikleri’nin Amazon’a gelmesini beklemekten umudu kesip Kitapyurdu’nun İthaki %50 indiriminden yararlandım. Sadece alttaki iki kitap Amazon.
Sağ taraf takasla sahaftan alındı.
Diğerleri tamadres ve kidegadan.
Karanlığın yüreği hepsiburadadan tıkla kazanla bedavaya geldi.
Uzun bir aranın ardından ilk kitap alışverişim. Kidega’dan sipariş verdim ve kidega standartlarında oldukça kısa sürede elime ulaştı, şaşırdım gerçekten.
Bu ikisini de D&R’dan almıştım, onları da ekleyeyim.

Hepsi Amazon’dan ve bir @SMTZHR hediyesi
Perşembe Günü Cinayet Kulübü’nü forumda gördük ve ilgimizi çekmişti. Yakın zamanda da okumayı düşünüyorum.
Son zamanlarda YKY’nin Genel Kültür Dizisi’ne taktım. Özellikle boyutunun biraz küçük olması ama kuşe kağıda bol fotoğraf ve resimle basılmış olması çok hoşuma gitti. Benzer içerikli kitaplar genelde devasa ve pahalı olduğu için sanırım. Dizinin basım tarihi de daha eski olduğundan ötürü oldukça uygun fiyatlara satılıyor. Tabii çoğunlukla Nadir’den aldım bunları, fiyatları 7-10 TL arasında değişiyor ve kondisyonları gayet iyi. Birkaç tanesini de BKM’den sipariş etmiştim. Orada da fiyatlar benzerdi, en pahalısı daha yeni bir baskı sayılabileceği için Leonardo da Vinci - Evren Bilimi ve Sanatı kitabı, 16 TL’ydi yanlış hatırlamıyorsam.
Unutulmuş Mısır’ın İzinde kitabının içinde böyle açılan bir bölüm de var.
YKY’nin sahaflara ekmek kapısı yarattığı çok güzel bir seridir. Halbuki basımlara devam etselerdi kendileri daha çok kazanırdı.
Kesinlikle katılıyorum. Ben serinin daha uygun fiyata satılanlarını toplayabildim şimdilik. Çok fahiş fiyatlara satılanlar da var. Örneğin Etrüskler kitabı 80 TL’ye satılıyor. Bunun dışında 30-50 civarlarında satılan çok kitabı var. YKY en azından zamanında 2. baskılarını yapsaydı bu kadar yükselmezdi sanırım. Artık kuşe kağıda bu kadar resimli hiç basamazlar.
Ben okurken baygınlık geçirmiştim.
Ülkece birlik ve beraberliğe herşeyden çok ihtiyacımızın olduğu bu zor günlerde, çoktandır aradığım kitapları ucuza bulmak bir nebze olsun yüzümü güldürmeye yetiyor. Size yalama olmuş siyasetçi ağızı yaptım.
Broken Sword Poul Anderson’ın İskandinav Mitolojisini temel alan fantastik romanı. Aslında tam Türkçeye kazandırılmalık bir kitap. Thor ve God Of War gibi ses getiren yapımların pik yaptığı dönemde yüksek satış rakamlarına ulaşabilir. Rahat 2-3 senedir uygun fiayata denk gelmesini beklediğim bir kitaptı.
Let’s Put The Future Behind Us ise kapağından da anlaşılacağı gibi Sovyetler Birliğinin dağıldığı 90’lar Rusyasında geçen Cyberpunk türünde distopik bir roman.
İkisine 50TL verdim. 2022 yılı çoktandır aradığım kitaplara ucuza denk gelme konusunda çok hızlı başladı. Temennim böyle devam etmesi
“Yerli ve Milli” ve bu cümleyi duyunca kulaklarımdan kan geliyor. Vücudum bir anlık felç geçiriyor
@Agape @MelihAntepli şükür geldi.
@epiryanu tekrar çok teşekkürler. Elime geçince her anlamda ne kadar kaliteli olduğunu daha iyi anladım.
İyi bak bu sefer çok bekletmemişler Keyifli okumalar