Yok ya çok beklemedim. İşte 6 sında dağıtım süreci başladı, 11 inde teslim.
Sahafçıdan aldığım eserler. Toplamda seksen kaime ödedim. 2 aydır listemde idi en sonunda yavrulara kavuştum.
Bende bu seriyi çok beğeniyorum hatta forumda “Yapı Kredi Yayınları Genel Kültür Dizisi” adlı bir başlık açtım ama dediğiniz gibi çoğu kitabı bulmak zor veya pahalı umarım en kısa zamanda bu seriye el atarlar tekrar baskılar için.
Ben de ikinci yenileri topluyorum ama fiyatlar artacak diye kurgulara dönünce İlhan Berk kaldı, hey gidi.
Galler’in Ruhu Ejderha, idefix’te oldukça uygun fiyata satılıyordu. Ben alış verişimi tamamlayana kadar, Ayrıntı Yayınları indirimi sona erdi. Sinir oldum. Birkaç gün sonra amazon’a baktım. Kitabın fiyatı, idefix’teki ile neredeyse aynıydı. Bu kez elimi çabuk tuttum ve aceleyle, elimde olmayan Yeraltı Edebiyatı kitaplarından da seçtim.
Dün satın aldım, bugün de elime geçti. En azından beklememiş oldum.
Galler kitabını aldım 37 liraya. Son kitaptı, bilgi için teşekkürler
Son 4-5 gün içerisinde aldığım kitaplar. Yukarıda olan iki kitap Amazon diğerleri 3 ayrı sipariş olarak Kitapyurdu. Yedinci Haç, Savaş Günlükleri ve Şebeke Etkisi gelir gelmez okumaya başladığım kitaplar.
Ekmeğin gramajının düşürülmesi gibi olmuş.
Son zamanlarda aldığım kitaplar. Zoka’yı çizgi roman sanıyordum ama değilmiş. İri puntolu, boyama kitabı resimleri vardı sanki. Çizimler güzel ama beklentimi karşılamadı. Merak edenler için;
Yanlış başlığa atmışım ilk, kafam uçmuş.
Cık cık cık bir de artık okumayacağım, belli başlı serilerim dışında kitap almayacağım diyordun, o manga nedir
İthaki Manga’ya başlayınca benim ne eksiğim var ben de başlarım deyip manga okumaya bir giriş yaptım.
Atatürk Amazondan, manga İdefix’ten.Asıl eksik mangalarımı Kitapsepetinden aldın ama 2 mangama 7 gün temin gösteriyor yani beklemiyorum yakında.
Seni baya iradeli, disiplinli gördüm
Aynen aynen esip gürlüyor daha başka kitaba bulaşmayacağım takip ettiğim seriler dışında diye sonra cümlesi bitmeden “şöyle bir kitap varmış okudun mu?” diyor
Bir de üç kitaba birden başlamış. Halihazırda 3 tane daha okuyorsa 6 kitabı aynı anda okuyor.
İnşallah içeride mikslemiyordur.
Yok mikslermiyim hiç.
Güvbir denilen bir katil robot varmış, Mussolini’nun damadı ile birlikte nazi esir kampından kaçmışlar.
Nazi Koloniciler buna çok kızmışlar ve haç şeklinde çok gelişmiş yapay zekası olan bir uzay gemisi ile Mussoli’nin peşine düşmüşler. Hitler bunu duyunca hemen bir operasyon Mussolini adını verdiği bir kurtarma operasyonu düzenlenmesi için Churchill’den yardım talep etmiş. Sovyet keskin nişancı Lady Death operasyonun başına geçmiş ve Kelseir ile birlikte iki nehirden yola çıkmışlar.
Kısaca böyle.