Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Okuma listesinde olan kitapları almadan duramayanlarda bugün :slight_smile: Yapı Kredi’den geldi hepsi. Tozlu oldukları için de silmek zorunda kaldım. Tozlu kitap gönderme şeyini kim çıkardı acaba???

27 Beğeni

Evet, ben de bu seri için başlık açılmamış mı diye merak edip bakmıştım. Elinize sağlık, çok yararlı bir liste. :slightly_smiling_face:
Bir kere YKY’ye mail attım bu seriyle ilgili ama dönüş alamadım. Ben tekrar basılacağına ihtimal vermiyorum maalesef. :neutral_face:

3 Beğeni

TTK satış mağazasından aldıklarım. Türk Edebiyatı Tarihi’nden sonuncusunu 25TL’ye aldım. Böyle bir kitabı bu devirde 25TL’ye aldığım için gerçekten şanslıyım.

Çok detaylı bakamadım ama her yazarı önce resmi sonra da eserlerinin bazılarını kullanarak detaylıca açıklamış baya şanslı hissediyorum.

17 Beğeni

Bir Bkmkitap klasiği… Sırt bölgesi de ortadan parçalanmaya elverişli, içe doğru çökmüş durumda. Yoğun bir okumada parçalanması muhtemel.

12 Beğeni

Parçalanmaya elverişli kısmı saymazsak yine bu şekilde sırt kısmı içe doğru göçmüş kalın kitapların sırtını düzeltmek için belirli bir teknik var mıdır acaba?

Ciltli seti tamamlama planım vardı ama hem baskısını bulamama hem de fiyatların artışı ile karton kapak olarak seriyi en baştan aldım. Son zamanlarda kitap okumaya işten vakit bulamasam da önümde bu seriyi bitirecek uzun bir zaman var.

46 Beğeni

Serinin bu kadar hızlı basılacağını bilseydim en başta ilk kitapları almayıp seri tamamlanınca set olarak alırdım. 3. kitap basılınca toplamaya başlamıştım. Parça parça alarak son kitaba kadar geldim. Bunları da Kitapyurdundan aldım.

27 Beğeni

BKM alışverişim .
Gizem gerilim kitap hevesim hızla devam ediyor :relaxed:

Haşhaş savaşı ciltlisini ben nedense çok beğendim :+1:t2:

33 Beğeni

Bu kitapları hangi sahaftan ya da platformdan bu kadar uyguna alıyorsunuz? 50TL şu an o iki kitap için çok iyi fiyat.

2 Beğeni

Sahaflara sıkça ya kütüphane tasfiyeleri ya da pek iç açıcı olmasa da vefat eden insanların kitaplıkları toplu şekilde geliyor. Benim bunları aldığım yerde Poul Anderson’ın Van Vogt’un vs. onlarca kitabı gelmişti toplu halde :slight_smile: Diğerlerine fazla fiyat istiyorlardı ama bunun şansıma kondisyonu çok İyi olmadığından diğerlerinin üç de bir fiyatına koymuşlardı.

2 Beğeni

İstanbul’daysa ismini alabilir miyim size zahmet?

1 Beğeni

Evet istanbulda. Bakıp özel masaj ile gönderiyim.

2 Beğeni

Kitap Sepeti ve Yordam’dan kargolarım geldi. İkisi de hasarsız. İki siteyi de ilk kez tecrübe ettim. Kitap Sepeti, Kitapyurdu ile aynı paketleme yöntemini kullanıyor, çok sevindim buna.

Yaban Kızı’nı birinci baskı olsun diye Penguen’den aldım. Berta Isla da Penguen’den. Baskısı yok maalesef. 100. Yıl serisinin ikinci kitabı da çıktı. Onu da ay sonuna doğru ya da şubatta sipariş vereceğim. Tarık Dursun kitapları YKY Göztepe’den. Malum %50 indirim vardı, sonuncular da benim kısmetimmiş.

Ayın geri kalanında muhtemelen sadece İş Kültür’den ciltli toplayacağım. Bir anda 40’a yakın kitap çıkması hiç iyi olmadı :man_facepalming:

29 Beğeni

Middlemarch, Bir Ada Hikayesi ve Beni Asla Bırakma, okuduklarım arasında. Çok güzel kitaplar :clap: Keyifli okumalar.

4 Beğeni

Kitapyurdu.

32 Beğeni

Tüh, zahmet olmuş.

Kesinlikle.

2 Beğeni

Maalesef herhangi bir fikrim yok açıkçası.

3 Beğeni

Kitapyurdu. Beş kitap 67₺ tuttu.

22 Beğeni

Kitapyurdu.

Sadri Ertem “Çıkrıklar Durunca” ve özellikle Ayhan Arif Oruç’un “Ankara’da Bir Macera” merak ettiğim, okumak istediğim kitaplardı.

Ankara’da Bir Macera kitabının ilk 35 sayfası yazarın edebiyatı ve yaşamından bahsediyor.

16 Beğeni

Harry Potter kitap serisinin kutusunu almak istiyorum. Önerdiğiniz bir yer var mı? Bu sene Samsun’da kitap fuarı olmayacakmış.(En azından şimdilik öyle gözüküyor) Trendyol’da 2 tane satıcı gördüm. Sigun Inc ve Felix Kitap. Bu iki satıcının herhangi birinden alan var mı, aldıysa nasıl gönderildi?

2 Beğeni