Şöyle son 2-3 ayda aldıklarımı paylaşayım dedim. Amazon’da stoklara girdikçe alıyorum. Onun dışında başka site kullanmadım neredeyse 1 senedir.
Diskdünya’da tek eksiğim Hasbüyü kaldı. O da bir türlü Amazon’dan denk getiremediğimden.
Fantasy Masterworks ve Sci-fi Masterworks serilerinden eksiklerimi de toplamaya başlayacağım. PKD’ler var sırada. Arada ilgilendiğim diğer konularla alakalı kitapları da gördükçe alıyorum.
Kitabist, BKM ve Babil kargolarım. Hepsi kısa sürede ve tertemiz geldi. Kitabist kargom aynı gün verildi. Paketleme gayet iyiydi ve 24 saat geçmeden teslim aldım. Sadece BKM’den aldığım Ciltli Orhan Veli’nin tüm sayfaları resimdeki gibi bomboş. Değişime göndermeyeceğim. Bu kalitede defteri bu paraya alamam normalde.
Paketleme yapan arkadaşların her kitaba bakma şansı olmaz sanırım. Arada oluyor baskı hatası. Memnun olmaktan ziyade değişimle uğraşmak istemedim 20 TL için. Ben de böyle bir defteri o fiyata alamam diye kendimi kandırıyorum biraz
Şaka gibi ama gerçek. n11 sitesinin Pegasus mağazasından Hyperion ve kargo masrafını karşılasın diye 2 kitap almıştım. Kargo masrafını karşılasın diye aldığım kitaplar geldi Hyperion gelmedi. Mağazaya eksik ürün gönderdiniz diye yazdım bakalım ne olacak. Bu arada Hyperion siparişi verip eline ulaşan var mı?