Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Şöyle son 2-3 ayda aldıklarımı paylaşayım dedim. Amazon’da stoklara girdikçe alıyorum. Onun dışında başka site kullanmadım neredeyse 1 senedir.

Diskdünya’da tek eksiğim Hasbüyü kaldı. O da bir türlü Amazon’dan denk getiremediğimden.

Fantasy Masterworks ve Sci-fi Masterworks serilerinden eksiklerimi de toplamaya başlayacağım. PKD’ler var sırada. Arada ilgilendiğim diğer konularla alakalı kitapları da gördükçe alıyorum.

Şurada da kedi terörünü göstermek istedim. :frowning:

30 Beğeni

Düşük bütçeli eganba alışverişim. Dedemin ayraçlarını koymuşlar çok sevindim :smiley:

33 Beğeni

Yapma yahu, sen alınca alasım geliyor.Neyse sağlık olsun.:grin:

1 Beğeni

Satın almadım ama doğum günü hediyelerim sayılır mı? :blush:

26 Beğeni

Ermeni soykırımının konularını paylaşabilir misin ?

2 Beğeni

Amazon ve dr alışverişim 2 gün içinde hepsi geldi

21 Beğeni

Kitabist alışverişim. Tertemiz elime ulaştılar.

30 Beğeni

Rick Riordanlar’ı koyduğum raf cıvır cıvır oldu, çok da güzel oldu.

28 Beğeni

Kitabist, BKM ve Babil kargolarım. Hepsi kısa sürede ve tertemiz geldi. Kitabist kargom aynı gün verildi. Paketleme gayet iyiydi ve 24 saat geçmeden teslim aldım. Sadece BKM’den aldığım Ciltli Orhan Veli’nin tüm sayfaları resimdeki gibi bomboş. Değişime göndermeyeceğim. Bu kalitede defteri bu paraya alamam normalde. :grin:

46 Beğeni

Ciddi misiniz? Post must be at least 20 characters

1 Beğeni

Hangi konuda? (20karakter)

1 Beğeni

Geceleri ayakta kalmak iyi değil vesselam…
Idefix’ten yeni siparişimizi geçtik.

13 Beğeni

Kitapların sayfalarının boş çıktığı konusunda.

1 Beğeni

Eğer özel Harry Potter kitabı değilse en alttaki foto, boş sayfalı kitabın (defterin) fotosu. :slight_smile:

3 Beğeni

Aynen, alttaki boş kitap sayfaları Orhan Veli Şiirler kitabı. Değişimle uğraşamam o yüzden defter olarak kullanacağım.

2 Beğeni

Açıkcası ilkte şaka sandım. Boş kitabı nasıl göndermişler acaba? Siz memnunsanız sorun yok.

1 Beğeni

Paketleme yapan arkadaşların her kitaba bakma şansı olmaz sanırım. Arada oluyor baskı hatası. Memnun olmaktan ziyade değişimle uğraşmak istemedim 20 TL için. Ben de böyle bir defteri o fiyata alamam diye kendimi kandırıyorum biraz :slight_smile:

2 Beğeni

Amazon’dan. Annem için bir USB bellek ve OTG dönüştürücü almam gerekti, hazır kod var kendime de birkaç tane kitap aldım.

21 Beğeni

Şaka gibi ama gerçek. n11 sitesinin Pegasus mağazasından Hyperion ve kargo masrafını karşılasın diye 2 kitap almıştım. Kargo masrafını karşılasın diye aldığım kitaplar geldi Hyperion gelmedi. Mağazaya eksik ürün gönderdiniz diye yazdım bakalım ne olacak. Bu arada Hyperion siparişi verip eline ulaşan var mı?

2 Beğeni

Hyperion gelemez çünkü 11’inde çıkıyor.

2 Beğeni