Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Hocam dörtlü set artık basılmayacak mı?

3 Beğeni

Vergilius’un Ölümü.

Merak ettim

2 Beğeni

Kidega’da stokta görünüyor ama uğraşmak istemiyorum. Başka zaman denk gelirse alırım, olmazsa olmaz değil benim için :slight_smile:

2 Beğeni

Bu tarz kitaplar maalesef kolay kolay baskı yapmıyor. Çok zor giden kitaplar ben bile toplayana kadar canım çıktı. Listemde idi biraz uzun sürdü lakin istediğim ölçülerde alabildim. Zaten oldu ki çıktı diye farz edelim bu kitaplar 100 liranın üstünde olur hele ki ciltlisi çıksa 300 lira bandında seyreder.

3 Beğeni

Hacimli olan giriş kitabı olarak basıldı idi. Üniversitlerde ders kitabı olarak görülüyordu. Çok alt düzey olmasada üniversite öğrencileri için makul düzeyde. Lakin bu kadar hacimli olması bana göre gerekmiyor. İnsanin ister istemez gözünü korkutuyor. Esasında bu kitabı bastıktan sonra 4 ciltli haricinde Felsefe tarihi muhtasar olarak basılanilirdi nacizane…Konuya döner isek, sonrasında diğer dörtlü seri biraz daha güncellenerek kendi ölçülerinde yani tek kitap olarak ve dönemini gözeterek çıktı. Bilindik sitelerde 100 liranın üzerinde az da olsa Felsefe tarihi satılıyor.

2 Beğeni

Ben 2-3 ay önce Felsefe Tarihi kitabını 50 TL’ye Amazon’dan almıştım. Kitabın yazısı biraz küçük ama içeriği çok dolu doluydu. Diğer kitapları okumayı şimdilik düşünmüyorum. Teşekkür ederim.

3 Beğeni

Bkm’den Pokus kampanyası + 10 liralık çek ile Faust özel baskıyı almış bulundum. 150 liraya gelmiş oldu.

3 Beğeni

Fiziki kart mı var sizde yoksa sanal kart mı?

1 Beğeni

Sanal kart oluşturdum hemen hocam, uygulama üzerinden.

2 Beğeni

Ben uygulama üzerinden hesap oluşturdum ama ayrıca bir üyelik falan gerekiyor mu acaba? %25 şu an için çok iyi bir oran çünkü. :sweat_smile:

2 Beğeni

Hayır hocam gerekmiyor.

2 Beğeni

Teşekkür ederim, o zaman ben de oradan alışveriş yapayım, en azından Papara başka bir siteyle anlaşana kadar. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Bugün ki kitap alışverişim.Şirinyer forbes teki kitapçı yavuz’a ilgi alakası sohpeti ve yaptığı indirim için teşekkür ederim.

21 Beğeni

Son zamanlarda aldığım kitaplar.

46 Beğeni

Malazan ciltli almayacağımı söylemiştim ama bir hafta dayanabildim. N11’de İdefix mağazasında %40 indirim ve Türk Telekom ile 125/25 indirim kuponu olunca, bir de kart puanı olunca bu iki kitap 90 liraya geldi.

40 Beğeni

Altı saat ders, Ankara ayazında bahçe nöbeti, üstüne de iki saat toplantıdan sonra…
iyi ki geldiler.

38 Beğeni

Bugün Malazan hiç aklımda yoktu, kitapçıya da bu kitap için gitmemiştim ama nasıl olduysa almış bulundum. Forum bilincime subliminal oyunlar yaptı sanırım :grimacing: Neyse umarım severim :sweat_smile:

41 Beğeni

Okumayacağım diyenden korkacaksın bu devirde. :slight_smile:

9 Beğeni

Farkına varmadan zihnimi yıkamışsınız forumca, ne yapayım :joy: Konusunu bile bilmiyorum umarım atmosfer karanlıktır biraz :smiley:

2 Beğeni

Bir kralın Ay Bahçesi adı verdiği saray bahçelerinde zaman geçirmekten keyif alan 3 çocuğun masalsı hikayesi. Çok seveceğine eminim. :slight_smile:

12 Beğeni