Yitiklere hoş geldim, sefa geldim o zaman
Kitapçılardan telifsiz eserler (malum fiyatlar) dışında kitap alabilenler kalmış mı?
Kayıp Rıhtım Öykü Antolojisi için gitmiştim, diğer 2 kitap özellikle Malazan bana da sürpriz oldu
Bu arada kitapçıyı gezerken Can Yayınlarının bazı kitaplarını gördüm de onlar nasıl etiket öyle, acayip uçmuş.
Zengin olmalısınız bu kitapları kitapçıdan satın almak
Nadiren internet dışı kaçamaklar yaparım ben. Bu kaçamaktaki sebebim Kayıp Rıhtım Öykü Antolojisi kitabını almaktı ama Malazan aklımda yokken orada gelişti, büyük olasılıkla almadan çıkabilseydim daha almazdım
İthaki size Malazan hasılatının çeyreğini vermezse yedikleri içtikleri helal olmaz.
Benim ciltli malazanımdan ayraç çıkmadı. Ayıp valla o kadar para verdim.
Benimki gönüllülük esasına dayanıyor. Burada biz bizeyiz, 3-5 kişiye sevdirebilirsem ne mutlu.
- dönem kurul toplantısı, bilen bilir ne çilelidir:) İyi okumalar
Hocam 3-5 kişiden fazladır ya. Ben bile konusunu falan bilmeden aldım. Sizin anlatımınız ikna etti beni🙂. Açıkçası etkinlik bittiğinde de unutulmaz bi’ etkinlik olacak bence. Ayrıca yaptığınız çekilişte çok güzel bı’ davranıştı. Hem sizin hem katkı verenlerin kesesi bol olsun.
Yalnız artık dayanmak daha da zor. Etkinlik gününü iple çekiyorum. Okumaya başlayan arkadaşlar zorluyor beni
Yalnız değilmişim
Hepsiburada tıkla kazan ile 4.75’e gelen kitabım :)) Orwell kitaplarını Can’dan aldım ama bu kitap onlarda henüz yok. İthaki’den yana şansımı kullandım.
Hiç çözüme kavuşmayacak sorunların saatlerce gündem yapılması… Teşekkürler😅
Banka hesabına götür yatır bu kitabı. Can böyle zam yemeye devam ederse ilerde çok değerlenir
Nadiren değil de keşke sık sık yapabilsek bende yapardım arada ama geçenlerde baktım kitap fiyatlarına artık böyle bir hobim olmadığına karar verdim
Hocam Deathhouse Gates’in o basımının okurken yırtılması bir meme haline gelmiş durumda hahah.
Vaktiyle benim aldığım ikinci el kopya da yırtık gelmişti.