Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Şu olay da sık yaşanıyor mu? :slight_smile:

“Deadhouse Gates kopyam 30 sayfalığına Stephen King’e geçti.”

image

https://www.reddit.com/r/Malazan/comments/l4xjqp/my_deadhouse_gates_switches_to_stephen_king_for/

6 Beğeni

Kitapçıya girip gezince almadan çıkılmıyor ya da ben beceremiyorum :grin: Etiket fiyatları böyle uçmaya devam ederse yakında internetteki indirimlerinde bir anlamı kalmayacak.

4 Beğeni

Kitapçıdan kitapsız çıkmak gerçekten çok zor :smiley:. Kesinlikle haklısınız, indirimlerde kitap kaçırmamaya çalışıyorum zaman geçtikçe zam gelmeye devam ediyor.

1 Beğeni

Ben de o kadar gezdik ayıp olur diye bir kitap alıyorum. Bu kitapçının elektriği suyu, işçilik maliyetleri ve kiraları var diyorum. Sırf gezdiğim için borçlu hissediyorum kendimi.
Ataşehir Watergarden Avm var. Orada galiba en büyük Penguen kitabevi var. Girince 2 saat kalıyorum en az. Bir kitap ve kahve alıyorum ki borçlu hissetmiyim kendimi.

7 Beğeni

Ben de girdim mi 1.5 saat rahat kalıyorum. Ayakta bütün rafları gezerek bakıyorum, 2-3 tur daha atıyorum, bir bakıyorum 1.5 saat durmuşum :grin: Huzur veriyor, rahatlatıyor ama etiket fiyatlarına bakmazsan :smiley:

4 Beğeni

Ben D&R’e girip geziyorum, kitaplara bakıyorum, inceliyorum. Ama birşey alıp çıkarsam kendimi kötü hissederim,o yüzden almıyorum kesinlikle. :joy:

4 Beğeni

Benim imzalı seri Tor baskı ve geldiği zaman yaşadığım hayal kırıklığını artık biliyorsun. Bende Bantam baskı da var, o gene bir tık iyi. Tor baskı rezalet, insan insana bu eziyeti yapmaz.

22 Beğeni

İdefix siparişim bugün geldi. Philip Kerr-Sessiz Alev’deki küçük sararma dışında kitaplar tertemiz, pırıl pırıl. Haşhaş Savaşı’nı İlknokta’dan almamıştım, kitap övülünce İdefix’ten sipariş verdim, hem daha ucuza gelmiş oldu. Nasıl olmuşsa PKD’nin Sokaktan Gelen Sesler kitabını daha önce almayı unutmuşum, Ubik’le beraber onu da sipariş verdim. Yine Martin’in Uzay Gezgini Tuf ve Andrea Camilleri’nin Yemek Hırsızı kitapları sipariş listemin olmazsa olmazlarıydı. Kitaplar kodlar sayesinde çok uygun fiyata geldi.

41 Beğeni

İmzanın Tor baskısında bulunması talihsiz olmuş. Sen birkaç kere paperback baskılardan yakınmıştın sanki, ama 2,5 €’ya görünce iki kere düşünmeden alıverdim. Olsun. :slight_smile:

2 Beğeni

Düz Paperback gene kurtarıyor. Bunlar mass market olanlar. Hem küçük hem kalitesiz.

Kindle’dan okuyacaksan ve kütüphanede dursun dersen gayet uygun ama bunu okumak cidden problem. Dipteki kelimeleri okumak için iyice açmak lazım, bu sefer de yırtılacak diye korkuyor insan.

3 Beğeni

Ciltli Malazan’ı da alayım mı almayayım mı falan filan derken aldım :expressionless: pişman mıyım hayır :joy:

15 Beğeni

Fantastik yazarlar, fantastik yazarları desteklemeyecekse kim destekleyecek… Keyifli okumalar. :slight_smile:

4 Beğeni

Teşekkür ederim :pray: evet aynen dediğiniz gibi alıp okumalı, destek olmayız.
Sadece iyi okumalar dileğiniz için değil, Malazan’ı çok insana burada tanıtıp okuyucularda merak ve beklenti yarattığınız için de teşekkür ederim. Hiç de azımsanmayacak bir sayı sizin sayenizde bu seri ile tanışacak.
Umarım benim yazdıklarım da bir gün böyle ilgiyle merakla okunacak kadar iyi olur ve başlık başlık böyle tartışıldığını görürüm :blush:

2 Beğeni

Ketebe Yayınlarından ilk kitaplarım Karanlık serisi ve Usta yönetmen Akira Kurosowa’nin biyografisini de sepete ekleyerek kitaplarımı sapasağlam bir şekilde ulaştı. Ayrıca hediye olarak ondan fazla ayraç, ufak bir fasikül, kartondan Cengiz Aytmatov ile ilgili bilgilendirici konulmuş… Sepette ilk kayıttan dolayı %5 indirim yapmışlardı.

26 Beğeni

Amazon’da stoklara girince dayanamayıp ben de aldım.

33 Beğeni

Zaten niye dayanmaya çalıştın ki? :smiling_imp: Keyifli okumalar. :slight_smile:

2 Beğeni

Bu ay başka kitapları okumayı düşünüyordum, o yüzden almayı erteliyordum. Elimdeki kitap bitince hemen okumaya başlayacağım.

1 Beğeni

@keltmuzoso Sana sözüm vardı alıp başlayacağım diye, sözümü tutmuş oldum. Biraz geç oldu ama olsun. :smiley:

Kitapları BKM’den aldım. İnanılmaz ama iki gün içinde elime ulaştı ve çok az hasarlı geldi. Onu da elimle kendim düzelttim. :slight_smile:

24 Beğeni

BKM siparişim geldi, inanılır gibi değil ama paketleme yine çok iyiydi kitaplar hasarsız geldi. :laughing:

45 Beğeni

Bir Haşhaş Savaşı’na bir de Malazan’a inatla ben de direniyorum çünkü fantastiği sevsem de beğeni eşiğim hayli yüksek. Birkaç kişi okuyacak, bu kişiler normalde fantastik düşkünü olmasa bile kitabı çok beğenecek ve yorum yapacak, ben o yorumları görüp alsam mı diye düşüneceğim falan filan :slight_smile:

2 Beğeni