Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Aynı durum bende Moby dick için geçerli :smiley:

1 Beğeni

Söyleyene bak. :slight_smile: Şehir şehir kitapçı - sahaf geziyor. :slight_smile:

2 Beğeni

Ben o sahafları ucuz kitap bulur muyum diye geziyorum bi kere.

Ay sonunda sefer var hadi rastgele :smile:

2 Beğeni

Bu sitede her bir dergisinin içeriği var. Buradan hepsine bakabilirsiniz :slight_smile: .

1 Beğeni

Son 2 aylık alışveriş. The empire of the vampire okuyacağım ilk jay k. kitabı olacak sanırım. Baskısına bayıldım.

30 Beğeni

Yine nadir Sahaftan iki farklı eser. Yakın tarihi iyi anlayabilmiş birisi Cemal Koçak hocanın İnönü serisi. Diğeri ise yine tarihimizde çok önemli bir yer tutan Osmanlı tarihini son dönemlerine iyi anlatmış ve ışık tutmuş Bedri Gencer hocanın eseri. İkisini de çok makul fiyatlara aldım…

19 Beğeni

Burton & Swinburne kitaplarını buldum sahafta :slight_smile: 19. yy. Victoria döneminde Richard Francis Burton ve Algernon Charles Swinburne 'ün maceralarını konu alan Steampunk türünde bir seri. Sanırım PKD ödülleri falan da var.

İlk iki kitap olan The Strange Affair of Spring-Heeled Jack ve The Curious Case of the Clockwork Man, 6.45 :face_vomiting: tarafından Yaylı Bacak Jack ve Kurmalı Adam isimleri ile çevrilmiş.

Ciltli olanlar 15 TL karton kapaklılar 10 TL idi. Hepsine 50 TL verdim. Malesef 6.45 :face_vomiting: İlk kitaba 110 TL ikinci kitaba 95 TL etiket fiyatı koymuş.

32 Beğeni

Bu seriyi çok beklemiştim. Ve final.

46 Beğeni

Çok güzel yorumları var bu kitabın. Okuyunca yorumlarsanız sevinirim.

3 Beğeni

Üstteki iki tanesi @alper’in yüzünden.

32 Beğeni

Sahaf alışverişim.

21 Beğeni

Ailemden bir kitap alışverişi katkısı gelince İdefix’den PICODI25IDE kodu ile böyle İthaki yenileri alışverişi yaptım. Aslında Malazan’ı Kidega’dan almıştım ama ek indirim kod vs ile burada daha uyguna geliyordu hem de ailem aldığından orayı iptal ettim :joy: .
Katilbot serisinin diğer kitaplarını da Dolap’tan almıştım bugün geldi. Bu ay başlarım sanırım.

23 Beğeni

Elbette okuduğum zaman yorumlarım​:grin::+1:t2:

1 Beğeni

Kalem Ajans’ın üniversite öğrencileri için düzenlediği “Edebiyat Sponsorluğu” çekilişini kazanan 20 kişiden biri olmuştum. Bunun üzerine bu kitapları gönderdiler. Yanlış anlamadıysam her ay bir tanesini okuyup daha sonra Zoom üzerinden diğer kazananlarla ve çeşitli konuklarla hem okuduğumuz kitap hakkında hem de genel olarak kitaplar ve yayıncılık sektörü hakkında konuşacağız. Bu arada bu çekilişi buradan mı görüp katılmıştım yoksa sosyal medyadan mı görmüştüm hiç hatırlamıyorum, eğer bir forumdaş aracılığıyla haberdar olduysam buradan teşekkür etmiş olayım. :slightly_smiling_face:

Çoğu hakkında fikrim yok ama araştırdığım kadarıyla hepsi okumaya değer kitaplar. Genellikle okumayı tercih ettiğim çizginin dışında olsalar da arada farklı kitaplar denemenin iyi geleceğini düşünüyorum. Bu arada özellikle kendi bastıkları dört kitabın kağıt kalitesi gözlerimi yaşarttı, uzun zamandır bu kadar kalın kitap yaprağı çevirmemiştim… En alttaki iki kitabın da oldukça kaliteli ciltleri var. :slightly_smiling_face:

(Bu arada fotoğraf paylaşamadığımı belirtmiştim, bu fotoğrafı da yüklemek için bayağı uğraşmak zorunda kaldım. Kalitesini epey bir düşürmem gerekti. :sweat_smile:)

16 Beğeni

Ben henüz almadım, İthaki yüzde 50 indirimi bekliyorum.

Ben de niye aldım bilmiyorum. Birine hediye ederim belki.

1 Beğeni

İthaki standartımız artık yüzde 50 oldu. :slight_smile: Yüzde 50 olana kadar bekliyorum.

6 Beğeni

Kodu kullanamıyorum. 250 TL limit ile de denedim üstelik.

2 Beğeni

PICODI25IDE şeklinde denerseniz olacaktır.

1 Beğeni

Ben de sizlerin yüzünden almam dediğim Malazan kitabını aldım. Gıkım çıkmadı hem de direkt etiket fiyatından aldım. @alper başkanı yedirmeyiz :joy:

1 Beğeni