Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Alper başkanı niye yedirelim, Alper başkan kraker mi? :slight_smile:

Ben seriyi toplarım diye aldım (aklımda vardı) ama fikir değiştirebilirim. Değiştirirsem de birine hediye ederim demek istedim aslında.

3 Beğeni

Bir ben almadım ve almayacağım Malazan’ı sanırım.En azından bir 5 kitabının çıkmasını bekleyeceğim.

Ben de şöyle bir sepet oluşturup aldım. Hazır daha çok zamlanmamışken almakta fayda var. Yoksa kitap alamayacağız bu gidişle.

Malazan’ı çok beğendiğim için ciltli olarak da aldım. Seri olduğu için de mutlaka kitaplığımda olmalıydı.

20 Beğeni

Polisiye ise okuduktan sonra görüş bildirebilirsen ilerde ben de almayı düşünebilirim.

@SJack bırak peşimi :sob: :laughing:

2 Beğeni

Evet ben eksik yazmışım :woman_facepalming::woman_facepalming:.PICODI25IDE olacak @Erdal_01 hocamın dediği gibi.

1 Beğeni

:grimacing:

68 Beğeni

İlk görüşte kitaplar uçuyor sandım, sıfır şaka. :joy:

3 Beğeni

Bilgisayardan girip düzelttirecek kadar saçma gözüküyordu cidden :smiley:

1 Beğeni

Vay be, ayda birkaç alışverişten aylar sonra tek bir alışverişe düşmek de varmış kaderde.

Son alışverişten beri evdeki stoktan okuyorum, aslında kitap alma niyetim de yoktu ama sevgililer günü hediyesi olarak geçirdiğimiz her yılı temsilen bir kitap seçmem istenince uzun zamandır aklımda olan kitapları aradan çıkartmak istedim. Lolita, Soğukkanlılıkla, Bul Beni, Adınla Çağır Beni, Kitap Aşkı, Oliver Twist ve Profilci ‘nöbet çıkışı :blush:’ gelmese de hediye gelenler. Diğer kitaplar da babamın BKM sepetini kupon kullanabileceğim bir tutara ulaştırmak için gözüme çarpanlardan eklediğim kitaplar.

image

Ay Bahçeleri ve İthaki’nin Gölge Serisi’ndeki kitaplarda aklım kaldı ama mecburen onlar için başka bir hediye dönemini bekleyeceğim. :expressionless:

27 Beğeni

İdefix sepette ekstra indirimi bitmeden bende Malazan alayım dedim. Baloncuklu poşet içinde sağlam geldi. Sonra nereden aklıma geldiyse Ulysses’i de sepete atıverdim.:sweat_smile:
Bu ay Herman Broch ve Robert Musil okuyunca sanırım James Joyce okumadan olmaz diye düşündüm o an ama bu kadar hacimli bir kitap olunca bir iki ayda ancak bitirebilirim sanırım.

30 Beğeni

Middlesex uzun süredir en sevdiğim kitap,umarım siz de beğenirsiniz elimde olsa herkese okutturacağım bir eser :heart:

5 Beğeni

İletişim kendi sitesi, Kitapyurdu, N11 Epsilon alışverişim. Herhangi bir sorun yaşamadım, özellikle İletişim’den çok memnun kaldım.

50 Beğeni

Alırım Last Of Us’dan bi dal örnek sayfalar.

1 Beğeni

Buyrun.

9 Beğeni

Nedense Ulysses’i ciltli diye hatırlıyordum ince kapak olduğunu görünce şaşırdım.Sizce sırt ve kağıt kalitesi nasıl?

@Ufuk Kitapları çok düzel dizmişsin, fotoğrafa bakıp bakıp duruyorum.Şimdiden iyi okumalar. :grin:

1 Beğeni

Last of Us’ın çizgi romanı mı varmış? Bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.

1 Beğeni

Hece Dergisi Dostoyevski Özel Sayısı. 2 cilt 1230 sayfa

Hece Dergisi Dostoyevski Özel Sayısı İçindekiler.

19 Beğeni

Hocam ne kadara aldın sorması ayıp ve nereden aldın acaba?

İdefix’ten aldım. Bana maliyeti indirim + sepet indirimi + 20 TL kod ile 173.35 TL oldu.

1 Beğeni

Tamam eyvallah hocam, oraya bakmak aklıma gelmedi. BKM ve Kitapsepeti’ne bakmıştım. Orada da bulamamıştım, sadece kendi sitesinde var sanıyordum.

1 Beğeni