Haşhaş savaşını beğenebilirler ama malazan konusunda sizin daha çok insiyatif almanız gerekecek diye düşünüyorum. Umarım yanılırım ama fantastik sevmeyen bir insan Malazan’a pek şans vermeyecek gibi hissediyorum. Dolayısıyla aradığınız yorumları bulamayabilirsiniz.
Bu işin belirli bir standardı yok maalesef. Fantastik sevip de bu seriyi beğenmeyen çokça kişi var mesela. Ya da fantastikle çok alakası olmayıp, en zayıf olan ilk kitabı bile çok seven okurlar da (örnek: @SJack) var.
İş tamamen yazarın sundukları ile beklentilerinizin örtüşmesiyle ilgili. Türe aşinaysanız veya seviyorsanız, şans vermemek için bir sebep görmüyorum.
Haşhaş Savaşı’nı okuyorum(son 30 sayfam kaldı). Akıcı, okuru yormayan anlatıma sahip. Özgünlüğü pek yok. Karakterler çoğu fantastik kitapta karşılaştığımız tiplerden. Yazdıklarımdan kötü olduğu anlaşılmasın. Hikaye biraz klişe ama okurken çok keyif aldım.Yoğunluktan dolayı 1 haftada bitirebildim(bugün biter). Ama 3 günde bitirilebilir. Dövüş ve savaş sahneleri çok güzeldi. Okurken kafamda sahneleri yaşadım(3.kısım vahşice ve harikaydı). Ben çok sevdim. Siz sever misiniz? Bilemedim. Benim beğeni eşiğim düşük.
Yanıldın. Pek fantastik ağırlıklı okumuyorum ben ama almış bulundum Beğenmezsem gelirim buraya hepinizi linçlerim nedir yani
Haşhaş savaşı çok kanlı, vahşetli diyorlar sanırım onu da alacağım bir ara
Daha yanılıp tanımladığım belli değil ama umarım yanılırım.
Üstüme fazla gelirseniz de kaçarım.
Son 1.5 haftadır aldıklarım.Ephesus normalde Wattpad kitapları bastığı için genel olarak pek sevmem ama Kış Masalı baskısı cidden güzel olmuş.Masaldan Öte Melete tekrar alım,kuzen benden habersiz almış.Ajın 16’yı bu kadar hasarlı getirdiği için İdefix ayrı sevgimi kazandı bu arada.
Merhabalar, Faust u kaça aldınız bilmiyorum ama bu fahiş fiyatlar karşısında biz okurlar olarak birlikte olmak isterdim.
Geç olsun güç olmasın, keyifli okumalar.
BKM kitap kodu ve Pokus sayesinde yanlış hatırlamıyorsam 136 tlye aldım diye hatırlıyorum.Sizin gibi 240 tlye almayı düşünmüyordum ama bu fiyatı görünce kaçırmam mümkün olamazdı.
@Erdo Özel Hayatın Tarihi setini birkaç yıllığına ödünç çalabilir miyim?
Maalesef bankanın kiralık kasasına koydum az önce.
Başlıkta Günday gördükçe mutlu oluyorum.
Oldboylar Eganba’dan, Hece özel sayılar Nadir’den. Tekli ve kısa seriler dışında daha mangaya girmeyi düşünmüyorum. Hatta onları da yakın zamanda almam. Ama en azından Oldboy tamamlansın istedim. Dergilerin durumu fena değil ama yeni gibi yazmalarını gerektirecek kadar iyi de değil bence. Yine de iki kargo da kısa sürede geldi.
Ne paralar var be, kesene bereket
Krizin teğet geçtiği kullanıcılarda bugün
@yates232 aynen ya. Bizim çenemizi yorar ancak
Ben kaç zamandır büyük umutları ciltli alabilecek miyim diye istihareye yatıyorum. Ulan diyorum 1/3 fiyata git can klasiklerden al. Ne müsrifsin falan.
Hayat işte.
Hece’nin içeriklerini paylaşma şansınız var mı?