Zaman Hırsızı ne zaman satışa çıktı?
Dün satışa çıkmış, ne zamandır bekliyorduk
İçim gitti fotoğrafları görünce, keşke bizde de böyle yayınlanabilseydi.
Bu resimlendirilmiş versiyonu, bu çizimler internetten wallpaper şeklinde yüksek çözünürlükte bulunabiliyor. Delidolu güzel basıyor ama kapaklardaki detayları silip kapağın içine renk tonu oynanmış şekilde basıyor, neden böyle yaptığını bilmiyorum ama sevmiyorum. Ön ve arkakapak yekpare şekilde kesilmeden basılmalıydı.
Zaman hırsızı çıkmış mıydı ya
Nereden aldınız acaba?
Tudem Alsancak’tan aldım. Dün gelmiş, haftaya tüm kitapçılarda olur sanırım.
Anladm teşekkür ederim iyi okumalar. Diskdünya kırmızı çizgimiz çıktıysa aynı saniye almasam uyuyamıyorum da
Buraya bakmak hiç aklıma gelmemişti ya, tudemle delidolu bağlantısı aklımdan çıkmış. Bende alayım bir ara buradan . Satışları etiket fiyatı mıdır burada? İskontolu mu satıyorlar yoksa?
Bütün yayınevleri zamları peş peşe sıralarken Akılçelen’in eski fiyatlarını koruması kitapseverler için büyük bir hizmet. Hepsi amazondan 120 liraya geldi.
Alfa sitesinde baskı bitmeden satışa açmıyor. O yüzden hazırdır kitaplar. Ön sipariş tarihinden önce dgönderimi başlıyorlar.
Bilgi için çok teşekkür ederim. Bilseydim daha önce sipariş ederdim
Kitapseç siparişim. Asıl benim canımı sıkan, MNG kargonun üç tane Bkm siparişimi getirip hiçbir şekilde bana ulaşmayıp kargolarımı geri yollaması oldu.
Ne bir SMS var, ne bir arama var. Bugün sabah benim kargolarım nerede diye bakayım dedim. Perşembe günü gelmiş üçü de. Ve bu sabah geri iadeye yollanmış. Kapıda ödeme seçeneği yapıyorum hep, kitapları görüp ödüyorum. Zamanında çok canım yandı iadeler konusunda.
Yarın Faust özel baskı geliyor, o gelmek zorunda Pokus üzerinden nakit ödedim.
Valla canım çok sıkıldı. BKM’ ye mail attım bakalım, geri yollasınlar. Onlar da mağdur oldu, ama benlik değil.
idefix sipariş teslimatının, Sevgililer Günü’ne denk gelmesi güzel oldu. Eşimi sevindirmiş olacağım.
Emrah Serbes okumam, istek üzerine aldım. Köpek Adam’ı da oğluma aldım.