Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bkm alışverişim. Pokus + kupon ile alınca 120 tl civarına gelmiş oldular

38 Beğeni

Zaman Hırsızı ne zaman satışa çıktı?

Uzun zamandır takibimdeydi 57 liraya düşünce bu sabah aldım ve az önce teslim edildi, amazon.

39 Beğeni

Dün satışa çıkmış, ne zamandır bekliyorduk :blush:

1 Beğeni

Kitapyurdu Yordam kampanyasından alınanlar

35 Beğeni

İçim gitti fotoğrafları görünce, keşke bizde de böyle yayınlanabilseydi.

Bu resimlendirilmiş versiyonu, bu çizimler internetten wallpaper şeklinde yüksek çözünürlükte bulunabiliyor. Delidolu güzel basıyor ama kapaklardaki detayları silip kapağın içine renk tonu oynanmış şekilde basıyor, neden böyle yaptığını bilmiyorum ama sevmiyorum. Ön ve arkakapak yekpare şekilde kesilmeden basılmalıydı.

2 Beğeni

Zaman hırsızı çıkmış mıydı ya :expressionless:
Nereden aldınız acaba?

1 Beğeni

Tudem Alsancak’tan aldım. Dün gelmiş, haftaya tüm kitapçılarda olur sanırım.

2 Beğeni

Anladm :grin: teşekkür ederim iyi okumalar. Diskdünya kırmızı çizgimiz çıktıysa aynı saniye almasam uyuyamıyorum da

1 Beğeni

Hepsi amazon’dan.

26 Beğeni

BKM

34 Beğeni

Buraya bakmak hiç aklıma gelmemişti ya, tudemle delidolu bağlantısı aklımdan çıkmış. Bende alayım bir ara buradan :grinning_face_with_smiling_eyes:. Satışları etiket fiyatı mıdır burada? İskontolu mu satıyorlar yoksa?

Bütün yayınevleri zamları peş peşe sıralarken Akılçelen’in eski fiyatlarını koruması kitapseverler için büyük bir hizmet. Hepsi amazondan 120 liraya geldi.

18 Beğeni

Hani Tiamat 16 şubatta çıkıyordu? Acaba Alfa’nın sitesinde sistemsel bir hata mı var?

2 Beğeni

Alfa sitesinde baskı bitmeden satışa açmıyor. O yüzden hazırdır kitaplar. Ön sipariş tarihinden önce dgönderimi başlıyorlar.

2 Beğeni

Bilgi için çok teşekkür ederim. Bilseydim daha önce sipariş ederdim :slight_smile:

Kitapseç siparişim. Asıl benim canımı sıkan, MNG kargonun üç tane Bkm siparişimi getirip hiçbir şekilde bana ulaşmayıp kargolarımı geri yollaması oldu.

Ne bir SMS var, ne bir arama var. Bugün sabah benim kargolarım nerede diye bakayım dedim. Perşembe günü gelmiş üçü de. Ve bu sabah geri iadeye yollanmış. Kapıda ödeme seçeneği yapıyorum hep, kitapları görüp ödüyorum. Zamanında çok canım yandı iadeler konusunda.

Yarın Faust özel baskı geliyor, o gelmek zorunda Pokus üzerinden nakit ödedim.

Valla canım çok sıkıldı. BKM’ ye mail attım bakalım, geri yollasınlar. Onlar da mağdur oldu, ama benlik değil.

23 Beğeni

idefix sipariş teslimatının, Sevgililer Günü’ne denk gelmesi güzel oldu. Eşimi sevindirmiş olacağım.
Emrah Serbes okumam, istek üzerine aldım. Köpek Adam’ı da oğluma aldım.

36 Beğeni

Ciltli baskısını ücretine göre fiziksel olarak kalitesiz buldum. Alfa beni şaşırtmıyor.İçerik olarak yky seti ile kıyaslamak isterdim.Yky de görsellerle desteklenmiş bir anlatım vardı diye anımsıyorum lakin bu alfa edisyonunda onu pek göremedim.

26 Beğeni