Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Ciltli halini görmedim bildiğim kadarıyla Kazım Taşkent serisinden basılıyordu daha önce. Şöyle iki fotoğrafta atayım. Kağıt kalitesi çok iyi bence klasik Yky. Cilt öyle kolay kolay ayrılacak gibi değil. Orta sayfaları açınca ses falan gelmiyor.

2 Beğeni

Bu çizgi roman oyunla aynı mı? Yoksa farklı bir hikayeye mi sahip?

1 Beğeni

:slight_smile: Teşekkür ederim.

@SherlockHolmes arka kapak yazısından anladığım aynı dünyada geçen farklı bir hikaye, içeriğe de baktım farklı bir macera gibi görünüyor.

2 Beğeni

Burada kitap paylaşımlarınızı görünce çok seviniyorum. Şahsen belli bir süre hepsiburada tıkla kazan ve amazon indirimleri dışında kitap alabileceğimi sanmıyorum. Tıkla kazanla 57 kuruşa gelen kitaplar…

21 Beğeni

Amazon.

Aslında 2-3 gün önce teslim edilmişti benim elime yeni geçti.

33 Beğeni

Forumda bir arkadaşın paylaşımı sayesinde haberim oldu kitaptan.Dayanamadım aldım :slight_smile:

26 Beğeni

Ya ciltli Özel Hayatın Tarihi’ni alacaktım ya da bunu. Tercihimi İnalcık Hoca’dan yana kullandım.

45 Beğeni

Sol taraf bkm kitap sağ taraf ilk nokta. Alttaki asteriksler dolap uygulamasından.

42 Beğeni

İçindekiler kısmındaki başlığı görünce merak ettim. Acaba edebi eserleri kronolojik olarak mı sıralanmış? Bilgi verir misiniz? Ya da bir fotoğraf paylaşabilir misiniz?

2 Beğeni

Çek Kazan’ın yaptığı çekilişten 30 TL D&R kazandım. Hazır Jaguar Kitap’ta %40 indirim varken Prospero serisinden merak ettiklerimi aldım.

5 Beğeni

Evet. Bu şekilde kronolojik olarak sıralanmış.

2 Beğeni

Ben bugün gaza gelip uzun zaman sonra bir satın alma yaptım ve tadım çok kaçık. Bu fiyatlardan sonra bir kaç seriye devam etmeme kararı aldım.

Diğer yandan Tiamat için çok heyecanlıyım. Almaya elin gitmiyordu ama Puslu Kıtalar Atlası’nı eklemiş bulundum.

Bir daha ne zaman elim gider de tekrar alışveriş yaparım bilmiyorum açıkçası. Şimdi ayın 20’sini beklemek kaldı geriye

13 Beğeni

Puslu Kıtalar Atlası (ÇR) fiyatı ne hale gelmiş. 3 sene önce İletişim onu fuarlarda 20-25 TL’ye ederinin altında kampanyalı satmaya çalışıyordu.

1 Beğeni

O eski baskı kuşe kağıt mıydı?

Yazmıyor ama bu ciltli baskı muhtemelen. Karton tükendi ve yeni baskı yapmadı.

@alper ben de bir dönem vardı, hatırlamıyorum tam ama kalın kitap kağıdıydı eski baskı sanki.

1 Beğeni

Ben de öyle hatırlıyorum, yeni baskı ciltli ve kuşe kağıt diye okumuştum, o nedenle sorayım dedim.

1 Beğeni

23 Beğeni

PKA çizgi romanı 2 yıl önce beşiktaş çarşıdaki mephistoda 10 liraya satılıyordu, dışarıdaki stantta. 15-20 tane vardı alan da olmuyordu pek.

1 Beğeni

Evet karton kapak ve kuşe değildi diye hatırlıyorum, bu baskı ciltli ve kuşe kağıtsa daha anlaşılabilir tabi. @alper

2 Beğeni

Hatırlıyorum öğrenci olduğum için o dönem hep ertelemiştim. Sonra da baskısı bulunmadı zaten.

@fox deşmeyin yaramı. Ciltlisi de 30-40 lira civarıdı en fazla ama Türkiye’de beklemek zarar etmek anlamına geliyor maalesef.

İhsan Oktay Anar setini 78 liraya almıştım yaklaşık 3 sene önce şimdi 160 sayfa olan Tiamat’ın ciltlisinin etiket fiyatı neredeyse o kadar

1 Beğeni