Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Evet bu baskıda görseller yok. Tam net hatırlamıyorum ama mealen şöyle bir şey denmişti kitaplar çıkmadan önce.

Yurtdışı yayıncı yeni baskılarında görsellerin telifini almaya devam etmemiş, yeni baskıları görsel olmadan basmışlar ve bu nedenle kendilerinin de öyle basmak durumunda oldugu gibi bir şeyler demişti.

3 Beğeni

Şömizlerin böyle alttan ve üstten kırılması beni deli ediyor :slight_smile:

3 Beğeni

Lovecraft’tan örnek sayfa atabilir misiniz zahmet olmazsa? Çok merak ediyorum ama fiyatından ötürü kararsızım. :slightly_smiling_face:

Kitapyurdu, Amazon, Hepsiburada. Tekinsiz Kadınlar Tıkla Kazan 150/50 indirimi ile alabileceğim en iyi fiyata geldi sanırım.

41 Beğeni

Şömizsiz bunlar hocam. Standart, dandik alfa cilt kaplaması hepsi bu. :man_shrugging:

1 Beğeni

Ben de kararsız kalmıştım ama aldığıma pişman olmadım.

5 Beğeni

Evet YKY baskılarında görseller mevcut. Alınamadı. Alfa’lık bir durum yok gerçekten.

Çok teşekkür ederim. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Resmen ellerimde tutuyorum. İlk defa bir kitabın orijinal baskılarından birini aldım. İndirimi haber verdiği için @Leingrad a teşekkürler. Umarım serinin diğer kitapları da indirime girer de alabilirim. Sanırım tüm kitapların bu kapaklarla tek cilt halleri var ama mesela ikinci kitabın tek cilt halini stokta bulamadım. Alırsam iki cilt halinde de almam.

27 Beğeni

33 Beğeni

Arkadaşlar Halil İnalcık Hocanın Devleti Aliyye’sinin 5 ciltlik özel baskısını aldım. Ancak kutuda şöyle bi hasar var. Alanlarda benzer durumu yaşayan var mı? Değişim isteyeyim mi sizce, ne dersiniz? Görseli ekliyorum.

Net gözüküyor mu fotoğrafta kastettiğim hasar bilmiyorum ancak kutunun sağ üst tarafı boydan boya yırtılmış gibi duruyor.

Iste hocam, az para verilmedi bu sete.

2 Beğeni

Yakın zamanda çeşitli sitelerden aldığım kitaplar .
Hala kargoda olanlarda var, gelince atarım buraya .

58 Beğeni

Güzel alışveriş olmuş, kitaplığım dolduğunda uzunca süre ihtiyacım dışı kitap almıyorum. O yüzden piyasadan da uzak kalmışım çok güzel baskılar, kitaplar çıkmış. Güzel okumalar.

1 Beğeni

Benim kitaplıkta son demlerini veriyor doldu dolacak hocam .Teşekkür ederim :+1:t2::slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kitapyurdu ve Kitapsepeti alışverişleri. önümüzdeki birkaç ay Terry Pratchett ve Red Kit okuyacağım.

60 Beğeni

Yanlış anlamazsınız bir sorum var. Daha önce hiç okumadığınız bir serinin (Büyünün Rengi’ni aldığınıza göre daha ilk kitaptasınız) tüm kitaplarını almak kumar gibi olmuyor mu?

1 Beğeni

Hiç bilmediğim bir seri olsa tabi büyük kumar ama Terry Pratchett ve Diskdünya serisini iki üç senedir öteliyorum. Kitapyurdu indirimi de üstüne gelince kalan kitapları da topladım :slight_smile:

Ciltli Malazan Ay Bahçeleri :+1::+1:
RUR ve Yüksek Şatodaki Adam :+1::+1:

34 Beğeni

Etsy, eBay ve kendi sitesinden gelen Folio Society baskıları…

Herkese keyifli okumalar. :slight_smile:

64 Beğeni