Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bunlarla, okumanın keyfini sen çıkarırsın hocam. Biz, ekonomiden dolayı elimizdekilerin suyunu çıkarıyoruz artık. 3 defa okuduğum kitapları 4. kez okumaya niyetlendim. Onlarda hay klasikleri :slight_smile:

13 Beğeni

Ne desen haklısın. Yine de umut var diye bakmalı. Ülkede kapıyı çalan değişim öncesi son sancılar diyelim, umudu kesmeyelim :crossed_fingers:t2:

12 Beğeni

Hepsi amazon’dan. Modern witch tarot coloring book trendyoldan.

19 Beğeni

Dune’un Folio Society baskısı için neler vermezdim anlatamam. :slight_smile: Güle güle okuyun, baskılar gerçekten harika duruyor. :drooling_face:

3 Beğeni

İlknokta ve amazon. Uzun zamandır Ejderha Mızrağı’nı almak istiyordum. Vox machina da çıkınca dnd okumak istedim ve sonunda aldım.

42 Beğeni

Sade ve şık kapaklar. Tüm yayıncılarımıza örnek olmalı. Keyifle okuyun.

1 Beğeni

Doğu Yücel’leri @smartestidiot paylaşmıştı forumda, haber verdiği için teşekkürler yeni bir yazarla tanışmış olacağım.

35 Beğeni

Ne demek, umarım çok beğenirsiniz, keyifli okumalar. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Forumda bayağı gördüğüm bir kitaptı konusu ilgimi çekince son parayı da buna yatırdım. :upside_down_face:

32 Beğeni

34 Beğeni

@CenT sayesinde Amazon’dan aldıklarım. 100TL bile tutmadı burası :smiley: . Tarih-Herodotos’un başındaki bazı sayfaları eksikti bu yüzden bana yenisini yollayacaklarını söyledikleri için bir sorun görmedim. Güzel bir alışveriş oldu.

44 Beğeni

Bir kısmı Sahaf bir kısmı amazon :slight_smile:

Hugo Winners Vol. 1 ve 2 'nin içinde 1955-1970, Vol. 3’de ise 1971-1974 yılları arasında editörlüğünü Asimov’un yaptığı Hugo Ödülü kazanan kısa öyküler ve novellalar bulunuyor. Asimov her öykünün başına yazar ile ilgili birkaç sayfalık kısa yazılar kaleme almış. Çok eğlenceli bir dil kullanmış :slight_smile:

Nexus Türkçeye de çevirildi ama bu çok daha ucuzdu, hem de kaliteli kalın bir kağıda baskı yapmışlardı bunu aldım.

Heroes In Hell’in konusu çok hoşuma gitti. Sezar, Aşil, Büyük İskender, Che gibi ünlü kahramanların cehennemde bir araya gelip birbirlerini yemelerini konu alan hikayeler bulunuyor :slight_smile:

Red Harvest, Everest tarafından Kızıl Hasat olarak Türkçeye çevirilmiş. 1929 tarihinde yazılan bir dedektiflik öyküsü. Amazonda %70 küsür indirimdeydi.

Treasure Island’i çoğumuz biliyordur. Bu Koridor bez ciltli klasikler serisinin öykündüğü Chiltern edisyonu. Bu Chiltern baskıları benim gördüğüm kadarı ile seri üretimi yapılan en kaliteli baskılar. Kitapların normal fiyatları 25$, yaklaşık 350 TL. (Çaktırmayın amazon’da 40 TL’ye düşmüştü :face_with_hand_over_mouth:) Yarı mat kalın bir kuşe kağıda baskı yapmışlar. Kapağı düz değil, nasıl yapmışlar bilmiyorum ama tüm desenleri elinizle hissettiğiniz üç boyutlu dokulu bir yapısı var. Bu tek kaldığı için indirim konusunda haber vermedim ama Amazon’da Chiltern Sherlock Holmes baskısı da 60 TL’ye satılıyor bu arada :slight_smile:

37 Beğeni

Amazon, Trendyol, Hepsiburada, N11, parça parça alışverişler. :upside_down_face: Malazan’a bulaşmayacaktım ama kendimi tutamayıp N11’deki 150/50 kuponuyla Haşhaş Savaşı ve Sonsuzluk Çarkı’yla birlikte 105 TL’ye aldım. :sweat_smile:

44 Beğeni

Kitapsepepeti, Amazon ve İdefix’den aldıklarım. Kitapsepeti ve Idefix biraz uğraştırdı iptal sürecinde bayağı bekledim ama cepheden dönenleri güzel karşıladık.

25 Beğeni

Amazon, Kitapyurdu, Kitapsepeti, İş kültür kendi sitesinden aldıklarım.

Kitapsepeti hariç hepsinden memnun kaldım. Normalde bütün iş modernleri kitapsepetinden almıştım, fakat ksepeti nerdeyse hepsini hasarlı, kirli gönderdi. İade edip iş kültürün kendi sitesinden aldım. Ciltli modern almak isteyen varsa hazır şu an kendi sitesinde indirim varken bence alsın. Kitaplar kağıt şömizli olduğu için kirli gelirse silemiyorsunuz. Depolarda da bekledikçe kirleniyor sanırım.

Normalde elimde modernlerin kağıt kapak baskıları vardı, ama insanın kötü arkadaşı olmasın. Aklıma ciltli bir daha basılmayacak, bu kitapları böyle baskıyla bir daha bulamazsın diye, değişik fikirleri sokan @alper 'i de kınıyorum.

47 Beğeni

:slight_smile:
Ama bak fena mı oldu, bu kitapları bu baskılar ile bir daha bulamayız. Bu kitapların çoğu dön dolaş yeniden oku kitapları.

4 Beğeni

Evet ikna oldum :slight_smile:

İş kültür kampanyası bitmeden bir kısmını daha alırım.

1 Beğeni

Bir Kış Gecesi Masalı kitapları D&R dan ek %5 indirimle aldım.Dün de bütün almak istememe rağmen ayağı burkunca ki benim gibi hiperaktif birisi yatağa bağlı kalınca Amazondan birkaç parça alasım geldi.Aşk kitapları pek okumam ama arada okumalık kısalar güzel olabilir gibi geldi. İthaki ise her gün zam yapınca eski fiyat varken Amazondan alayım dedim.

Pazartesi günü de okuldan sonra Kadıköye geçtim ve İnternet satışı olmayan eksiklerimi aldım.

25 Beğeni

Amazon siparişim geldi. Toplam 137 tl.

33 Beğeni

Raymond Chandler harika. Hepsi harika ama Chandler’i çok seviyorum. İyi okumalar dilerim. :slight_smile:

1 Beğeni