Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Sağdakiler kitapsepeti, sol alttakiler Alfadan… Sol üsttekiler hepsiburada… Musil amazondan…

36 Beğeni

Kitapları tek tek alınca paylaşmıyordum ama bunları paylaşayım istedim. İdefix’ten iki gün ara ile geldiler. King’i dün gelince okumuştum.

Kıyamet Polisi için de çok bekledik ama neyse yayınlandı.

Göktaşı düştü mü düşmedi mi öğreneceğiz artık. :slight_smile:

34 Beğeni

Adana Kitapsan beni mutlu etmeye devam ediyor. :slight_smile:
@pervane

19 Beğeni

Raymond Chandler’i sözde Alfa basacaktı, kapakların ikisi de hazırdı ama nedense basılmadı. Beklemedeyiz.

2 Beğeni

Güzel günlerde okuyun. Yazarın diğer kitabı da olsa harika olurmuş. YKY keşke yazarın kitaplarını yeniden bassa.

3 Beğeni

Elimden geldiğince İş Kültür modern klasiklerin ciltlilerini almaya çalışıyorum.Şu sıra kalan kitaplar için %50 indirim + kod kullanabileceğim kampanya bekliyorum ama maalesef hala kampanya yok. :sweat_smile:
Dediğin gibi baskıları muazzam…Güle güle oku. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Büyük Defter- Kanıt- Üçüncü Yalan’ı uzun zamandır bekliyorum, geçenlerde bulmuştum ama diğer gün gittiğimde satın alınmıştı :confused:

3 Beğeni

İlk cildini İngilizce okumuş, beğenmiştim. Sonraki ciltler daha iyiymiş ama henüz okumadım.

41 Beğeni

Teşekkür ederim hocam, umarım arkadaşımın dedigi çıkmaz. Bir yer daha var ona da bakacağım. Eğer ikinciyi bulursam size yollayacağım. :slight_smile:

1 Beğeni

Ah nerede bulmuştunuz?

1 Beğeni

Dünyada sadece bu taksi şimşek ile yarışır.

2 Beğeni

Özel Hayatın Tarihi’ni büyük uğraşlar sonunda 2 yılda bastılar. Bunu 5 yıl bekler artık okur.

1 Beğeni

Evet baskılar çok iyi özellikle kağıt kalitesi süper. Ben kendi sitesinde %40 olduğu için ve temiz geldiğinden oradan alırım biraz daha, ciltlileri biraz güncel takip etmek lazım, ilgini çekenleri çıktığı gibi almalısın, kirli gelirse temizleme şansı yok kağıt şömiz olduğu için.

Teşekkürler, sana da iyi okumalar :slightly_smiling_face:

Sinop’ta bir kitabevinde. Basımı olmayan YKY kitaplarını oradan topladım :blush:

5 Beğeni

Müthiş, hep derim kitaplar için Anadolu’daki kitapçılara bakmak lazım diye. Çorum’dan mesela zamanında harika kitaplar bulmuştum. Adam beni deli sanmıştı :))

2 Beğeni

Seve seve beklerim. Teşekkür ederim.

2 Beğeni

Teşekkürler :slight_smile: Chandler’ı ben de çok severim. Bu set dışında Folio’dan çıkan iki kitabı daha var ama sıra gelmedi henüz (Trouble is My Business & Blackmailers Don’t Shoot).

1 Beğeni

Normalde kutuları sevmem ama bunun kutusu güzelmiş.Ben de ilk kitaptayım ve çok güzel bir kurgusu var bence.

Evet, bence de güzel olmuş kutusu. Keyifli okumalar.

Sizinkiler jelatine sarılı gelmiş. Benimkiler jelatinsiz geldi ama temizlerdi. Kaldı ki 140 lira olan bu seti 117 liraya aldığım için hiç şikayetçi de değilim