Dünyanın Gözü Vodafone yanımda 50/15 indiriminden. İlk kitabı ciltli atmıştım yavaş yavaş alırım derken fiyatları iki katına çıkınca karton kapak devam etmeye karar verdim. Diğerleri amazondan. Ender’in Gölgesi’nin kapağı çok kötü değil mi ya sanki Altıkırkbeşin kapakları daha iyiydi🙄
Ender’in gölgesi hangi ara satışa çıktı Hangi siteden aldınız acaba .?
2 seneden fazla oldu sanırım karşılaşmamışsınız hiç Amazondan aldım hafta sonu yüzde elli indirim vardı. Şu an en uygun kitap sepeti sanırım.
Ender’in Gölgesi link
Ender’in Gölgesi basılalı epey oldu hocam, şimdi baktım 2017 yazıyor. Sonra devamı gelmediği için radarıma almadım ben ama Pegasustan atılım bekliyorum bakalım Kitapyurdu ve kidega da stokta gözüküyor şu an.
Orjinal kapak bu çıkıyor;
Bu kapağa göre çok daha iyi gibi Gördüğüm kadarıyla bu da onaylı bir kapak, tor baskısının kapağıymış;
Katılıyorum bunu görünce lafımı geri aldım şu an
Gölge Serisi olarak 6 kitaplık ayrı bir serinin başlangıç kitabıymış bu kitap. Acaba Pegasus Ender serisiyle devam eder. Ender’le devam ederlerse bu seri ne zaman tamamlanır. Kafamda yine deli sorular. Çat diye baskısı biter bir daha basmazlar korkusuyla aldım açıkçası. Sonra alırım dediğim ne kadar kitap varsa ya kara borsaya düştü ya da zamlandı çünkü.
Pegasus “bütün hatalarından arındırılmış yeniden çevirisi” ile tekrar basacaktı bunu. Sizin aldığınız eski baskı sanırım. Bir de ben etiket fiyatını 75 TL olarak gördüm sanki.
Ender’in Oyunu hatalardan arındırılıp basılacaktı. Arkadaşın aldığı farklı bir seri.
Sizin dediğiniz şu sanırım. Ender’in Oyunu içinmiş. Etiket fiyatı 49 küsur ben 24tl’ye aldım
Öyleymiş evet, seriden bir kitap diye düşünmüştüm.
Evet karıştırmışım ben.
Her gördüğüm paylaşıma bunu yazıyor olabilirim ama BÖCÜ harika kitaptır. İyi okumalar.
Farklı bir seriymiş bu Ben Ender’in oyunu serisi sandım ,şaşırdım hattta nasıl forumda hiç bahsedilmedi diye
Teşekkürler hocam .
Ender konusunda benim de kafam karıştı. Hatalarından arındırılıp yeniden basılan seri hangisi?
Umarım Pegasus ana seri ile beraber bu seriyi de tamamlar .
Altıkırkbeş’in daha önce bastığı orijinal seri yeniden basılıyor.
Kağıt ve kapak kalitesi nasıl fiyatına değer mi?