Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Yani Ender’in Oyunu? O zaman henüz piyasaya çıkmadı değil mi?

Bir Kış Gecesi Masalı yeni trend sanırım burada.Maraton falan mı yapsak?:thinking:

Kapak ve kağıt İthaki’nin diğer çizgi romanlarıyla aynı kalınlığa sahip. 115gr mat kuşe kullanılmış. Değer mi değmez mi diyemiyorum çünkü kitaplar çok pahalı artık ama 75₺ maalesef ki normal bir fiyat böyle bir baskı için. Bir de çizgi romanın formatından dolayı mı yoksa İthaki mi küçülmeye gitmiş bilmiyorum boyu 21,5x15

1 Beğeni

Evet Ender’in Oyunu. Yakında çıkacakmış.

2 Beğeni

Dün bu saatlerde sipariş verilen ve az önce gelen Amazon siparişleri. Utandırmaya devam ediyorsunuz Amazon bey. Bide stok bulundursanız da sağa sola gitmesek.

31 Beğeni

Amazon ve HP siparişlerimin bir kısmı elime ulaştı.

41 Beğeni

"Ender serisinin başlangıcına yeni bir soluk getiren gölge kitap. Artık Ender’in oyununda her şey daha net. Andrew “Ender” Wiggin, savaş okulundaki tek çocuk değildi ama en iyilerin en iyisiydi. Bu kitap ise o “en iyilerden” birinin, Ender’in sağ kolu, arkadaşı ve stratejisti Bezelye’nin hikâyesi. " Bu arka kapak yazısından.
Ender serisinden tamamen bağımsız bir seri değil bu anladığım kadarıyla. Ender serisi yakında tekrar çıkacaksa önden okumak iyi olabilir belki :slight_smile:

1 Beğeni

Önden okumak iyi olmaz, ender adı üstünde Ender’i anlatan bir seri. Bu seri çok katmanlı işlenmiştir, bir çocuğun ergenliğine kadar anlatır. Yeteneği ve dünyaya bakışı, dünyanın düşmanına bakış açısı sürekli değişir. Serinin felsefesi çok derindir. Önce Ender’in esas serisi okunmalı, diğer seri paralel olarak yazılmıştır, Ender’in arkadaşlarından birinin bakış açısını anlatır. Henüz okuyamadığımızdan nasıldır bilemiyorum.

2 Beğeni

O zaman pusuya yatıp pegasustan haber bekleyeceğiz. Teşekkür ediyorum bilgilendirme için :slight_smile:

1 Beğeni

Chamber of Secrets ne kadar hocam? Minalima baskıları çok güzel ama çok yavaş çıkıyor.

Kargo hariç 19 dolar ama kargoyla birlikte maalesef 500’ü geçiyor.Ben birden fazla kitap aldığım için kargo dahil 400’e almış oldum.Baskı çok güzel ama dediğin gibi bir hayli yavaş, Harry Potter özel baskılar gibi yıllık çıkıyor.5 yıla falan seri tamamlanır. :sweat_smile:

2 Beğeni

İndirimleri haber veren arkadaşa ve bu fiyata bırakan amazon teşekkürler. Hiç indirim yokmuş gibi amazon sepette bir daha indirim yaptı. Sonuç olarak bir tavuk dürümden daha ucuza geldi.

29 Beğeni

İdefix, N11 ve Hepsiburada karışık.

44 Beğeni

Sağ sütun BKM, sol sütun sahaflardan, en soldaki de evin tembeli :grin:

37 Beğeni

Hepsiburada 150/50 Tıkla Kazan indiriminden aldıklarım. Oldukça uygun bir alışveriş oldu. Örneğin Haçlı Devletleri Tarihi’ni 34 lira gibi bir fiyata almış oldum.
Kitaplar 4 ayrı parça halinde ve sadece birer kargo poşetine konulmuş halde geldi. Neyse ki hasar görmemişlerdi.

36 Beğeni

HP kitabını koleksiyon için aldım ama baskısı fotokopi gibi incecik ve elde dağılıyor. 50 TL civarında satılıyor amazonda.

32 Beğeni

Her şey annemin bir öndeki alışverişte Can Mini’leri ilk defa görmesiyle başladı. Meğer pek beğenmiş mini kitapları, önceden görseymiş hepsini alırmış, neden bu zamana kadar almamışım, insanın görünce içinden her dakika kitap okumak gelirmiş, eğer bizde çok çok olsa ayrı bir raf yaparmış bu kitaplar için… O an bir şey demedim fakat Amazon’da ne bulduysam aldım. :smile: Bazıları elimdeki 2.-3. edisyonlar oldu ama hevesini kırmak istemedim. Amazon her zamanki gibi 24 saat olmadan teslim etti, sadece kampanyalı aldığım En Karanlık Sır senelerce depoda beklemiş belli ki, toz içindeydi maalesef ama olur o kadar.

26 Beğeni

Kitapsepeti sitesinden almış olduğum Ciltli Devlet-i Aliyye seti. Numara 136 denk geldi. Numara sadece 1. Ciltte mevcut diğer ciltlerde numara bulumuyor.

@epiryanu ve @Who_Sametto sizin siparişler ne durumda.

Alacaklar için dip not sadece 1500 adet basılmış bilginize

37 Beğeni

Alacağım gece sipariş geçmeyi unuttum.Ertesi gün indirim bitmişti.Mecbur pas geçtim. :sweat_smile:

Gerçekten çok güzel gözüküyor, sayfalar ve sırtların kalitesi nasıl?

1 Beğeni

Kalitesi çok iyi kitabı eline alınca hissettiriyor zaten. Çok ağır bir set. Akşam eve geçince detaylı fotoğrafta atarım. Kağıt kalitesi çok iyi.

3 Beğeni