Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Önce bu geldi

Sonra da bunlar. Cennette gibiyim :innocent:

37 Beğeni

Akılçelen’in bu kapaklarla seriyi nihayetlendireceğine güvenip artık almaya başlayabilir miyiz acaba? :roll_eyes:

3 Beğeni

Şimdilik öyle görünüyor ama Akılçelen söz konusu olunca emin olamıyorum. Bendekilerin tümü ilk baskı olduğu için boy, cilt, sayfa yapısı olarak neredeyse hepsi birbirinden farklı. Yine de fiyatlar daha fazla uçmadan almakta fayda var derim.

3 Beğeni

Serinin bitmesi de yıllar alacağı için insan bir an güvenemiyor. :slight_smile:

5 . kitabı bekleyip ne yapacağına öyle karar verebilirsin. Beşleme sonrasında 6. kitap ile ilk olay örgüsüne bağlı yeni macera olacak demişti Sanderson.

Ben ilk 2 kitabı okumuştum hatta 3. kitabı bir sahaf arkadaşım hediye de etmişti ama okumaya devam etmedim. 5. ciltin yazıılması, çevrilmesi, yayınlanması sonrasında seriye tekrar döneceğim.

2 Beğeni

Herşeye rağmen fırtınaışığı serisi okunmaya değer, özellikle sissoylu serisini okuduysaniz, başlarım yayınevine deyip okumak lazım. Heyecanın, gizemin, aksiyonun, ana temanın bu kadar güzel olduğu hiçbir şey okumadım.

3 Beğeni

Ben ilk kitabını Amazondan 18 TL’ye yakalayabilmiş o birkaç şanslıdanım,tekrar öyle bir mucize bekliyorum :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Çok teşekkürler fikirler düşünceler için. @alper in dediği gibi bir miktar bekleyelim bakalım. Serinin ilk basımı çok güzeldi, çok hoşuma gitmişti. Keşke aynı çizgide devam edebilselerdi.

@Buyifix e katılıyorum. Öyle boyuta, fonta, kapağa fazla da takılmamak lazım. Eninde sonunda romanlar mükemmel, çeviriler de gayet uygun. Bir de Sanderson durumu var tabii. Adam bence şu aralar en iyi öykü anlatıcılardan biri.

3 Beğeni

Amazon’dan.

23 Beğeni

İdefix siparişim. Tiamat elime ulaştı. Amat ise tek eksik kitaptı. İhsan Oktay Anar okumayı özlemişim hemen Amat’a başladım.

29 Beğeni

Benim siparişim henüz gelmedi. Bir de önsipariş verdim sözde. İki kitabın sırtlarını yanyana koyup çeker misiniz? Sanırım yazı yönleri farklı. Bu durum biraz tadımı kaçırdı açıkçası.

1 Beğeni

Üstelik boyut farkı da var… Tiamat biraz daha geniş ve evet yazı yönleri de farklı. Keşke yeni kitabını da diğer ‘çocuklarının’ olduğu yerden İletişimden çıkarsaydı.

12 Beğeni

Davram yönettiğin orduyu sana bu kitabı gönderenin üzerine yollamanı bekliyorum. Kitap (Malazan) epey hırpalanmış gibi gözüküyor.

Bu arada benim fırtınaışığı arşivi kitaplarım da henüz bir hareketlilik yok. Onların durumu nasıl? Yeterince tutkal sürülmüş mü?

1 Beğeni

Bence de öyle olsa daha iyi olabilirdi ama arkaplanda kim bilir neler döndü. Diğer yanda boyları aynı sanırım genişliği de tolere edilebilir ama yazı yönleri tadımı kaçırdı açıkçası. Bakalım diğerleri de geçecek bence zamanı gelince. Ciltli çıkarsa alırım muhtemelen ama bakalım.

1 Beğeni

Peki ben şu an son basılan formda “Parlayan Sözler” 'i internette niye bulamıyor olabilirim? :roll_eyes:

1 Beğeni

Henüz basılmadı, yakında satışa çıkar. Ben de çıkış yapmasını bekliyorum.

1 Beğeni

Çünkü daha basılmadı

2 Beğeni

İkinci basılmadan üç ve dördün ciltlerinin basılması ilginç olmuş. Önceki baskının tükenmesini mi beklediler acaba.

Hahaha. O halde o orduyu ilk olarak Aras Kargo’nun, sonra da kendi üzerime sürmem gerekecek çünkü kitabı 10 günde güç bela teslim etti ve ben okurken çok hırpaladım zavallıyı.
Kralların yolu: Dimdik ayakta.
Parlayan sözler: Arada bir-iki sayfa ciltten kaçmak üzere.
Oathbringer: Hiç sorma.
Savaş ritmi: Daha dur bakalım neler olacak göreceğiz.
(Tutkal için yüce forum ahalisinden bağış bekliyorum.)

1 Beğeni