Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

İletişim kaynaklı o aslında. Her kitaplarında sırtı ters yazıyorlar.

1 Beğeni

Belki diğerleri terstir. :slight_smile:

2 Beğeni

Diğerlerini örnek alsın ya. Bir İletişimde gördüm bu sırtın ters yazılması olayını :smile:

İletişim kitaplarını rafın sol tarafına, diğer yayınevlerini rafın sağ tarafına dizince okumak daha kolay oluyor :smiley:

Eskiden birçok yayınevi İletişim gibi ters yazardı. Örneğin İthaki’nin 2005-2007 yıllarına ait 4-5 kitabı var bende, ters yazılmışlar. Tabii o zamanın düzü :slight_smile:

2 Beğeni

Ben denk gelmemişim onlara ama şimdiki basım şekli daha iyi ya da gözüm buna daha alışık olduğu için öbürünü tersliyor. Şu ana göre kendisini güncellese iyi olur gibi ama.

Bence de şimdiki basım şekli daha doğru ve güzel.

1 Beğeni

O kalitede devam etselerdi şimdi 100 liraya aldığımız kitaba en az 250-300 vermemiz gerekirdi. Çünkü gerçekten ilk iki kitabın kalitesi son çıkanlar gibi değil.

2 Beğeni

Amazon’dan @CenT arkadaşın sayesinde almış olduğum HAY klasikler. Daha gelecek olanlar da var ama dayanamayıp attım :laughing:

40 Beğeni

Ben de atmamak için zor tutuyorum kendimi. 21 tane aldım. 12 tanesi geldi, 9 tanesi yolda. Ayrıca 2 tane sepette bekletiyorum. :sweat_smile::joy:

3 Beğeni

Yayinevi en son mailime "matbaa ya gönderildi " demişti bende 2,3 ve 4 ü almak için onu bekliyorum.

1 Beğeni

Çok teşekkürler. Bu arada yukarıda yazıldığı gibi bu baskılarda tutkal, ayrılma vs problemleri mi var?

1 Beğeni

Bende sadece 1.kitap var onda da herhangi bir sorun görmedim.

1 Beğeni

Bilgi de ters. Hatta varlık ve Cem eski baskılar da görüldüğü gibi ters.

Ya da bunlar düz, diğerleri ters. @alper

11 Beğeni

Aynı fikirdeyim bunlar düz diğer yayınevleri ters basıyor. :slight_smile:

1 Beğeni

Yayınevlerinin editörleri ile yapılan bir röportaj vardı sırt yazıları ile ilgili bulabilen olursa atabilir mi?

1 Beğeni

Dayanamadım dijital baskı aldım :slight_smile: İlk kez orijinal olmayan bir kitap alıyorum, o da bir daha basılamayacağı için. Tabii baskıda problemler var, örneğin kapak rengi lacivertten çok mora çalıyor ve kapak yazısını tam ortalayamamışlar. Ama yazıları ve görseli kabartmalı yapmışlar :smiley:

15 Beğeni

Nerden aldınız acaba .?

Dolap’tan..

Yoklukta gider valla kabartma da yaptılarsa iyiymiş. Hocam satıcının ismini de paylaşabilir misiniz? Bir de sorması ayıptır kaça yapıyorlar.