Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Aslında bu işin doğrusu yok ama yukarıdan aşağıya yazılan yazılar kitap ön kapağı yukarı gelecek şekilde masanın üzerindeyken düz oluyor ancak kitap rafta dizili olduğunda ters hissettiriyor. Ben kafamı hafif sola eğiyorum otomatik ve aşağıdan yukarı yazıları daha rahat okuyorum. Amerika’da genelde yukarıdan aşağıya Avrupa’da ülkeden ülkeye değişiyor (Almanya’da aşağıdan yukarı iken ingilterede tam tersi vb.). Rusya aşağıdan yukarı tercih eden ülkelerden.

ISO 6357’de ise resimde yukarıdan aşağıya çizmiş ama net bir şey dememiş.

Benim kitaplığımda İletişim, Karakarga ve Yakamoz hariç tüm Türkçe kitaplar yukarıdan aşağıya yazmış. Benim tadımı kaçıran yazarın tüm kitapları bir yöndeyken Tiamat’ın onlarla ters düşmesi.

3 Beğeni

Ayracını da yapmışlar :slight_smile: Demek ki korsan da olsan bazı etik değerlerinin olması lazımmış :laughing:

6 Beğeni

Ahaha :rofl: kesinlikle hocam. Bir de kitabı ilk sorduğumda bandrolü bile var dedi :smiley: Gerçekten de varmış.

1 Beğeni

Ben 70’e aldım. Niyet kitaptaki öyküleri okumak hocam. Bir daha basılmayacağına göre başka nasıl okuyacağız :slight_smile:

Kesinlikle katılıyorum. Epub okumaya biraz çalıştım ama basılı kitabın hissiyatına değişmem :slightly_smiling_face: Bizi dijitale mecbur bırakanlar utansın bence.

1 Beğeni

Baskılarda sorun yok siz o dokundurmalara bakmayın :grinning: Ben nedense okurken biraz(!) hunharca davranıyorum. :thinking:

1 Beğeni

16 Beğeni

Amazon’dan hiç hesapta yokken araya kaynayıp alınanlar :d Bitmeyen Kavga’nın kapağı hafif hasarlı geldi :frowning: Birde kitaplar aşırı tozluydu silip kuruladım :confused:

28 Beğeni

Amazon’dan %60 indirimle 35 TL’ye aldım. İndirim hala devam ediyor. Stokta 14 adet daha var. Edebiyat okuyanlar ya da ilgilenenler için önemli bir kaynak. Ben de hem ilgimi çektiği için hem de ileride kitap çevirisi yaparsam işime yarayabilir diye aldım.

İlgili başlıkta paylaşıp haber verdiği için @Leingrad’a teşekkür ediyorum. :slightly_smiling_face:

23 Beğeni

İdefix ve KitapSepetinden eksik tamamlama alışverişi oldu.

32 Beğeni

Amazon’dan eksik olan HAY klasikleri geldi

Ve @Leingrad arkadaşa teşekkür ederim sayesinde "golden age of dc comics"i bayağı uyguna aldım. :pray: :pray:

38 Beğeni

Rica etsem The Golden Age of DC Comics kitabının içinden birkaç sayfa göstermeniz mümkün müdür acaba?

Tabi buyrun

19 Beğeni

Çok teşekkürler. 20 karakter

Abi siparişi geri yolladım. Köşesi ezik geldi. Sonra bir arkadaşım da almıştı. Baskıyı çok beğenmedim. Daha özenli bir kalite bekliyordum açıkçası. 2-3 gündür foruma girmiyordum şimdi cevaplayabildim kusura bakma. :slight_smile:

1 Beğeni

Selvi Boylum Al Yazmalım özel baskısı için sabırsızlanıyordum ama hayal kırıklığına uğradım…:man_facepalming:

Cilt ve sırt kalitesini hiç beğenmedim.Eş zamanlı olarak İdefix’den Cemile özel baskısının siparişini vermiştim, kargolanmadığı için iptal edebildim.Selvi Boylum Al Yazmalım baskısını ise HB’den aldığım için iade etmeye karar verdim.

25 Beğeni

Yine Kronik yine masraf :slight_smile:

Dakikalar içinde serisi hoşuma gitti. Çok kısa bilgiler veriyor. Bu tip kitaplar aslında çok bir işe yaramıyormuş gibi dursa da bunların güzel tarafı, burada görüp merak ettiğiniz bir konuyu daha sonra başka kaynaklardan derinlemesine incelemenize vesile olması. Görsellerin renksiz olması kötü fakat orijinal baskıları da sanırım renksiz. Zaten renkli olsa fiyatı 20 TL olmazdı :slight_smile:

Konstantinopolis’in Zaptı, birincil ağızdan anlatıldığı için çok ilgimi çekti. Latince aslından çevirilmiş. Çevirmen Kutsi Aybars Çetinalp oldukça bilgilendirici bir önsöz de eklemiş.

Edriyın hocamıza canımız feda. Yanlız Kronik 100 TL etiket fiyatı koyduğu kitabın içindeki görselleri hiç yoktan renkli bassaymış çok daha iyi olurmuş.

30 Beğeni

Ben kutudaki S harfini sevmedim, ne o öyle Superman sembolü gibi :woozy_face:

6 Beğeni

Kitabın sırtı ve kapağının malzemesi ve tipi gerçekten çok kötü…Ben S’ye tamamım ama en azından 1984 kutulu baskısı gibi bir kaliteye sahip olsaydı iyi olurdu çünkü fiyatı ondan aşağı değil.Kağıt kalitesi hariç baskıyla alakalı hiçbir detayı beğenmedim. :sweat_smile:

2 Beğeni

Aynen kalitesi fiyata göre olmamış :-1:

Cemile’nin kutu kapağınıda C yapmışlar, daha güzel tasarlayabilirlerdi. Kocaman S ve kocaman C ile olmamış. Kutu tasarımı bile kolaya kaçmış.

3 Beğeni