Kalın mukavvayı kağıt destesine yapıştırmışlar gibi olmuş…
Konusu açılmışken sorayım, Cemile özel baskısını rafta görünce bir bakayım dedim sayfa kısmı fotoğraftaki gibiydi, jelatin ile kaplı olduğundan açamadığım için tam kavrayamadım ne olduğunu? İçeriği nasıl bu kitabın?
Kitap iki taraflı basılmış. bir taraftan başlıyorsunuz okumaya, ilk kısım bitince çevirip tersinden diğer tarafa geçiyorsunuz. Ben bu tasarımı beğendim. Vaktim olursa görselleri yüklerim akşama.
Birkaç gün önce gelen İdefix alışverişim. Alışverişin yıldızı olan Malazan ciltli baskıyı ben beğendim şahsen

DC’ye bayıdım. Ne kadara almıştınız acaba?
Laputa ve Alfa siparişleri. Sağolsun Laputa fazladan kitap ve bolca kart/ayraç göndermiş. Çok güzel ayraçlar var Re-animator, Fulci, Lovecraft ve Nosferatu ayraçlarına bayıldım
Yazıklar olsun.
Ya da “Sen de mi Brütüs?”
Aaaaa niye. Geç aldığım için mi, diskdünya’yı tamamlamadan bu seriye girdiğim için mi, fotoyu çekerken telefonun gölgesi kitapların üzerine düştüğü için mi?
Akılçelen’e para kazandırdığın için ama Diskdünya kısmından sonra Kazan kendi kendini ateşin üstüne koydu, fokurduyor. Lanetleneceksin!
Ey! Küçük Tanrılar!
Ey! Yozlaşmış küçük unutulmuşlar!
Zarlar atıldı ve çatırdadı gökte şimşekler!
Haykırdı lanetli dudaklar!
Cadıları kızdırdılar!
Bittin sen.
Yok ya bunlar amazon’da güzel fiyattı. Hala da öyle. İthaki bir atılım yapmayınca mecbur girdik.
Dayanamadım tam set bir daha aldım. Çok ucuz geldi.
Stok kaldı mı bende yedekleme yapayım.
Her an tükenebilir elini çabuk tut.
Banlanacaksınız!
Son kitap orada da 70-80 liraymış. Geçen günlerde bir ingilizce kitaba 130 lira ödedim çünkü biliyorum bu fiyata bir daha bulunmayacak ama Savaş Ritmi kitaplarına elim gitmiyor, tanesi 40-50 lira olana kadar beklemeye devam.