Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kalın mukavvayı kağıt destesine yapıştırmışlar gibi olmuş… :sweat_smile:

1 Beğeni

Konusu açılmışken sorayım, Cemile özel baskısını rafta görünce bir bakayım dedim sayfa kısmı fotoğraftaki gibiydi, jelatin ile kaplı olduğundan açamadığım için tam kavrayamadım ne olduğunu? İçeriği nasıl bu kitabın?

2 Beğeni

Kitap iki taraflı basılmış. bir taraftan başlıyorsunuz okumaya, ilk kısım bitince çevirip tersinden diğer tarafa geçiyorsunuz. Ben bu tasarımı beğendim. Vaktim olursa görselleri yüklerim akşama.

2 Beğeni

Birkaç gün önce gelen İdefix alışverişim. Alışverişin yıldızı olan Malazan ciltli baskıyı ben beğendim şahsen :drooling_face:. İç kapağındaki illüstrasyon biraz bulanık bence tek sorunu bu. Bu akşam başlamak istiyorum artık :star_struck:.

43 Beğeni

“Nöbet çıkışı hastalarımdan” demek isterdim ama malesef kendim aldım…

47 Beğeni

DC’ye bayıdım. Ne kadara almıştınız acaba?

Laputa ve Alfa siparişleri. Sağolsun Laputa fazladan kitap ve bolca kart/ayraç göndermiş. Çok güzel ayraçlar var :relaxed: Re-animator, Fulci, Lovecraft ve Nosferatu ayraçlarına bayıldım :heart_eyes:

52 Beğeni

Atmayın artık şu zehirli okları.

57 Beğeni

Yazıklar olsun. :buyucu:

Ya da “Sen de mi Brütüs?”

3 Beğeni

Aaaaa niye. Geç aldığım için mi, diskdünya’yı tamamlamadan bu seriye girdiğim için mi, fotoyu çekerken telefonun gölgesi kitapların üzerine düştüğü için mi?

3 Beğeni

Son zamanlarda Kitapsepeti ,İdefix ve YKY kitabevinden aldığım kitaplar.

34 Beğeni

Akılçelen’e para kazandırdığın için ama Diskdünya kısmından sonra Kazan kendi kendini ateşin üstüne koydu, fokurduyor. Lanetleneceksin! :buyucu:

Ey! Küçük Tanrılar!
Ey! Yozlaşmış küçük unutulmuşlar!
Zarlar atıldı ve çatırdadı gökte şimşekler!
Haykırdı lanetli dudaklar!
Cadıları kızdırdılar!

Bittin sen. :buyucu:

11 Beğeni

Yok ya bunlar amazon’da güzel fiyattı. Hala da öyle. İthaki bir atılım yapmayınca mecbur girdik. :frowning:

2 Beğeni

Dayanamadım tam set bir daha aldım. Çok ucuz geldi. :joy:

2 Beğeni

Stok kaldı mı bende yedekleme yapayım. :slight_smile:

1 Beğeni

Her an tükenebilir elini çabuk tut. :blush:

1 Beğeni

@Agape ben de elendim. Özellikle 2.kitap çıkınca “tamam bunlar yolu oturtmuş” dedim.

14 Beğeni

Banlanacaksınız! :buyucu:

6 Beğeni

Son kitap orada da 70-80 liraymış. Geçen günlerde bir ingilizce kitaba 130 lira ödedim çünkü biliyorum bu fiyata bir daha bulunmayacak ama Savaş Ritmi kitaplarına elim gitmiyor, tanesi 40-50 lira olana kadar beklemeye devam.

5 Beğeni

Bir tek ben ve @silence kaldı herhalde, inşallah, galiba, belki, sanırım…

1 Beğeni