Şimdi etkinlik de düzenlerler…
Bende yok o kitaplar. İşin açıkçası şu an ilgimi de çekmiyorlar, okumak için alacağım daha bayağı kitap var. Bunlara sıra gelene kadar en az bir 3-4 yıl geçer
Yok yahu, o kadar da değil. İş o raddeye gelirse toplu ban atarım.
İnşallah yine boyutları değişir.
Takip ediyorum ama almadım. DEX’e karşı bir tutumum yok ama Skyward’ı da almadım. Kitaplar iyi kötü bir şekle girmişler, tamam. Asıl merak ettiğim, biz bu konuda ne kadar etkili olduk acaba? Şöyle bir gerçek de var kitaplar hala çok pahalı ve bir ciltin iki kitabının ciltsiz toplam fiyatı Malazan’ın ciltli baskısından pahalı. Baskılar, çeviriler konusunda alanların görüşlerini merak ediyorum? Bu konuda bir şey söyleyemem ama yayın evinin kitapları bölmek konusunda samimiyetsizliği ortada. Sorun pahalı satmaları değil onlardan pahalı satan yayın evleri de var ama o yayın evleri bir kitabı birden fazla şekilde çıkarıp okuru yormuyor. Yazarın kitaplarının kaç sürümü var; hangi boyut olacak, tek mi olacak çift mi olacak, tekrar boyut değişecek mi bilen yok. Kendilerinin de bildiğini sanmıyorum.
Sırasıyla amazon, Bkm ve Hepsiburada, Babil.
2 aydır kitap almıyorum. Acısını fena çıkardım. Daha yolda olanlar var…
Nocilla Rüyası kitabını Trt2 de yayınlanan Kelimeler ve Şeyler programında gördüm. Umarım Harfa yayınları devamını hızlıca basabilir.
Kafka kitabın Babil Express serisini takip edecek gibiyim. Kapak çok hoşuma gitti.
Aşık oldum nereden aldınız fiyatı ne ayardaydı?
İspanyol dilinde yazılmış son on yılın dördüncü en önemli romanı seçildi.
Nocilla Rüyası arka kapakta yazan bu kısım tuhafıma gitti son on yılın 5. sini merak ettim.
Onu bende merak ettim şimdi biraz araştırayım. Javier Cercas ve Merce Rodoreda vardır herhalde listede. Zira benim sevdiğim yazarlar kendileri çağdaşları arasından
Ekleme:
Herhalde liste bu ama bir yerde bile bulamadım. Ben bulamayınca ekstradan meraklanıyorum.
- Nocilla Dream was chosen by the El Cultural supplement, of Spanish newspaper El Mundo , as one of the best ten novels of 2006.
Hayırlı olsun. İndirim önerebileceğiniz veya bildiğiniz bir yer var mı bende artık alayım 4*2 kitapları boyutları artık oturmuştur
Teşekkür ederim. Ben bu dörtlüyü Amazon’dan %35 le aldım. Akılçelen’i bu oran üzerinde bulabilmek imkansız gibi. Ayrıca kargo süresi 24 saat olduğu için Amazon’u tercih ettim. Serinin diğer kitaplarını da %35 bulmak mümkün ama onların etiket fiyatı bunlara göre yüksek.
Tam olarar uygun konu mu emin değilim ama canımı sıkan bir durum var aşağıdaki fotodan greceğiniz gibi PKA çizgiromanım geldi ve kitap muhteşem. Fiyatı tuzlu olsa da kendimi avutacak bahaneler buluyorum ancak…
Bu kitabın resimde de görebileceğiniz gibi ufak bir defosu buluyor ve canımı çok sıktı. O daha açık beyaza yakın görünen katlama yerlerinde hava kabarcığı var. Biraz kurcaladım sıvadıkları naylon yeterince kalın ve sert bir cisim ile delmediğim sürece patlayacak gibi değil ama görsel olarak biraz tadımı kaçırdı. Bendeki yeni çıkan 3. baskısı elinde bu baskıdan olan varsa diğer baskılarda da aynı defo var mı bakabilir mi? Önceki baskılardan birisi de ciltliydi diye hatırlıyorum. Ona da bakıp cevap yazarsanız çok sevinirim. PKA’ını bir de bu güzel çizimler ile okumak heyecanlandırsa da bu sorun biraz canımı sıktı.
Bir de Tiamat’ın şömizi ne güzel öyle ya. Keşke yksek kaliteli ve temiz dijital hali olsa da duvar kağıdım yapsam. İnternette bulduğum en temiz ve net hali bu.
Ayrıca kitabın sonunda 3 sayfa boş. Ciltli baskı yapmışsın o kadar sayfaları boş bırakmak yerine o balık remini koysaydın başına sonuna. Ne bileyim ciltli aldığımıza değecek bir şeyler ekleselermiş keşke.
İdefix’ten aldım.Ziyafet aslında ana amacımdı çünkü İlahi Komedya’dan önce okunması tavsiye ediliyor ve sanırım ilk defa Türkçeye kazandırılmış.Dante diye aratınca da hayatının gördüğüm kadarıyla kısmi bir şekilde anlatıldığı illüstrasyonlu kitabı buldum,Limit 4 de yolda denilince 3 ü de sepete attım gitti.
Burası biraz karışık.4-5 gün kadar önce Cam Kılıcı sipariş etmiştim Amazon’dan ama üstündeki cildi yırtık gelmişti.Değişim talep ettim,bana sistem ürün sizde kalsın diyip yenisinin siparişi girildi.Benim elimde fazladan kaldı bu,tamir ettim bantla arkadan yapıştırarak.Ben de dün bir ablamla Bakırköyde sahaflara gittim ve serinin bende olmayan bir kitabını gördüm birinde.Dedim takas yapalım üstüne 20 TL ver senindir dedi ve aldım.Amazonda fiyatı 50 TL.
Bu da bahsettiğim ablanın bana verdiği kitaplar.Merak ediyordum ama tanesi 30 a falandı,dur bende var benlik değil zaten diyip hediye olarak verdi.
Amazon’dan gelenler.
@CenT Kampanya başlığında yaptığınız paylaşımlar için teşekkürler.Ara ara fırsatlardan yararlanıyorum.
Amazon, Tamadres, Kidega, Fuar alışverişim.
Bunları Tamadres’ten aldım, herhangi bir sorun yaşamadım kargolama süreci Alfakitap kadar hızlı olmasa da memnun kaldım.
Bu kitaplar da Amazon ve Kidega’dan aldıklarım, bir kısmını da eve gelirken Üsküdar kitap fuarına uğrayıp aldım. Fuarda aradığım çoğu yayınevi yoktu, ve keyifsizdi. Doğu-Batı, Ketebe ve Kubbealtı yayınevinden indirim oranları iyi olduğu için ilgimi çeken kitapları aldım.
Komünün Lanetlileri baskısı çok güzel olmuş. Fiyatı da bence baskısına göre uygun almayı düşünen varsa bu fiyatlardayken kaçırmasın.
Domingo’ları daha önce almıştım paylaştım mı hatırlayamadım. Uzun zamandır aldığım en iyi baskılar ve okuması çok keyifli, çocuklarla birlikte oldukça da öğretici oluyor.
Ketebe daha önce basılmamış Balkan ve Rus edebiyatına ait güzel eserleri basmış. Ve çeviri vs baştan savma iş yapmamışlar. İvo Andriç kitaplarını da gördüm, basmışlar.
Hepsiburada tıkla kazandan 150/50 indirimiyle aldıklarım. Uzun süre 5 papel verdikten sonra annemin hesabından denedim çıktı. Eve gelivermişler ben yarın bekliyordum.
Kampanyalar konusunda paylaştığım Pharaohs’dan ben de almıştım, bugün elime ulaştı. Baskı kalitesini de içeriğini de çok beğendim.
Ne demek, her zaman.