Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Köstebek Şehri’ni nereden aldınız?

1 Beğeni

BKM’de var. Ocak ayında ben de almıştım BKM’den.

2 Beğeni

Teşekkürler. Armstrong’da varmış. :+1:

Yakın zamanda İthakiden Firefly aldım o da öyle kapak da sayfalar da incecik arkası gözüküyor eski dex kitapları gibi.

1 Beğeni

Bkm’den aldım,sanırım hala var .

1 Beğeni

Haklısın.
Kaliteyi düşürüyorlar ve fiyatlar da ucuz değil.

2 Beğeni

Burası Amazon. Kızıl Kraliçe’nin sadece bir ara kitabı daha doğru öncesini anlatan kitabı eksik şuan.Empirium Üçlemesinin son kitabı da basılacağı kesinleşince aldım şahsen ama mumlu kapak baskısı ve kayık basımı ile hafif üzdü.Araya da çıtır çerez kitabımı da ekledim tabi.

Normalde 0 a yakın durumlarıyla 4 kitap ne kadara geliyor bilmiyorum ama 4.kitabı Taksim sahaflarından 15 e aldım,diğer kitapları 70 e aldım azıcık pazarlıkla ve cidden iyi durumdalar.4.kitabı hiçbir yerde sitelerde bulamamıştım,diğerleri de 29-32 bandındaydı.

20 Beğeni

37 Beğeni

İdefixten aldım. Ama o an ne düşünerek aldım bilemiyorum :sweat_smile: Eduardo Galeano tarzında bir kitap aslında yani sözlük.

29 Beğeni

Kutudan dolayı mı yoksa benim beceriksizliğim mi bilmiyorum ama kitapları kutudan çıkarınca zor koyuyorum :grinning:

2 Beğeni

Estağfurullah beceriksizlik demeyelim ama bende de var ondan şimdiden kenarlarını kalkar gibi oldu koyarken🥲. Daha fazla hasar gelmesin diye çıkarmamayı düşündüm az önce😅

1 Beğeni

Bende çıkarmıyorum, zarar veririm diye :sweat_smile: Diğer kutulu kitaplarda bu sorunu yaşamamıştım, bunda yaşadım.

1 Beğeni

Aklın yolu bir işte seyretmelik kitap rafına koyacağım eve gidince :smile:

1 Beğeni

Amazon.

48 Beğeni

İthaki polisiyeyi almışsın dayanamayıp. Başıma geleceği bildiğim için ben de almıştım. :slight_smile:

4 Beğeni

:slight_smile:

Yüzde 50 indirime girmesini beklliyordum, zam tehlikesi olunca artık alayım dedim.

3 Beğeni

Zam tehlikesi mi var yine? :astonished:.
İdefix de kod vermiyor ki yeni kitapları alalım.

3 Beğeni

İthaki çizgi romanlarda zam yapılmış diye paylaşıldı forumda. Umarım kitaplarda daha fazla zam olmaz ama bence bu savaşın ekonomik yıkımı en az Ukrayna - Rusya kadar bizi de etkiliyor, etkileyecek.

6 Beğeni

Yeni Türkiye’de zam korkusu yaşamadığımız bir günümüz yok şükürler olsun. Halimize bin şükür çok şükür. :blush:

7 Beğeni

Gördüğüm kadarıyla Bkm dışında kod olayı kalmamış. Bunun dışında D&R ve Amazon da dahil indirim yüzdelerini kaldırmışlar.

3 Beğeni