Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Yeni Türkiye’de zam korkusu yaşamadığımız bir günümüz yok şükürler olsun. Halimize bin şükür çok şükür. :blush:

7 Beğeni

Gördüğüm kadarıyla Bkm dışında kod olayı kalmamış. Bunun dışında D&R ve Amazon da dahil indirim yüzdelerini kaldırmışlar.

3 Beğeni

Diyorum adını anmayın şu üç harflilerin diye ama dinleyen yok :laughing:

14 Beğeni

@alper aslında haklısın, bizi de çok etkileyecek gibi görünüyor.

@Artorias çok şükür :rofl:

@gamora İdefix’te bazen kodlar geçerli oluyor. Ama son birkaç haftadır hiçbir kod aktif değil. Umarım bu sürekli bir durum değildir.

@MelihAntepli :zipper_mouth_face:

6 Beğeni

Son 3-4 ay içerisinde yapılan zamlar zaten çok kötü etkiledi, zamı bol bol yaptılar bir süre zam gelmez diyordum.Hangi ülkede yaşadığımı unutmuşum…:sweat_smile:

13 Beğeni

Tam set Fırtınaışığı Arşivi, Sınırsız Arcanum ve Hyperion. Amazon ve arkadaş kitabevi alışverişi.

57 Beğeni

İkisinde amazondan aldım.

Görsel Rehberler Film kitabı aşağıdaki baskının Türkçesi.

Boyut olarak çok büyük değil fakat esnek kapaklı, 500 sayfa, renkli kuşe kağıda basılmış ciddi güzel bir kitap. Sinemanın Öyküsü, Film Nasıl Yapılır?, Film Türleri, Dünya Sineması, Yönetmenler, En İyi 100 Film gibi kategorilere ayrılmış dopdolu bir içeriği var. Fiyatı amazonda 40 TL :slight_smile: Diğer sitelerde de çok pahalı değil 60 TL civarı satılıyor. Neden bu kadar ucuz, inkilap zam yapmayı mı unuttu bilmiyorum :smile: Aşağıya birkaç görsel ekledim.

Bu da bizim amazon fiyatı ve linki;

https://www.amazon.com.tr/gp/product/9751027187/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s01?ie=UTF8&psc=1

100 Ideas That Changed Film de çok dolu ve kaliteli bir kitap. O da 60 TL idi. Onun da linkini ekliyim.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/1856697932/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

20 Beğeni

Amazon’dan damacana için su pompası alırken yanına eklediklerim. :slight_smile:

Son zamlardan sonra 10’ar 20’şer kitap alamıyorum artık.

36 Beğeni

Kasım ayında Zaman Çarkı’nın ilk cildini (karton kapak) indirim kodu falan kullanmadan etiket fiyatı %45 indirim kampanyası ile 32TL’ye almıştım. 2 gün önce 7. cildi indirim kodu + banka kampanyası + %40 indirimi birleştirip 42TL’ye alabildim. Aslında 2. cildi almam lazımdı ama diğerlerine göre indirimlerle daha avantajlı olunca 7. cildi almış oldum.

1. cildin etiket fiyatı 59 TL imiş şimdi 101TL. Nasıl kitap alacağız biz? Eskiden direkt alır geçerdim, şimdi site site dolaşıp indirim kodu kovalıyorum alabilmek için. :frowning:
1 Beğeni

Eganba, Amazon ve N11’den aldıklarım.

Aslında bu seriyi kitap başı fiyatı 45 TL’lere çıktığı için almayacaktım. Ama N11’de eski fiyatlarından bulunca kuponla birlikte almış oldum. Son 4 kitabı kaldı sanırım, onları da denk getiririz artık bir yerden :slight_smile:

Bu çizgi romanı açıkçası çok beğenmedim, çizimler güzel fakat çok kısa, altta paylaştığım Ayrıntı baskısı kat kat daha güzel, alacak olan varsa bence onu tercih etmeli.

32 Beğeni

Orada 4 adet hasarlı kitap görüyorum. Kendi satış deposundan kendi sattğı kitap bile hasarlı geliyorsa diğer sitelerde nasıldır kim bilir bu kitaplar. Akılçelen yine aklımızı çeliyor.

Hepsiburada, Dergiyurdu, Amazon…

27 Beğeni

Merhaba Turgenyev’in kitabını amazon’dan mı aldınız? Geçen çok kısa bir süre için fiyatı 9,09 lira olmuş ,işlem yapana kadar indirim bitmişti.

Merhaba :slight_smile:
Evet, amazondan aldım. Kaçırmanız kötü olmuş. Umarım indirimi tekrar yakalarsınız.

1 Beğeni

45 Beğeni

Sol taraf Amazon, sağ Kitapyurdu alışverişim. Amazon için önceden açılmış kullanmadığım bir hesabım vardı, 150/40 kodunu kullandım, beş kitap için de yüzde beş indirim uyguladı. İyi bir fiyata almış oldum.

45 Beğeni

Kidega

41 Beğeni

Hepsiburada’nın poşete koyup gönderdiği kitapların nasıl bu kadar sorunsuz geldiğine her seferinde şaşıyorum…

42 Beğeni

Diskdünya ailemiz genişliyor. Bir gün burada hepimiz Ank-Morpork sokaklarında yürüyeyapışacağız. :buyucu:

15 Beğeni

Anna Kareninanın kapağı hangisi? Harflerin kareler içinde yer aldığı eski kapak mı yoksa yenisi mi?